Social Media

Instagram
Facebook
YouTube
Vimeo

Contact

AG Bellstraat 39-C
7903 AD Hoogeveen

KvK: 80444717
0528-783905
hello@reinderveenstra.com

Let's meet!

Maak kennis met ons team.

Header Diensten
Werkwijze Afbeelding 1
Werkwijze Afbeelding 3

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

 • Reinder Profiel

  Reinder Veenstra

  Eigenaar
 • Over Ons 3

  Daphne Grobbe

  Interieurontwerper
 • IMG 7437

  Isa Soppe

  Interieurontwerper
 • Diensten Img 1

  Word jij onze nieuwe collega?

  Interieurontwerper
Diensten Img 1
Reinder Profiel

Reinder Veenstra

Creatief brein en gangmaker

Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak ben ik altijd opzoek naar groei. Positieve nieuwsgierigheid noem ik het ook wel. 

Dit had ik als kind al. Altijd was ik bezig met nieuwe dingen, nieuwe ervaringen. Daarnaast vond ik het als kleine jongen heerlijk om creatief bezig te zijn. Van nature trek ik creatie aan. Zo ging ik winkeletalages inrichten tijdens mijn bijbaantje en behaalde ik een 10 voor mijn afstudeeropdracht op de interieuracademie. Van niets iets maken, zo fascinerend!

Nu op latere leeftijd ben ik gaan begrijpen waar mijn creatiekracht vandaan komt. Ook heb ik me verdiept in de werking van het brein. Wij hebben als mens namelijk een unieke gave, namelijk onze verbeelding. Dit is een krachtige tool die we allemaal bewust of onbewust gebruiken.

Contact opnemen
Studio Reinders 12
Daphne Grobbe Studio Reinder Veenstra

Daphne Grobbe

Interieurontwerper

Mijn naam is Daphne Grobbe, een gepassioneerde interieurontwerper. Ik heb mijn HBO diploma interieurvormgeving cum laude behaald aan Hogeschool Thomas More in Mechelen (België). Met mijn perfectionisme en oog voor detail creëer ik unieke en inspirerende interieurs. In mijn ontwerpen streef ik naar de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit.

Tijdens het gehele ontwerptraject zul jij mij veelvoudig spreken. Ik ben jouw sparringpartner om een uniek interieur te realiseren dat volledig aansluit bij jouw persoonlijkheden en wensen!

Contact opnemen
Werkwijze Afbeelding 1

Vacature

Interieurontwerper / Interieurarchitect (minimaal 4 dagen per week)

Momenteel zijn wij opzoek naar een nieuwe collega! Lijkt het jou leuk om als interieurontwerper te werken aan complete en luxe interieurprojecten en krijg je energie van het werken met enthousiaste klanten? Dan zijn we opzoek naar jou!

Als interieurontwerper binnen onze studio ben je zelfstandig verantwoordelijk voor complete interieurontwerpen in het hogere segment en ben je het eerste aanspreekpunt van jouw klant. Je helpt en ondersteunt de klant en houdt hem of haar actief op de hoogte van de fases binnen het ontwerptraject.

Ook na het afronden van de verschillende ontwerpfases ondersteun je de klant in het definitief maken van de keuzes, zodat het ultieme eindresultaat voor jouw klant gewaarborgd is. Enthousiast? Dan horen we graag van je!

Door deze veelzijdige functie, waarin je in teamverband werkt, maar ook in staat bent om zelfstandig te werken vragen we het volgende:

Minimaal 2 jaar ervaring in een soort gelijke functie
Gevorderde kennis van Vectorworks (2d en 3d)
Gevorderde kennis van Sketchup
Goede kennis van Adobe programma's als Photoshop en Indesign

Contact opnemen
Tuinontwerp Luxe

Vacature

Tuinontwerper

Ter uitbreiding van onze studio zijn wij momenteel zijn wij naast een interieurontwerper ook opzoek naar een tuinontwerper. Als tuinontwerper ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van uiteenlopende luxe tuindesigns. In de meeste gevallen aan een totaalconcept werken samen met de klant. Veelal werk je daarbij nauw samen met je collega interieurontwerpers om zo tot een harmonieus en luxe geheel te komen.

Na het afronden van het tuindesign ondersteun je jouw klant ook in de aanloop naar de realisatie van het unieke tuinontwerp dat je voor hen hebt gemaakt Enthousiast? Dan horen we graag van je!

Contact opnemen
Werkwijze Afbeelding 3

Vacature

Office Assistent

Momenteel zijn wij opzoek naar een nieuwe collega! Lijkt het jou leuk om als office assistent mee te werken aan complete en luxe interieurprojecten en krijg je energie van het werken met enthousiaste klanten en leveranciers? Dan zijn we opzoek naar jou. Als office assistent binnen onze studio ben je een echte spin in het web binnen onze studio. Je wordt helemaal enthousiast om het gehele traject voor de klant in goede banen te leiden. Project begeleiding, offertes opvragen, bestellingen doen, projectplanning, budget bewaken? Hier draai jij je hand niet voor om!

Je zorgt dat alles vlot verloopt voor de klant, zodat het ultieme eindresultaat voor jouw klant gewaarborgd is.

Enthousiast? Dan horen we graag van je!

Contact opnemen

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

01

Unieke verbeeldingskracht

Waar anderen zich beperken tot conventionele ideeën, gaat Studio Reinder Veenstra een stapje verder door de kracht van verbeelding te benutten. Elk ontwerp begint in de verbeelding van ons team. Dit leidt tot een uniek en inspirerend interieur dat verder gaat dan het gewone en voor jou voelt als thuiskomen.

Unieke verbeeldingskracht
02

Een totaalconcept

In tegenstelling tot veel andere interieurontwerpbedrijven bieden wij jou een totaal interieurconcept aan. We zijn betrokken bij elk aspect van het ontwerpproces; van eerste schets tot de uiteindelijke realisatie. Dit betekent dat jij geniet van een stressloze ervaring zonder dat je zelf de verschillende betrokken partijen coördineert.

Een totaalconcept
03

Gepersonaliseerd interieur

Studio Reinder Veenstra gaat verder dan het creëren van esthetisch aantrekkelijke ruimtes. We streven ernaar om een interieur voor jou te ontwerpen dat je persoonlijkheid en levensstijl weerspiegelt. Hierdoor is elke ruimte uniek en heel eigen.

Gepersonaliseerd interieur
04

Toewijding aan jouw tevredenheid

We streven ernaar om een prachtig interieur voor je te creëren én om je blij en tevreden te maken. We gaan voor jou een stap verder om jouw verwachtingen te overtreffen. Dit blijkt ook wel uit de positieve reacties van onze klanten.

Toewijding aan jouw tevredenheid
Reinder Profiel
Studio Reinder Veenstra Detail Team

Laat ons je helpen

bij het realiseren van jouw woondroom

Samen creëren we een leefomgeving waarin mooie herinneringen ontstaan met jouw familie en vrienden.

Contact opnemen