Social Media

Instagram
Facebook
YouTube
Vimeo

Official partner HOOG.design
Contact

AG Bellstraat 39-C
7903 AD Hoogeveen

KvK: 80444717
0528-783905
hello@reinderveenstra.com

3D visualisaties: van wensen naar jullie droominterieur

3D Visualisaties Brengen Woonwensen Tot Leven

Hebben jullie een nieuw huis gekocht, jullie droomhuis laten bouwen of willen jullie een bestaand interieur veranderen, maar vinden jullie het lastig om een samenhangend geheel te vinden? Er zijn ontzettend veel keuzes te maken op het gebied van materialen en stijlen. Daarom is het niet gek dat jullie niet goed weten waar jullie moeten beginnen. Misschien hebben jullie wel al een idee, maar hebben jullie geen idee of dit in het echt ook wel zo mooi is als jullie denken. 3D visualisaties helpen hierbij. Zo worden jullie ideeën visueel gemaakt, zodat jullie kunnen zien of jullie keuzes en wensen goed tot hun recht komen. Bij Studio Reinder Veenstra maken we gebruik van zowel 3D renders als 3D tekeningen. Hoe dat werkt, leggen we hieronder graag uit.

3D visualisatie: gaat u voor een 3D tekening of een 3D animatie?

Laten we beginnen bij het begin: met een 3D visualisatie bedoelen we zowel een 3D tekening als een digitale 3D animatie. Met 3D krijg je een goed beeld van de ruimte en de verhoudingen van je woning. Een 3D animatie is nauwelijks van een foto te onderscheiden en geeft je een heel goed idee hoe iets eruit kan zien. Bij Studio Reinder Veenstra maken we gebruik van software animaties bij ons complete interieurontwerp aanbod. Het laat zien welke mogelijkheden er zijn en laten woonideeën er realistisch uitzien.

Ook bieden wij een interieurontwerp brainstormsessie inclusief 3d visualisatie aan. De visualisatie die hierbij hoort bestaat uit een tekening. Voor het maken van een 3D tekening komen we samen bij ons in de studio. Hier maken we, onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee en smakelijke friandise, kennis met elkaar. Tijdens deze brainstormsessie bespreken we jullie wensen en droominterieur nog eens goed door, zodat we samen flinke stappen kunnen zetten in de juiste richting voor een interieurontwerp. Aan de hand van jullie wensen en met onze verbeelding en inventiviteit gaan we aan de slag. We maken een tekening in 3D van jullie woning. Deze tekening geeft jullie antwoord op jullie woonvragen. Het laat zien hoe jullie huis het beste ingedeeld kan worden, of laat het meubelplan zien. De tekening laat een realistisch beeld van hoe jullie interieur eruit kan komen te zien met onze hulp.

Een 3D visualisatie begint bij jullie wensen

Wanneer je door ons een 3D visualisatie wilt laten maken, dan begint het bij gedegen voorwerk van onze kant. Want het belangrijkste is dat we een helder beeld hebben van hoe jullie willen wonen en leven. Dit voorwerk gebeurt aan de hand van de vragenlijst die jullie vooraf invullen. Zo willen we weten waar jullie de meeste tijd doorbrengen. Is het hart van jullie huis de keuken? Zijn jullie daar vaak te vinden? Of brengen jullie de tijd die jullie thuis hebben graag ontspannen op de bank door, met een goed boek of een Netflix-serie. Is de slaapkamer vooral een plek om tot rust te komen, of besteden jullie daar ook overdag veel tijd door? En hoe zit het met de badkamer?

We willen zo goed mogelijk weten wat jullie mooi vinden, wat jullie wensen zijn en of jullie bepaalde meubels uit jullie oude interieur mee willen nemen. Het doel is om uiteindelijk een exclusief en rustgevend interieur te creëren, een plek waar jullie je volledig thuis voelen.

Maak een afspraak
Studio Reinder Veenstra Kantoor
Studio Reinders 48
Werkwijze Afbeelding 1
Diensten Img 1

Kleur- en materiaalstalen geven goed beeld van combinaties

Wanneer jullie een 3D visualisatie door ons laten maken, dan nemen we ook kleur- en materiaalstalen mee. Zo krijgen jullie pas echt een goed idee van de combinaties van kleuren en materialen. Van schitterende aardse tinten, unieke materialen of een moderne look met industriële touch. We streven er altijd naar om een goede balans te vinden tussen glans en mat, licht en donker. Hierbij kijken we altijd naar jullie wensen, zodat de 3D interieur beelden passen bij wat jullie het meest aanspreekt. Niets wordt overgeslagen. De juiste belichting, decoratie en meubels zorgen dat de animatie volledig is en laten het ontwerp tot leven komen.

Neem hier contact op

Een uniek interieur dankzij de 3D visualisaties

Tijdens de sessie passen we de 3D visualisaties aan totdat we tot een interieur komen waar jullie hart sneller van gaat kloppen. De 3D visualisatie is zover uitgewerkt dat al jullie woonwensen zijn verwerkt. We geven aan of er huidige meubels in dit plan mee kunnen. De animatie laat een stijlvol interieur zien waar jullie je volledig op jullie gemak voelen en waar jullie mooie nieuwe herinneringen met familie en vrienden kunnen maken. De visualisatie zorgt ervoor dat jullie een goed beeld krijgen hoe het voelt om er te wonen.

Van 3D interieur beelden naar een prachtig eindresultaat

De 3D visualisatie krijgen jullie mee naar huis, zodat jullie ook thuis de ideeën nog kunnen laten inwerken. Ook kunnen we gelijk voor jullie de kleur- en materiaalstalen bestellen die jullie het mooist vinden. Aan de hand van de 3D visualisaties is het mogelijk om samen volgende stappen te zetten. Zo werken wij met een bouwbegeleider en meubelmakers samen om het mooiste resultaat te creëren. We ontzorgen jullie volledig vanaf de visualisatie tot het eindresultaat: het interieur waar jullie zo lang al naar verlangen.

Laat alles van a tot z uitvoeren
Lookbook Transparant

Ontvang het gratis inspiratie E-book voor interieurtips

Wil je eerst wat voorbeelden van ons zien en handige tips ontvangen?

Vraag gratis het inspiratie E-book aan en ontdek hoe je een evenwichtige indeling krijgt. Het E-book bevat:

  • Nuttige tips waarmee je een thuisgevoel kunt creëren
  • Veel interieurinspiratie
  • Tips over wat er niet mag ontbreken in jullie nieuwe interieur
  • Antwoord op de vraag waarom verlichting zo belangrijk is
Neem hier contact op