Social Media

Instagram
Facebook
YouTube
Vimeo

Official partner HOOG.design
Contact

AG Bellstraat 39-C
7903 AD Hoogeveen

KvK: 80444717
0528-783905
hello@reinderveenstra.com

Interieurontwerp & Realisatie

Wij realiseren jouw woondroom. Van eerste schets tot en met realisatie laten wij jou onbezorgd genieten van je nieuwe interieur. Door heel Nederland.

Aangepast Kleur 1 4
Studio Reinder Veenstra Kantoor
Studio Reinders 12

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Natuursteen Kiezen Voor Interieur
Interieurontwerp Opleveren

In alle rust naar jouw droominterieur

Spannende verbouwplannen of een juweel van een nieuwbouwwoning gekocht? Gefeliciteerd! Bij een verbouwing of de bouw van een nieuwbouwwoning komt veel kijken. De aannemer stelt je iedere dag nieuwe vragen waar je geen pasklaar antwoord op hebt of waar je eerst over moet overleggen. Je bent overspoeld met informatie en ziet al snel door de bomen het bos niet meer. De bouw loopt vertraging op, je maakt overhaaste beslissingen omdat je de voor- en nadelen niet goed kunt afwegen. Daarnaast ben je zelf ook veel te druk om alles zelf te doen. Hoe zou het voor je zijn wanneer wij het grotendeels voor je regelen?

 

Logo Hoog

Jouw wensen en onze expertise

Hallo, ik ben Reinder van Studio Reinder Veenstra. Samen met mijn team heb ik al honderden mensen gelukkig mogen maken met een interieur dat hun persoonlijkheid weerspiegelt. Ik ben nieuwsgierig naar jouw leven en hoe jij wilt leven in je huis. Wat vind je mooi, wat heb je nodig en waar voel jij je in thuis? Vanuit deze basis gaan mijn team en ik aan de slag om jouw huis zo in te richten dat het dé plek wordt waar je je geborgen en ontspannen voelt

Werkwijze Afbeelding 2
Interieur Ontwerp Studio
Interieurontwerp

Welke voordelen biedt het jou?

✔  Je hoeft zelf niet meer met de aannemer te schakelen over de details
✔  Van schets tot oplevering, wij regelen het voor je
✔  Een harmonieuze samenhang tussen meubels, muren en vloeren
✔  Geen concessies meer: je krijgt het luxueuze interieur van je dromen
✔  Je bespaart tijd en kosten
✔  Niet urenlang door verschillende winkels hoeft te lopen
✔  Eindelijk ervaar je wat echt thuiskomen is wanneer je je huis binnenstapt

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wat gebeurt er als je het zelf doet?

 • Om de haverklap krijg je vragen van de aannemer
 • Hier weet je wellicht geen raad mee
 • Je ervaart overweldigende hoeveelheid keuzemomenten
 • De bouw of verbouwing kan vertraging oplopen 
 • Door overhaaste beslissingen ben je alsnog niet gelukkig met je interieur
 • Het kost je veel tijd en energie om het proces in goede banen te leiden
Dat wil ik voorkomen
Luxe Maatwerk Urk
Interieur Urk tv hoek
Interieur Urk keuken 2
Art Of Living Studio Reinder Veenstra

Gerealiseerd project in The Art of Living

Bekijk hier een van onze gerealiseerde interieurs in het Magazine van The Art of Living

Bekijk het artikel
 • Moderne Woning Ontwerpen

  Klanten over ons

  “We waren op voorhand erg benieuwd waar Reinder mee zou komen. Maar wat waren we verrast! Reinder heeft erg goed naar onze wensen geluisterd en heeft onze wensen op een meer dan prachtige manier samengebracht. Dit was waar we naar op zoek waren!”

  Woning Gelderland
 • Kunst Toepassen In Je Interieur

  Klanten over ons

  “We vonden het contact met Reinder vanaf de allereerste ontmoeting erg prettig. Reinder is open, vertelt zijn verhaal en luisterde daarnaast ook goed naar onze wensen. Wij wilden een nieuw interieur waar we echt konden ‘landen’. We zijn allebei erg druk en dan is het fijn een plek te hebben waar je de boel de boel kunt laten. De begeleiding was fijn en het ontwerp was prachtig, stoer en helemaal ‘ons’.”

  Interieur Nieuw Schoonebeek
 • Luxe Interieur Met Elektrische Haard

  Klanten over ons

  “Wij liepen er samen tegenaan dat we niet wisten hoe we ons nieuwe interieur het beste vorm konden geven. Reinder luistert goed en stond echt naast ons. Dat gaf ons het gevoel dat we er niet alleen voor stonden. Daarnaast vonden we het erg prettig dat Reinder samen met ons op pad is geweest om de meubels uit te zoeken en te bestellen. Erg fijne samenwerking!”

  Interieur Drenthe
 • Interieur Bruinisse Tv

  Klanten over ons

  “Wow, hier worden we wel even stil van! We hadden echt geen idee dat dit mogelijk was met onzewoning. We kunnen niet wachten tot alles klaar is.”

  Interieur Zeeland

Onze werkwijze

01

We maken kennis met elkaar

Jouw verlangens, woonwensen en persoonlijke stijl zijn het allerbelangrijkst in dit proces. Dus maken we graag kennis met je. Je bent hiervoor van harte welkom bij ons in de studio in Hoogeveen, of we komen bij je langs. Onze stijlvolle en luxe interieurs vind je terug door heel Nederland. We vragen je het hemd van het lijf, want we willen een heel duidelijk beeld hebben van wie je bent, hoe je leeft en wat jou een thuisgevoel geeft.

1
We maken kennis met elkaar
02

Je laat ons zien wat je mooi vindt

Na ons gesprek vul je het Programma van wensen (een digitale vragenlijst) in. Alle inspiratie die je zelf opdoet, stuur je mee. Zo krijgen we een perfect beeld van wat jij mooi vindt. Bijvoorbeeld een zithoek op Pinterest waar je hart sneller van gaat slaan. Of een eettafel die er in een woonmagazine uitspringt. Alles waar je van denkt: ‘wauw, dit is gaaf, dat wil ik ook!’

2
Je laat ons zien wat je mooi vindt
03

We duiken achter de tekentafel

Nu is het onze beurt om jouw wensen en jouw smaak om te vormen tot een mooi interieur. This is where the magic happens. We beginnen met de schetsfase. Hierin gaan we aan de slag met een indeling in 2D, we maken een moodboard, een concept en de eerste materialisatie. Na de schetsfase starten we met de voorlopige ontwerpfase waarin we het interieur verder vormgeven, nu komt jouw droominterieur tot leven.

Élk detail nemen we mee: we denken na over welke eettafel het mooist uitkomt, creëren een plek waar je ontspant na een dag hard werken en stippelen uit waar welke verlichting moet komen. Hier worden je wildste interieurdromen werkelijkheid: stap voor stap krijgen je plannen vorm en beelden we uit wat we voor jou voor ogen hebben; van materialen tot wandafwerkingen.

3
We duiken achter de tekentafel
04

We presenteren jouw nieuwe, luxueuze interieur

Hoog tijd dat we onthullen wat wij voor jouw inrichting hebben bedacht. In onze studio presenteren we op ons digibord jou het voorlopige ontwerp van jouw nieuwe interieur. Het ontwerp sturen we ook naar je op, zodat je thuis op je gemak nog een week de tijd hebt om het ontwerp op je in te laten werken. Wil je de eethoek toch iets ruimer opgezet of ga je voor een tintje lichter op de muren? Deze feedback verwerken we in het 3D-model, we maken een definitief ontwerp dat we printen en met je delen.

4
We presenteren jouw nieuwe, luxueuze interieur
05

Het realiseren van jouw nieuwe interieur, wij regelen het!

We zijn aangekomen bij een cruciale fase in het proces: het realiseren van jouw droominterieur. We stellen een team samen van vakmensen en zorgen ervoor dat alles volgens plan verloopt, van het implementeren van het lichtplan tot het kiezen van meubels en accessoires. We nemen de last van offerteaanvragen op ons en bieden de mogelijkheid om samen meubels te selecteren bij fabrikanten of dit volledig aan ons over te laten. We staan klaar om jouw droominterieur werkelijkheid te maken."

 

5
Het realiseren van jouw nieuwe interieur, wij regelen het!
06

We maken van jouw huis een thuis

Last but not least; het moment om je huis in te richten is daar. Hallo droomhuis! Alle werkzaamheden zijn klaar, dus plannen we met jullie een moment om in één dag alle meubels te plaatsen. We zetten alles op z’n plek en brengen de volgende dag de finishing touches aan met accessoires. Geen greintje gedoe, stress of meningsverschillen dus, en wél dat luxueuze interieur waar je zo naar verlangt. Ook na het realiseren van een huis waar je helemaal op je gemak bent en waar je mooie herinneringen maakt, staan we voor je klaar. Of je nu nog iets wil laten aanpassen of wil weten hoe het zit met de verlichting; je belt ons en we helpen je.

6
We maken van jouw huis een thuis

Doe inspiratie op

Particulier

Interieur Urk

Particulier

Interieur Nijmegen

Particulier

Interieur Tolbert

Zakelijk

Interieur Bruinisse

01

Unieke verbeeldingskracht

Waar anderen zich beperken tot conventionele ideeën, gaat Studio Reinder Veenstra een stapje verder door de kracht van verbeelding te benutten. Elk ontwerp begint in de verbeelding van ons team. Dit leidt tot een uniek en inspirerend interieur dat verder gaat dan het gewone en voor jou voelt als thuiskomen.

Unieke verbeeldingskracht
02

Een totaalconcept

In tegenstelling tot veel andere interieurontwerpbedrijven bieden wij jou een totaal interieurconcept aan. We zijn betrokken bij elk aspect van het ontwerpproces; van eerste schets tot de uiteindelijke realisatie. Dit betekent dat jij geniet van een stressloze ervaring zonder dat je zelf de verschillende betrokken partijen coördineert.

Een totaalconcept
03

Gepersonaliseerd interieur

Studio Reinder Veenstra gaat verder dan het creëren van esthetisch aantrekkelijke ruimtes. We streven ernaar om een interieur voor jou te ontwerpen dat je persoonlijkheid en levensstijl weerspiegelt. Hierdoor is elke ruimte uniek en heel eigen.

Gepersonaliseerd interieur
04

Toewijding aan jouw tevredenheid

We streven ernaar om een prachtig interieur voor je te creëren én om je blij en tevreden te maken. We gaan voor jou een stap verder om jouw verwachtingen te overtreffen. Dit blijkt ook wel uit de positieve reacties van onze klanten.

Toewijding aan jouw tevredenheid

Vrijblijvend adviesgesprek? 

Vul je gegevens in en ontdek binnen 24 uur wat we voor je kunnen betekenen.

dit jaar al door 63 mensen aangevraagd
Home Header 3