Social Media

Instagram
Facebook
YouTube
Vimeo

Official partner HOOG.design
Contact

AG Bellstraat 39-C
7903 AD Hoogeveen

KvK: 80444717
0528-783905
hello@reinderveenstra.com

Exclusieve zakelijke interieurs

Wij creëren een inspirerende werkomgeving die de identiteit van jouw organisatie weerspiegelt.

4.1
8
Zakelijk Interieur

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Zakelijk Interieur
Zakelijk Interieurontwerp

Wat kun je verwachten bij een zakelijk interieur van ons?

Ben je te druk om uw eigen interieur te ontwerpen? Dat begrijpen we. Ons ervaren team neemt de verantwoordelijkheid op zich en neemt u het volledige proces uit handen. Van het initiële concept tot de uiteindelijke uitvoering, wij zorgen voor alles. Jij hoeft alleen maar te dromen, en wij zetten het met ons team  om in werkelijkheid.

Jouw zakelijke interieur binnen handbereik

Met een gepassioneerd team in het vooruitzicht, staan we klaar om samen een interieur te creëren dat indruk maakt en een verhaal vertelt. Laat ons je leiden door ons proces van conceptontwikkeling, waarin we dromen omzetten in tastbare ideeën. Met zorgvuldige materiaalkeuzes en aandacht voor details, ademen we leven in elke hoek van jouw bedrijfsruimte. We geloven in vakmanschap dat doordrenkt is met onze creativiteit. Dit alles met als resultaat om een ruimte te creëren waarin je niet alleen werkt, maar dat ook jouw bedrijfsidentiteit met trots uitstraalt.

Laten we samen deze ontwerp-reis beginnen en jouw zakelijke interieur transformeren tot een verbluffende weerspiegeling van jouw visie en passie!

Inspiratie 3
5
7

Welke voordelen biedt het jou als ondernemer?

Onze ontwerpen weerspiegelen jouw bedrijfsidentiteit en tillen jouw merkimago naar een hoger niveau in elk detail van het interieur. We creëren een optimale werkomgeving die de productiviteit en efficiëntie van jouw team bevordert. Onze ontwerpen benutten de ruimte optimaal en bieden een functionele en aantrekkelijke werkplek voor jou en je medewerkers.
Duurzaamheid en kostenbesparing zijn belangrijke aspecten in onze ontwerpen. Want ons doel is niet alleen visuele aantrekkelijkheid, maar ook positieve invloed op jullie bedrijfsprestaties.

Wat gebeurt er als je het zelf doet?

Het ontwerpen van jouw zakelijke interieur is een flinke klus die veel tijd, onderzoek en planning vergt! Met jouw drukke agenda is dit moeilijk haalbaar. Een functioneel en aantrekkelijk zakelijk interieur vereist specifieke skills, kennis en creativiteit. Zonder deze expertise kunnen er fouten optreden, zoals verkeerde materiaalkeuzes en een niet-werkende ruimte-indeling, wat voor jouw bedrijf extra kosten en zorgen met zich meebrengt. Professionele hulp voorkomt budgetoverschrijding en helpt om jouw ideale werkplek vorm te geven. Laten we samen deze uitdaging aangaan en een interieur creëren waarin de visie van jouw onderneming tot leven komt.

Ja, dat wil ik!
Zakelijke Interieurs
6

Werkwijze zakelijk interieurontwerp

01

We maken kennis met elkaar

Jouw verlangens, wensen en persoonlijke stijl zijn het allerbelangrijkst in dit proces. Dus maken we graag kennis met je. Je bent hiervoor van harte welkom bij ons in de studio in Hoogeveen. We vragen je het hemd van het lijf, want we willen een heel duidelijk beeld hebben van wie je bent als ondernemer, wat jij wil dat jouw bedrijf uitstraalt en wat jouw bedrijfsfilosofie is.

1
We maken kennis met elkaar
02

Je laat ons zien wat je mooi vindt

Na ons gesprek vul je het Programma van wensen (een digitale vragenlijst) in. Alle inspiratie die je zelf opdoet, stuur je mee. Zo krijgen we een perfect beeld van wat jij mooi vindt. Bijvoorbeeld een werkplek of boardroom op Pinterest waar je hart sneller van gaat slaan. Of een overlegruimte of kantine die er uitspringt. Alles waar je van denkt: ‘wauw, dit is gaaf, dat wil ik ook!’

2
Je laat ons zien wat je mooi vindt
03

De schetsfase

In deze fase gaan we met je in gesprek en plannen we een bezoek aan de locatie. Waar nodig zullen we ruimtes inmeten en zaken we een aantal sfeerborden. Daarnaast stellen we samen een programma van wensen om dat als leidraad voor het ontwerp zal gelden. We maken een schetsontwerp in 2d en presenteren het eerste voorstel voor kleuren en materialen. Eventuele feedback verwerken we voordat we starten met het voorlopig ontwerp.

3
De schetsfase
04

Het voorlopig ontwerp

In deze intensieve fase werken we het interieurontwerp verder uit in 3D. We creëren een 2D plattegrond met maatvoering en maken een uitgebreid verlichtingsplan. Daarnaast maken we een voorlopig voorstel voor kleuren en materialen, evenals deuren, deurbeslag, nieuwe trapvormgeving en raambekledingsplannen. Ook werken we aan het maatwerkontwerp zoals kasten en ander maatwerkmeubilair. Een gedetailleerde afwerkstaat voor wanden en vloeren, een open begroting van het ontwerp mogen in deze fase ook niet ontbreken. We presenteren het voorlopig ontwerp van jouw zakelijke interieur bij ons in de studio.

4
Het voorlopig ontwerp
05

Het definitieve ontwerp

Is het voorlopig ontwerp naar wens? Dan gaan we aan de slag met de definitieve ontwerpfase. In deze fase maken we de keuzes definitief en werken we alles gedetailleerd uit. We maken een projectboek welke gebruikt zal worden tijdens de realisatie van jouw nieuwe zakelijke interieur. 

5
Het definitieve ontwerp
06

De Realisatie

En dan is het tijd voor de realisatie! We schakelen alle partijen in. Dit om het plan dat we voor je hebben gemaakt goed uit te voeren. We houden het tijdsplan nauw in de gaten en ook het budget. We verzamelen alle offertes en zullen alle inkooporders op tijd plaatsen. We verzamelen alle goederen en slaan deze waar nodig op in ons magazijn. tot het moment van inhuizen. Ook dan zijn we er om alles op de juiste plaats te zetten. We zorgen dat alles zo vlekkeloos mogelijk verloopt. Tijd om te genieten van jullie nieuwe zakelijke interieur!

6
De Realisatie
Diensten Img 1
Over Ons 1

Wil je graag samenwerken?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Vul je gegevens in

Ons werk

Particulier

Interieur Urk

Particulier

Interieur Nijmegen

Particulier

Interieur Tolbert

Zakelijk

Interieur Bruinisse

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

01

Unieke verbeeldingskracht

Waar anderen zich beperken tot conventionele ideeën, gaat Studio Reinder Veenstra een stapje verder door de kracht van verbeelding te benutten. Elk ontwerp begint in de verbeelding van ons team. Dit leidt tot een uniek en inspirerend interieur dat verder gaat dan het gewone en voor jou voelt als thuiskomen.

Unieke verbeeldingskracht
02

Een totaalconcept

In tegenstelling tot veel andere interieurontwerpbedrijven bieden wij jou een totaal interieurconcept aan. We zijn betrokken bij elk aspect van het ontwerpproces; van eerste schets tot de uiteindelijke realisatie. Dit betekent dat jij geniet van een stressloze ervaring zonder dat je zelf de verschillende betrokken partijen coördineert.

Een totaalconcept
03

Gepersonaliseerd interieur

Studio Reinder Veenstra gaat verder dan het creëren van esthetisch aantrekkelijke ruimtes. We streven ernaar om een interieur voor jou te ontwerpen dat je persoonlijkheid en levensstijl weerspiegelt. Hierdoor is elke ruimte uniek en heel eigen.

Gepersonaliseerd interieur
04

Toewijding aan jouw tevredenheid

We streven ernaar om een prachtig interieur voor je te creëren én om je blij en tevreden te maken. We gaan voor jou een stap verder om jouw verwachtingen te overtreffen. Dit blijkt ook wel uit de positieve reacties van onze klanten.

Toewijding aan jouw tevredenheid

Wil je graag samenwerken?

Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Vul je gegevens in
Dienst 1 Img 1
Dienst 1 Img 2