Social Media

Instagram
Facebook
YouTube
Vimeo

Official partner HOOG.design
Contact

AG Bellstraat 39-C
7903 AD Hoogeveen

KvK: 80444717
0528-783905
hello@reinderveenstra.com

Interieur Nijmegen

Interieur Nijmegen Zithoek

Bestaande vormen, en toffe materialen

Het interieur van deze woning was wat gedateerd en wij mochten hier een nieuwe invulling aangeven. We hebben gekozen om bestaande vormen te gebruiken en deze te combineren met niet alledaagse materialen.
Zo hebben we hier de ronde vormen behouden en gekozen om de nissen te voorzien van prachtige Onyx soort. Door led verlichting toe te passen komt het echt tot leven! Door dit te combineren met een mooie warme notenhout en te werken met 3d panelen krijg je een bijzonder en sprekend interieur. Een plek waardoor je met het gebruik van natuurlijke materialen echt helemaal tot rust komt!

Onyx, voor een uniek en luxueus resultaat

Onyx is een zeer delicaat en exclusief natuursteen en hier door super geschikt om toffe accenten aan te brengen in interieurs. In dit project hebben we Onyx Piranha toegepast. Het mooie aan dit Onyx soort is dat deze licht doorlatend is. Dit gaf de mogelijkheid om er een LED paneel op maat achter te plaatsen. Zet je dit LED paneel aan, dan ontstaat er magie! Dit staaltje vakwerk door de steenhouwer heeft bijgedragen aan de exclusieve en luxe uitstraling van dit interieur.

Ik wil mijn droominterieur
Onyx Piranha Led Verlichting
Onyx Piranha Interieur
 • Moderne Woning Ontwerpen

  Klanten over ons

  “We waren op voorhand erg benieuwd waar Reinder mee zou komen. Maar wat waren we verrast! Reinder heeft erg goed naar onze wensen geluisterd en heeft onze wensen op een meer dan prachtige manier samengebracht. Dit was waar we naar op zoek waren!”

  Woning Gelderland
 • Kunst Toepassen In Je Interieur

  Klanten over ons

  “We vonden het contact met Reinder vanaf de allereerste ontmoeting erg prettig. Reinder is open, vertelt zijn verhaal en luisterde daarnaast ook goed naar onze wensen. Wij wilden een nieuw interieur waar we echt konden ‘landen’. We zijn allebei erg druk en dan is het fijn een plek te hebben waar je de boel de boel kunt laten. De begeleiding was fijn en het ontwerp was prachtig, stoer en helemaal ‘ons’.”

  Interieur Nieuw Schoonebeek
 • Luxe Interieur Met Elektrische Haard

  Klanten over ons

  “Wij liepen er samen tegenaan dat we niet wisten hoe we ons nieuwe interieur het beste vorm konden geven. Reinder luistert goed en stond echt naast ons. Dat gaf ons het gevoel dat we er niet alleen voor stonden. Daarnaast vonden we het erg prettig dat Reinder samen met ons op pad is geweest om de meubels uit te zoeken en te bestellen. Erg fijne samenwerking!”

  Interieur Drenthe
 • Interieur Bruinisse Tv

  Klanten over ons

  “Wow, hier worden we wel even stil van! We hadden echt geen idee dat dit mogelijk was met onzewoning. We kunnen niet wachten tot alles klaar is.”

  Interieur Zeeland
Dienst 1 Img 1
Dienst 1 Img 2

Wil jij ook relax toewerken naar jouw nieuwe interieur?

Er is toch niks fijner dan met een expert samen toe te werken naar een interieur dat geheel aansluit op jij wilt wonen en leven? Hierbij is het maken van de juiste keuzes van groot belang! Om jou hier zo goed mogelijk mee te helpen hebben we verschillende pakketprijzen. Ben je hier benieuwd naar? Vraag deze dan hieronder aan!

Ja, ik ontvang graag jullie pakketprijzen!