Social Media

Instagram
Facebook
YouTube
Vimeo

Contact

AG Bellstraat 39-C
7903 AD Hoogeveen

KvK: 80444717
0528-783905
hello@reinderveenstra.com

Gratis LookBook

Vol inspiratie en waardevolle tips voor een écht thuisgevoel

Home Header 1
Home Header 2
Home Header 3
Lookbook Transparant

Zo maak je de mooiste herinneringen in jouw droomhuis

Ontvang Lookbook

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Creatief ontwerper op zoek naar groei

Zowel op zakelijk vlak als persoonlijk vlak ben ik altijd op zoek naar groei. Positieve nieuwsgierigheid noem ik het ook wel.

Die groei en nieuwsgierigheid combineer ik graag met mijn verbeeldingskracht. Alle sfeervolle interieurs die ik ontwerp ontstaan in mijn verbeelding. Om mijn verbeelding optimaal in te zetten is een wederzijdse klik van groot belang.

Als ontwerper verdiep ik me graag in jou als persoon en hoe jij wilt wonen én leven. Ook sta ik naast je tijdens de realisatie van jouw droominterieur. Je bent hierdoor verzekerd van het beste eindresultaat. Namelijk een stijlvol interieur waarin jij je altijd thuis voelt en warme herinneringen ontstaan met jouw dierbaren.

Meer over ons
Reinder Profiel
 • Moderne Woning Ontwerpen

  Klanten over ons

  “We waren op voorhand erg benieuwd waar Reinder mee zou komen. Maar wat waren we verrast! Reinder heeft erg goed naar onze wensen geluisterd en heeft onze wensen op een meer dan prachtige manier samengebracht. Dit was waar we naar op zoek waren!”

  Woning Gelderland
 • Kunst Toepassen In Je Interieur

  Klanten over ons

  “We vonden het contact met Reinder vanaf de allereerste ontmoeting erg prettig. Reinder is open, vertelt zijn verhaal en luisterde daarnaast ook goed naar onze wensen. Wij wilden een nieuw interieur waar we echt konden ‘landen’. We zijn allebei erg druk en dan is het fijn een plek te hebben waar je de boel de boel kunt laten. De begeleiding was fijn en het ontwerp was prachtig, stoer en helemaal ‘ons’.”

  Interieur Nieuw Schoonebeek
 • Luxe Interieur Met Elektrische Haard

  Klanten over ons

  “Wij liepen er samen tegenaan dat we niet wisten hoe we ons nieuwe interieur het beste vorm konden geven. Reinder luistert goed en stond echt naast ons. Dat gaf ons het gevoel dat we er niet alleen voor stonden. Daarnaast vonden we het erg prettig dat Reinder samen met ons op pad is geweest om de meubels uit te zoeken en te bestellen. Erg fijne samenwerking!”

  Interieur Drenthe
 • Interieur Bruinisse Tv

  Klanten over ons

  “Wow, hier worden we wel even stil van! We hadden echt geen idee dat dit mogelijk was met onzewoning. We kunnen niet wachten tot alles klaar is.”

  Interieur Zeeland

Vol inspiratie en waardevolle tips voor een écht thuisgevoel

In dit gratis lookbook laten we je graag zien waar wij dagelijks met veel plezier en passie aan werken. Zo zie je van een project de voor en na foto’s en leggen we uit waarom we bepaalde keuzes hebben gemaakt. Daarnaast geven we waardevolle tips die je zelf ook eenvoudig kunt toepassen in jouw (nieuwe) interieur.

Ook krijg je inzicht in de toegevoegde waarde van een goed lichtplan. Vaak zien we dat verlichting een sluitpost is of zelfs een post waar, vooral bij nieuwbouw, onvoldoende over wordt nagedacht. Zonde! Wij vertellen je graag waarom een goed lichtplan onmisbaar is.

Dit alles en nog veel meer interieurinspiratie vind je ons gratis lookbook!

Lookbook Transparant
Gratis LookBook downloaden

Als je ons lookbook download ga je akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens onze privacyverklaring