Social Media

Instagram
Facebook
YouTube
Vimeo

Official partner HOOG.design
Contact

AG Bellstraat 39-C
7903 AD Hoogeveen

KvK: 80444717
0528-783905
hello@reinderveenstra.com

Een luxe buitenparadijs

dat naadloos aansluit op jouw interieur en stijl

Entree Moderne Woning
Woning Met Tuin
Jouw Woning Laten Ontwerpen

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

240328 Hamilton Akersloot Schetsontwerp (1)

Krijg jouw perfecte buitenparadijs

De tuin is dé plek waar je op een mooie, zonnige dag weer oplaadt en bijkomt. Het is de plek waar je kinderen spelen terwijl jij een oogje in het zeil houdt. En het is de plek waar je samen met familie en vrienden samenkomt om met z’n allen te barbecueën of te borrelen tot de nacht valt. Want samen herinneringen maken, is het mooiste dat er is.

Heb jij de wens dat jouw tuin volledig past bij jouw stijl, jouw leven én naadloos aansluit bij jouw interieur? Zodat je eindelijk volledig geniet van het buitenleven?

Ja, ik wil mijn droomtuin!

Met onze hulp creëer je jouw Hof van Eden

Mijn naam is Reinder en samen met mijn team ontwerp ik interieurs, huizen en tuinen. Dankzij ons gevoel voor ruimte, esthetisch oog en gevoel voor stijl vertalen we jouw unieke wensen naar een luxe buitenbeleving in jouw tuin. We zorgen ervoor dat het ontwerp niet alleen aansluit op al jouw wensen, het wordt een verlengstuk van je huis. Een plek waar je met plezier samenkomt met je gezin, familie en vrienden om warme herinneringen te maken. Een groene oase waar je volledig geniet en helemaal jezelf mag zijn.

Contact opnemen
Jouw Woning Laten Ontwerpen
Huis 2 View 2 Bewerkt
Moderne Woning Ontwerpen
Luxe Woning

Wat zijn de voordelen van het Tuindesign?

 •  Je krijgt een esthetisch ontwerp met de visie van een ervaren ontwerper

 •  Van planten tot aan tuinmeubelen: alles klopt en past bij elkaar

 • Wij werken alles uit, dus ook de materiaalkeuze, beplanting, tuinverlichting en tuinbewateringsystemen

 • Je tuin wordt een plek die luxe en rust uitstraalt & waar jij geniet met je familie

 • Je tuin sluit naadloos aan bij jouw stijl en interieur, zodat binnen naar buiten wordt getrokken

 • We helpen je ook graag met ons samengesteld dreamteam van hoveniers, timmermannen en elektriciens met de uitvoering van het ontwerp

Ik wil mijn droomhuis laten ontwerpen

Wat gebeurt er als je het zelf doet?

X Je krijgt net niet helemaal het resultaat waar je van droomt

X Om de haverklap krijg je vragen van de hovenier, elektricien en timmerman waar je zo een-twee-drie geen antwoord op weet

X Je tuin is geen geheel met het interieur van je woning

X In plaats van je droomtuin krijg je een tuin waar je niet helemaal happy voelt

Contact opnemen
Jouw Woning Laten Ontwerpen
Huis Ontwerp

Zo ziet het ontwerpen van jouw gloednieuwe luxe tuin eruit

01

Je wensen in kaart brengen

Het ontwerpen van een oase van rust begint met een kennismaking. We zijn ontzettend benieuwd naar je ideeën en visie hoe jouw ideale tuin eruitziet. We beginnen met een digitale vragenlijst, maar zijn ook benieuwd naar inspiratie die je gevonden hebt in magazines of op Pinterest. In onze studio in Hoogeveen bespreken we jouw ideale tuin, zodat we precies weten waar je tuin aan moet voldoen.

1
Je wensen in kaart brengen
02

Het maken van de plattegrond

We maken een plattegrond van jouw tuin om een goed beeld te krijgen. Hierin nemen we ook de ligging van jouw tuin mee, zodat we weten welke delen van de tuin in de zon liggen, wanneer de zon in de tuin schijnt en welke delen van de tuin schaduwrijk zijn.

2
Het maken van de plattegrond
03

Van plattegrond naar schetsontwerp en moodboard

We gaan aan de gang met jouw tuinontwerp. Hiervoor maken we een schetsontwerp met indeling, zodat we weten waar wat komt te staan. Zoals waar we de tuinmeubelen neerzetten, waar borders met planten komen en waar je kinderen kunnen spelen. Met een moodboard geven we de stijl van je tuin weer.

3
Van plattegrond naar schetsontwerp en moodboard
04

3D-ontwerp en voorstel voor materialen en beplanting

Ben je blij met het schetsontwerp en het moodboard? We nemen al jouw feedback mee en verwerken dit in een 3D-ontwerp. Met een 3D-visualisatie komt het tuinontwerp helemaal tot leven en is het nog makkelijker om je nieuw ontworpen tuin voor je te zien. Naast het 3D-ontwerp maken we ook een voorstel voor materialen en beplanting, zodat jij een definitief, kant-en-klaar ontwerp hebt liggen dat zo gerealiseerd kan worden.

4
3D-ontwerp en voorstel voor materialen en beplanting
05

Realisatie

Wil je dat we je hier ook helpen bij de uitvoering van jouw tuinontwerp? Geen probleem. Wij schakelen ons dreamteam van hoveniers, timmermannen en elektriciens in om je tuin te realiseren. Daarin zijn wij jouw aanspreekpunt, zodat je niet met verschillende partijen hoeft te schakelen.

5
Realisatie

Veelgestelde vragen over Tuindesign

Heb je na het lezen van deze informatie nog een vraag? Kijk of je vraag hier staat of neem contact met ons op.

Het ontwerpen van jouw droomtuin duurt tussen de 4 tot 6 weken. In deze tijd ontwikkelen we een plattegrond van jouw tuin met de ligging (voor de stand van de zon), maken we een schetsontwerp met indeling en moodboard met stijl voor je tuin. En als je helemaal akkoord gaat en blij bent met het ontwerp, maken we hier een 3D-ontwerp en een voorstel van beplanting en materialen van. 

Het ontwerpen van jouw verfijnde, moderne en luxe tuin is maatwerk. We passen het compleet aan op jouw wensen en visie. De prijs hangt daardoor af van jouw wensen en van de grootte van jouw tuin. Neem daarom contact met ons op voor meer informatie.

Ja, zeker. Naast het ontwerpen van je tuin helpen we je graag met het ontwerpen van jouw interieur en zelfs je nieuwbouwhuis. Door dit te combineren, realiseren we een woonomgeving die compleet past bij jouw dromen, wensen, leven en stijl.

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

01

Unieke verbeeldingskracht

Terwijl anderen zich vasthouden aan traditionele denkpatronen, streeft Studio Reinder Veenstra naar grensverleggende creativiteit door de rijke verbeelding te benutten. Onze ontwerpen ontspruiten uit de diepten van onze verbeelding, wat resulteert in een buitengewoon en prikkelende tuin die je niet alleen betovert, maar je ook een gevoel van thuis zijn geeft.

Unieke verbeeldingskracht
02

Een totaalconcept

Waar anderen stoppen bij het ontwerp, nemen wij samen met ons dreamteam je graag alles uit handen. Van allereerste schets tot het voltooide meesterwerk; we dompelen ons onder in elk facet van deze creatieve reis. Dankzij ons ontspan je, want je hoeft je niet bezig te houden met het coördineren van diverse betrokken partijen.

Een totaalconcept
03

Gepersonaliseerde tuin

Ons team gaat verder dan het esthetisch aantrekkelijk maken van je tuin. Onze ambitie reikt naar het ontwikkelen van een tuin die naadloos aansluit op jouw persoonlijkheid en levenswijze. Hierdoor ontstaat er een unieke, eigenzinnige tuin die jouw persoonlijke stijl uitstraalt.

Gepersonaliseerde tuin
04

Toewijding aan jouw tevredenheid

Ons doel is niet alleen het scheppen van een verbluffende tuin, maar ook om je hierin gelukkig en vervuld te laten voelen. Daarom zetten we graag een extra stap om jouw verwachtingen te overtreffen. Wij zijn pas blij als jij dat bent.

Toewijding aan jouw tevredenheid

Zij schakelden onze hulp in

 • Moderne Woning Ontwerpen

  Klanten over ons

  “We waren op voorhand erg benieuwd waar Reinder mee zou komen. Maar wat waren we verrast! Reinder heeft erg goed naar onze wensen geluisterd en heeft onze wensen op een meer dan prachtige manier samengebracht. Dit was waar we naar op zoek waren!”

  Woning Gelderland
 • Kunst Toepassen In Je Interieur

  Klanten over ons

  “We vonden het contact met Reinder vanaf de allereerste ontmoeting erg prettig. Reinder is open, vertelt zijn verhaal en luisterde daarnaast ook goed naar onze wensen. Wij wilden een nieuw interieur waar we echt konden ‘landen’. We zijn allebei erg druk en dan is het fijn een plek te hebben waar je de boel de boel kunt laten. De begeleiding was fijn en het ontwerp was prachtig, stoer en helemaal ‘ons’.”

  Interieur Nieuw Schoonebeek
 • Luxe Interieur Met Elektrische Haard

  Klanten over ons

  “Wij liepen er samen tegenaan dat we niet wisten hoe we ons nieuwe interieur het beste vorm konden geven. Reinder luistert goed en stond echt naast ons. Dat gaf ons het gevoel dat we er niet alleen voor stonden. Daarnaast vonden we het erg prettig dat Reinder samen met ons op pad is geweest om de meubels uit te zoeken en te bestellen. Erg fijne samenwerking!”

  Interieur Drenthe
 • Interieur Bruinisse Tv

  Klanten over ons

  “Wow, hier worden we wel even stil van! We hadden echt geen idee dat dit mogelijk was met onzewoning. We kunnen niet wachten tot alles klaar is.”

  Interieur Zeeland

Ons werk

Particulier

Interieur Urk

Particulier

Interieur Nijmegen

Particulier

Interieur Tolbert

Zakelijk

Interieur Bruinisse

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

01

Unieke verbeeldingskracht

Waar anderen zich beperken tot conventionele ideeën, gaat Studio Reinder Veenstra een stapje verder door de kracht van verbeelding te benutten. Elk ontwerp begint in de verbeelding van ons team. Dit leidt tot een uniek en inspirerend interieur dat verder gaat dan het gewone en voor jou voelt als thuiskomen.

Unieke verbeeldingskracht
02

Een totaalconcept

In tegenstelling tot veel andere interieurontwerpbedrijven bieden wij jou een totaal interieurconcept aan. We zijn betrokken bij elk aspect van het ontwerpproces; van eerste schets tot de uiteindelijke realisatie. Dit betekent dat jij geniet van een stressloze ervaring zonder dat je zelf de verschillende betrokken partijen coördineert.

Een totaalconcept
03

Gepersonaliseerd interieur

Studio Reinder Veenstra gaat verder dan het creëren van esthetisch aantrekkelijke ruimtes. We streven ernaar om een interieur voor jou te ontwerpen dat je persoonlijkheid en levensstijl weerspiegelt. Hierdoor is elke ruimte uniek en heel eigen.

Gepersonaliseerd interieur
04

Toewijding aan jouw tevredenheid

We streven ernaar om een prachtig interieur voor je te creëren én om je blij en tevreden te maken. We gaan voor jou een stap verder om jouw verwachtingen te overtreffen. Dit blijkt ook wel uit de positieve reacties van onze klanten.

Toewijding aan jouw tevredenheid

Wil jij ook in jouw droomhuis wonen?

Laat ons je dan van a tot z helpen met het realiseren van het huis van je dromen, zodat je thuiskomt in een huis waar jij je helemaal op je gemak voelt.

Ik maak nu een afspraak
Moderne Woning Ontwerpen
Tuinontwerp Luxe