Social Media

Instagram
Facebook
YouTube
Vimeo

Official partner HOOG.design
Contact

AG Bellstraat 39-C
7903 AD Hoogeveen

KvK: 80444717
0528-783905
hello@reinderveenstra.com

Interieur Urk

Luxe Maatwerk Urk

Informatie over het project

De opdracht was vanaf het begin af aan duidelijk: Reinder we vinden jouw stijl prachtig en willen graag dat jij een unieke interieur voor ons ontwerpt. De keuken vinden wij een belangrijke plek en omdat deze aanwezig is in de leefruimte willen we graag dat deze op gaat in de rest van het interieur.

We willen iets unieks

Hierin hebben we de opdrachtgever in kunnen begeleiden. In het interieurontwerp hebben we goed gekeken naar lichtinval en zichtlijnen. Door hier extra aandacht aan te besteden ontstaat er een spannend geheel. De eethoek ligt in het verlengde van de hal en de schuifpui naar buiten. Tevens fungeert de eethoek als natuurlijke scheiding tussen de keuken en de zithoek.

Detail Luxe Woonkamer Urk
Interieur Urk keuken 2
Interieur Urk vooraanzicht
Interieur Urk Zithoek

Maatwerk als verbindende factor

Rust en eenheid ervaren in het nieuwe interieur. Dat was de opdracht. Maatwerk oplossingen brengen de nodige rust en in het interieur. Maatwerk zorgt ervoor dat het meubilair volledig op gaat in de architectuur. De natuurlijke materialen brengen daarnaast ook de gewenste rust en warmte in het interieur.

De 3d moeraseiken wandpanelen die we hier hebben toegepast zijn van Wonderwall Studios. Door ze symmetrisch in kaders in de zithoek en de keuken toe te passen zorgen we voor verbinding in de ruimte. Daarnaast prikkelen we hiermee niet alleen zintuig zien, maar ook zeker zintuig voelen!
Hier is ook mooi te zien hoe de prachtige kleur van het moeraseiken warmte toevoegt aan het interieur. Daarnaast brengt de natuurlijke uitstraling van het hout de luxe gevoel in de woonkamer. Onze ervaring is dat je door het toepassen van hout in je interieur je een bepaalde rust ervaart dat je met geen ander natuurlijk product kunt evenaren.
 • Moderne Woning Ontwerpen

  Klanten over ons

  “We waren op voorhand erg benieuwd waar Reinder mee zou komen. Maar wat waren we verrast! Reinder heeft erg goed naar onze wensen geluisterd en heeft onze wensen op een meer dan prachtige manier samengebracht. Dit was waar we naar op zoek waren!”

  Woning Gelderland
 • Kunst Toepassen In Je Interieur

  Klanten over ons

  “We vonden het contact met Reinder vanaf de allereerste ontmoeting erg prettig. Reinder is open, vertelt zijn verhaal en luisterde daarnaast ook goed naar onze wensen. Wij wilden een nieuw interieur waar we echt konden ‘landen’. We zijn allebei erg druk en dan is het fijn een plek te hebben waar je de boel de boel kunt laten. De begeleiding was fijn en het ontwerp was prachtig, stoer en helemaal ‘ons’.”

  Interieur Nieuw Schoonebeek
 • Luxe Interieur Met Elektrische Haard

  Klanten over ons

  “Wij liepen er samen tegenaan dat we niet wisten hoe we ons nieuwe interieur het beste vorm konden geven. Reinder luistert goed en stond echt naast ons. Dat gaf ons het gevoel dat we er niet alleen voor stonden. Daarnaast vonden we het erg prettig dat Reinder samen met ons op pad is geweest om de meubels uit te zoeken en te bestellen. Erg fijne samenwerking!”

  Interieur Drenthe
 • Interieur Bruinisse Tv

  Klanten over ons

  “Wow, hier worden we wel even stil van! We hadden echt geen idee dat dit mogelijk was met onzewoning. We kunnen niet wachten tot alles klaar is.”

  Interieur Zeeland
Dienst 1 Img 1
Dienst 1 Img 2

Wil jij ook relax toewerken naar jouw nieuwe interieur?

Er is toch niks fijner dan met een expert samen toe te werken naar een interieur dat geheel aansluit op jij wilt wonen en leven? Hierbij is het maken van de juiste keuzes van groot belang! Om jou hier zo goed mogelijk mee te helpen hebben we verschillende pakketprijzen. Ben je hier benieuwd naar? Vraag deze dan hieronder aan!

Ja, ik ontvang graag jullie pakketprijzen!