Social Media

Instagram
Facebook
YouTube
Vimeo

Official partner HOOG.design
Contact

AG Bellstraat 39-C
7903 AD Hoogeveen

KvK: 80444717
0528-783905
hello@reinderveenstra.com

Interieur Nes

Luxe Eethoek
Luxe Interieur Met Elektrische Haard
Luxe Eethoek

Rust en ruimte in de indeling

De opdrachtgevers gaven ons 1 belangrijke taak. De ruimte zo indelen dat er rust en ruimte uitstraalt. Het huidige interieur ervaren ze momenteel als kil en onrustig. Door goed in gesprek te gaan en te luisteren naar de wensen van de opdrachtgevers komen we tot een goed ontwerp. We verplaatsen ons in hun manier van wonen en leven. Het resultaat hiervan is dat we de gehele indeling om hebben gegooid en opnieuw hebben ingedeeld. 

Luxe keuken

In dit ontwerp hebben de gehele lay-out van de begane grond omgewisseld. De balans ontbrak. Dit kwam doordat de functies in de ruimte niet goed gedefinieerd werden. We hebben de keuken op de plaats van de zithoek en de zithoek nu op de oude plek van de keuken.


In deze keuken hebben we warmte gecreëerd door gebruik te maken van een prachtig groene kwartsiet op het werkblad van de keuken. Dit is de Jadore van Grillo natuursteen.

High End Interieur Nes
Luxe Keuken Nes
Luxe Eethoek
Interieur Met Doorkijkhaard

Functies in de ruimte

We hebben midden in de ruimte een grote doorkijkhaard van maar liefst 80cm breed en 160cm hoog geplaatst. Hierdoor ontstaat een fijne scheiding tussen de verschillende functies, maar blijft er wel connectie door de grote doorkijk.

Ook zorgt dit fraaie element in het interieur ervoor dat de akoestiek enorm verbeterd. Ook dit was een grote wens van de opdrachtgever. De akoestiek was namelijk niet goed en dat zorgt ervoor dat voor de opdrachtgevers de ruimte niet de rust gaf die ze willen.

Huidige situatie

Huidig Interieur

Nieuw design

Luxe Eethoek
Huidige Zithoek
High End Interieur Nes
 • Moderne Woning Ontwerpen

  Klanten over ons

  “We waren op voorhand erg benieuwd waar Reinder mee zou komen. Maar wat waren we verrast! Reinder heeft erg goed naar onze wensen geluisterd en heeft onze wensen op een meer dan prachtige manier samengebracht. Dit was waar we naar op zoek waren!”

  Woning Gelderland
 • Kunst Toepassen In Je Interieur

  Klanten over ons

  “We vonden het contact met Reinder vanaf de allereerste ontmoeting erg prettig. Reinder is open, vertelt zijn verhaal en luisterde daarnaast ook goed naar onze wensen. Wij wilden een nieuw interieur waar we echt konden ‘landen’. We zijn allebei erg druk en dan is het fijn een plek te hebben waar je de boel de boel kunt laten. De begeleiding was fijn en het ontwerp was prachtig, stoer en helemaal ‘ons’.”

  Interieur Nieuw Schoonebeek
 • Luxe Interieur Met Elektrische Haard

  Klanten over ons

  “Wij liepen er samen tegenaan dat we niet wisten hoe we ons nieuwe interieur het beste vorm konden geven. Reinder luistert goed en stond echt naast ons. Dat gaf ons het gevoel dat we er niet alleen voor stonden. Daarnaast vonden we het erg prettig dat Reinder samen met ons op pad is geweest om de meubels uit te zoeken en te bestellen. Erg fijne samenwerking!”

  Interieur Drenthe
 • Interieur Bruinisse Tv

  Klanten over ons

  “Wow, hier worden we wel even stil van! We hadden echt geen idee dat dit mogelijk was met onzewoning. We kunnen niet wachten tot alles klaar is.”

  Interieur Zeeland
Dienst 1 Img 1
Dienst 1 Img 2

Wil jij ook relax toewerken naar jouw nieuwe interieur?

Er is toch niks fijner dan met een expert samen toe te werken naar een interieur dat geheel aansluit op jij wilt wonen en leven? Hierbij is het maken van de juiste keuzes van groot belang! Om jou hier zo goed mogelijk mee te helpen hebben we verschillende pakketten. We komen graag met je in contact om samen te bepalen welk pakket het beste aansluit bij jouw wensen.

Vul je gegevens in