Social Media

Instagram
Facebook
YouTube
Vimeo

Official partner HOOG.design
Contact

AG Bellstraat 39-C
7903 AD Hoogeveen

KvK: 80444717
0528-783905
hello@reinderveenstra.com

Let's meet!

Maak kennis met ons team.

Header Diensten
Werkwijze Afbeelding 1
Werkwijze Afbeelding 3

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

 • Reinder Profiel

  Reinder Veenstra

  Eigenaar
 • Over Ons 3

  Daphne Grobbe

  Interieurontwerper
 • IMG 7437

  Isa Soppe

  Interieurontwerper
 • Annouck Van Erve

  Annouck van Erve

  (Freelance) interieurontwerper
 • Mart Flier

  Mart Flier

  Interieurontwerper
 • Diensten Img 1

  Word jij onze nieuwe collega?

  Binnendienst Medewerker
Diensten Img 1
Reinder Profiel

Reinder Veenstra

Creatief brein en gangmaker

Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak ben ik altijd opzoek naar groei. Positieve nieuwsgierigheid noem ik het ook wel. 

Dit had ik als kind al. Altijd was ik bezig met nieuwe dingen, nieuwe ervaringen. Daarnaast vond ik het als kleine jongen heerlijk om creatief bezig te zijn. Van nature trek ik creatie aan. Zo ging ik winkeletalages inrichten tijdens mijn bijbaantje en behaalde ik een 10 voor mijn afstudeeropdracht op de interieuracademie. Van niets iets maken, zo fascinerend!

Nu op latere leeftijd ben ik gaan begrijpen waar mijn creatiekracht vandaan komt. Ook heb ik me verdiept in de werking van het brein. Wij hebben als mens namelijk een unieke gave, namelijk onze verbeelding. Dit is een krachtige tool die we allemaal bewust of onbewust gebruiken.

Contact opnemen
Studio Reinders 12
Daphne Grobbe Studio Reinder Veenstra

Daphne Grobbe

Interieurontwerper

Mijn naam is Daphne Grobbe, een gepassioneerde interieurontwerper. Ik heb mijn HBO diploma interieurvormgeving cum laude behaald aan Hogeschool Thomas More in Mechelen (België). Met mijn perfectionisme en oog voor detail creëer ik unieke en inspirerende interieurs. In mijn ontwerpen streef ik naar de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit.

Tijdens het gehele ontwerptraject zul jij mij veelvoudig spreken. Ik ben jouw sparringpartner om een uniek interieur te realiseren dat volledig aansluit bij jouw persoonlijkheden en wensen!

Contact opnemen
Home Header 1
IMG 7437

Isa Soppe

Stagiare Interieurontwerper

Mijn naam is Isa Soppe. Ik studeer Interieuradviseur aan het Deltion College in Zwolle. Tijdens mijn afstudeerstage wil zoveel mogelijk kennis opdoen op het gebied van interieurontwerp en tekenwerk. Eind Mei studeer ik af en zal na de zomervakantie verder studeren in Antwerpen aan de Thomas More Academy. Hier hoop ik de komende 3 jaar mij verder te ontwikkelen als volwaardig interieurontwerper.

Contact opnemen
Inspiratie 3
Mart Flier

Mart Flier

Interieurontwerper

Mijn naam is Mart Flier. Ik woon momenteel in Meppel en je treft mij op de vrijdagen bij Studio Reinder Veenstra.  Naast dat ik bij Studio Reinder Veenstra werk, volg ik de HBO studie interiordesign aan de Jan de Bouvrie Academie. Ik vind het heerlijk om voor jou als klant in het proces een waardevolle schakel te zijn. Veel tekenwerk dat jullie terug zien jullie interieurontwerp zullen van mijn hand komen.

Contact opnemen
Detail Luxe Woonkamer Urk
Annouck Van Erve

Annouck van Erve

(Freelance) Interieurontwerper

Mijn naam is Annouck van Erve. Voor Studio Reinder Veenstra verzorg ik op freelance basis tekenwerk.  Ik wordt er blij van dat ik van meerwaarde kan zijn voor Studio Reinder Veenstra wanneer ze in hun drukke agenda mijn ondersteunende hulp nodig hebben.

Contact opnemen
Werkwijze Afbeelding 3

Vacature

Medewerker binnendienst

Bij Studio Reinder Veenstra zijn we opzoek naar een enthousiaste en proactieve medewerker binnendienst die het kloppende hart van onze organisatie beheert. 

In het dynamische gebied van verkoop en klantrelaties neem jij een centrale positie in. Deze multifunctionele rol vraag naast uitmuntende communicatieve vaardigheden ook om scherp commercieel inzicht en een proactieve benadering. Je fungeert als schakel tussen klanten, het ontwerpteam en de interne organisatie. Je ondersteunt verkoopactiviteiten door klantvragen te behandelen, taken uit te zetten, offertes op te stellen, orders te verwerken en de voortgang van de lopende projecten te bewaken.

Naar deze vacature
Werkwijze Afbeelding 1

Vacature

Interieurontwerper / Interieurarchitect (minimaal 4 dagen per week)

Momenteel zijn wij opzoek naar een nieuwe collega! Lijkt het jou leuk om als interieurontwerper te werken aan complete en luxe interieurprojecten en krijg je energie van het werken met enthousiaste klanten? Dan zijn we opzoek naar jou!

Als interieurontwerper binnen onze studio ben je zelfstandig verantwoordelijk voor complete interieurontwerpen in het hogere segment en ben je het eerste aanspreekpunt van jouw klant. Je helpt en ondersteunt de klant en houdt hem of haar actief op de hoogte van de fases binnen het ontwerptraject.

Ook na het afronden van de verschillende ontwerpfases ondersteun je de klant in het definitief maken van de keuzes, zodat het ultieme eindresultaat voor jouw klant gewaarborgd is. Enthousiast? Dan horen we graag van je!

Door deze veelzijdige functie, waarin je in teamverband werkt, maar ook in staat bent om zelfstandig te werken vragen we het volgende:

Minimaal 2 jaar ervaring in een soort gelijke functie
Gevorderde kennis van Vectorworks (2d en 3d)
Gevorderde kennis van Sketchup
Goede kennis van Adobe programma's als Photoshop en Indesign

Naar deze vacature
Tuinontwerp Luxe

Vacature

Freelance Tuinontwerper / Tuinarchitect

Ter uitbreiding van onze studio zijn wij momenteel zijn wij naast een interieurontwerper ook opzoek naar een freelance tuinontwerper / tuinarchitect. Als tuinontwerper ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van uiteenlopende luxe tuindesigns. In de meeste gevallen aan een totaalconcept werken samen met de klant. Veelal werk je daarbij nauw samen met je collega interieurontwerpers om zo tot een harmonieus en luxe geheel te komen.

Na het afronden van het tuindesign ondersteun je jouw klant ook in de aanloop naar de realisatie van het unieke tuinontwerp dat je voor hen hebt gemaakt Enthousiast? Dan horen we graag van je!

Contact opnemen

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

01

Unieke verbeeldingskracht

Waar anderen zich beperken tot conventionele ideeën, gaat Studio Reinder Veenstra een stapje verder door de kracht van verbeelding te benutten. Elk ontwerp begint in de verbeelding van ons team. Dit leidt tot een uniek en inspirerend interieur dat verder gaat dan het gewone en voor jou voelt als thuiskomen.

Unieke verbeeldingskracht
02

Een totaalconcept

In tegenstelling tot veel andere interieurontwerpbedrijven bieden wij jou een totaal interieurconcept aan. We zijn betrokken bij elk aspect van het ontwerpproces; van eerste schets tot de uiteindelijke realisatie. Dit betekent dat jij geniet van een stressloze ervaring zonder dat je zelf de verschillende betrokken partijen coördineert.

Een totaalconcept
03

Gepersonaliseerd interieur

Studio Reinder Veenstra gaat verder dan het creëren van esthetisch aantrekkelijke ruimtes. We streven ernaar om een interieur voor jou te ontwerpen dat je persoonlijkheid en levensstijl weerspiegelt. Hierdoor is elke ruimte uniek en heel eigen.

Gepersonaliseerd interieur
04

Toewijding aan jouw tevredenheid

We streven ernaar om een prachtig interieur voor je te creëren én om je blij en tevreden te maken. We gaan voor jou een stap verder om jouw verwachtingen te overtreffen. Dit blijkt ook wel uit de positieve reacties van onze klanten.

Toewijding aan jouw tevredenheid
Reinder Profiel
Studio Reinder Veenstra Detail Team

Laat ons je helpen

bij het realiseren van jouw woondroom

Samen creëren we een leefomgeving waarin mooie herinneringen ontstaan met jouw familie en vrienden.

Contact opnemen