LookBook Transparant

Zo maak je de mooiste herinneringen in jouw droomhuis

Creatief ontwerper op zoek naar groei

Zowel op zakelijk vlak als persoonlijk vlak ben ik altijd op zoek naar groei. Positieve nieuwsgierigheid noem ik het ook wel.

Die groei en nieuwsgierigheid combineer ik graag met mijn verbeeldingskracht. Alle sfeervolle interieurs die ik ontwerp ontstaan in mijn verbeelding. Om mijn verbeelding optimaal in te zetten is een wederzijdse klik van groot belang.

Als ontwerper verdiep ik me graag in jou als persoon en hoe jij wilt wonen én leven. Ook sta ik naast je tijdens de realisatie van jouw droominterieur. Je bent hierdoor verzekerd van het beste eindresultaat. Namelijk een stijlvol interieur waarin jij je altijd thuis voelt en warme herinneringen ontstaan met jouw dierbaren.

Wat een prachtige en inspirerende transformaties in je lookbook. Je ziet duidelijk dat je eenheid en rust creëert in je ontwerpen. Precies zoals een droomhuis bedoeld is!
Josiene
Woont in Noord-Holland
Het magazine dat we hebben gedownload was de start van onze prettige samenwerking met Reinder. Na het doornemen van het lookbook hebben we een matchgesprek gepland en zijn we vervolgens met veel plezier gaan samenwerken met Reinder
wooninspiratie
Erik
Woont in Gelderland

Vol inspiratie en waardevolle tips voor een écht thuisgevoel

In dit gratis lookbook laten we je graag zien waar wij dagelijks met veel plezier en passie aan werken. Zo zie je van een project de voor en na foto’s en leggen we uit waarom we bepaalde keuzes hebben gemaakt. Daarnaast geven we waardevolle tips die je zelf ook eenvoudig kunt toepassen in jouw (nieuwe) interieur.

Ook krijg je inzicht in de toegevoegde waarde van een goed lichtplan. Vaak zien we dat verlichting een sluitpost is of zelfs een post waar, vooral bij nieuwbouw, onvoldoende over wordt nagedacht. Zonde! Wij vertellen je graag waarom een goed lichtplan onmisbaar is.

Dit alles en nog veel meer interieurinspiratie vind je ons gratis lookbook!

LookBook Transparant

Wil jij waardevolle tips en inspiratie om jouw droominterieur te creëren?

Dan is dit gratis lookbook voor jou onmisbaar