Social Media

Instagram
Facebook
YouTube
Vimeo

Official partner HOOG.design
Contact

AG Bellstraat 39-C
7903 AD Hoogeveen

KvK: 80444717
0528-783905
hello@reinderveenstra.com

Laat je droomhuis ontwerpen

En ervaar dagelijks de luxe en weelde waar je zo naar opzoek bent. Van buiten én binnen

Huis 2 View 2 Bewerkt
4 Bewerkt
Tuinontwerp Luxe

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Strakke Woning
Woning Laten Ontwerpen

Van kavel tot droomhuis

Gefeliciteerd, jullie hebben plannen om jullie eigen huis te laten bouwen. Je weet wel ongeveer hoe je huis eruit moet komen te zien – luxe en modern, maar hoe je dit realiseert, daar heb je geen kaas van gegeten. Je hebt iemand nodig die jouw ideeën en wensen op papier kan zetten, zodat het tot leven komt en waarvan je weet dat het ook haalbaar is.

Ik wil mijn droomhuis laten ontwerpen

Het dreamteam om jouw wensen te verwezenlijken

Voor een compleet ontwerp van jouw luxe droomhuis ben je bij ons aan het juiste adres. Ik, Reinder - eigenaar van Studio Reinder Veenstra, ben visionair. Met mijn team zetten we jouw droombeeld neer op papier als uitvoerbaar idee. Daarvoor werken we samen met een dreamteam van specialisten, waaronder een bouwkundig tekenaar die de puntjes op de i zet op het gebied van uitvoerbaarheid.

Meer dan alleen het ontwerp van jouw droomhuis

Voordat we aan de slag gaan, zijn we ontzettend benieuwd naar jouw leven, wensen en stijlvoorkeuren. Wat vind je mooi aan een huis, wat mag er volgens jou niet ontbreken en waar voel jij je hélemaal thuis? Met deze informatie gaan we aan de slag om jouw droomhuis te realiseren. Wist je dat we ook graag je tuin en interieur ontwerpen, zodat alles perfect bij elkaar past?

Contact opnemen
Jouw Woning Laten Ontwerpen
Huis Ontwerp
Moderne Woning Ontwerpen
Luxe Woning

De voordelen van het Droomhuis ontwerp op een rij

 • Je krijgt eindelijk het huis waar je altijd al van hebt gedroomd

 • Wij hebben alles in huis om in één ontwerptekening jouw droomhuis op papier te zetten

 • We laten alles naadloos op elkaar aansluiten in het ontwerp: van buiten én binnen is alles een samenhangend geheel

 • Je hebt één aanspreekpunt tijdens het begin tot het eind van de bouw

 • Je droomhuis ziet er modern en luxe uit. Het past helemaal bij jouw leven en stijl

 • We helpen je ook graag met het ontwerp van je interieur en tuin, zodat over alles tot in de details bij elkaar past

Ik wil mijn droomhuis laten ontwerpen

Hoe werkt het Droomhuis ontwerp?

01

kennismaken en bespreken van je wensen

Het ontwerpen van een droomhuis doen we natuurlijk op basis van jouw wensen en ideeën. Dus sturen we je van tevoren het Programma van wensen op, dit is een digitale vragenlijst. Je deelt hierbij jouw wensen. Zie je ergens een huis dat je mooi vindt? Dan maak je er een foto van en stuur je naar ons op. Of zie je op Pinterest een stijlvol ontwerp waar je blij van wordt? Dan deel je dit met ons. We nodigen je uit in onze studio in Hoogeveen om kennis te maken en al je wensen door te spreken. Denk aan de gewenste stijl, details over hoeveel kamers je wil, speciale wensen en je budget.

1
kennismaken en bespreken van je wensen
02

Het voorlopig ontwerp

Na deze kennismaking weten we precies hoe jullie droomhuis eruit moet zien. Dankzij onze verbeeldingskracht toveren wij dit idee zo op papier. We maken het visueel met een eerste schets, een moodboard en plattegronden van de verdiepingen. Nu is het idee al meer tastbaar.

2
Het voorlopig ontwerp
03

Het definitief ontwerp

Eerst leggen we het voorlopige ontwerp aan jullie voor, zodat we nog eventuele aanpassingen kunnen verwerken. Daarna werkt een bouwkundig tekenaar het ontwerp technisch uit, zodat er gedetailleerde bouwtekeningen komen waar de aannemer mee kan werken.

3
Het definitief ontwerp
04

Bestektekening

Heb je groen licht van de gemeente en de juiste vergunningen op zak? Op de bestektekening tekenen we alles wat de aannemer en andere partijen moeten weten. Zo ziet de aannemer voor welke materialen er is gekozen, waar er verlichting moet komen enzovoorts. Hierdoor weet iedereen wat er moet gebeuren om jullie droomhuis te realiseren.

4
Bestektekening
05

De aanbesteding

Zoals gezegd helpen we je van a tot z met het realiseren van je droomhuis. Dus zoeken we de juiste partijen om het uit te voeren, vragen we prijzen op en vergelijken we. Het gaat hierbij niet alleen om het selecteren van de aannemer en andere partijen, maar ook om details, zoals de vloeren, de keuken, sanitair en elektra.

5
De aanbesteding
06

De realisatie van je droomhuis

Eindelijk, de bouw begint. Ook nu blijven we jouw aanspreekpunt en schakelen we voor je tussen de aannemer en andere partijen. Wij houden toezicht dat alles verloopt zoals het moet.

6
De realisatie van je droomhuis
07

De oplevering

De laatste puntjes worden op de i gezet. Er vindt een keuring plaats, de laatste afwerkingen en kleine aanpassingen worden gedaan en dan is het zover: je krijgt de sleutel! Nu stap je werkelijk je droomhuis in.

Wanneer je dit wil, richten we jouw huis ook volledig in, zodat je niets meer hoeft te doen, behalve genieten. Daarnaast ontwerpen we ook graag je tuin, zodat ook die naadloos aansluit op het aanzicht van je huis en je interieur.

7
De oplevering

Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag? Kijk hieronder of je vraag ertussen staat. 

Jouw droomhuis is uniek en daardoor is het ook maatwerk. Zo hangt de prijs af van de grootte van het huis en jouw wensen. Een vaste prijs is er dus niet. Neem daarom contact met ons op voor meer informatie.

Het ontwerpproces van een huis duurt over het algemeen drie tot vijf maanden. Daar komt ook nog wachttijd voor de aanvraag van de vergunning bij.

Ja, dat kan zeker. We helpen je graag met het complete ontwerp van je huis, tuin en interieur. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat alles goed bij elkaar aansluit en het er fantastisch uit ziet.

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

01

Unieke verbeeldingskracht

In een wereld waar velen zich vasthouden aan conventionele denkstijlen, gaat Studio Reinder Veenstra de andere kant op door de grenzeloze kracht van verbeelding te omarmen. Elk ontwerp vindt zijn oorsprong in de rijke verbeelding van het team, waardoor we huizen, interieurs en tuinen ontwerpen die absoluut uniek en grensverleggend zijn. Onze creaties overstijgen het alledaagse en geven je iedere keer dat je thuiskomt een warm gevoel.

Unieke verbeeldingskracht
02

Een totaalconcept

In tegenstelling tot anderen brengen wij het volledige ontwerp tot leven. We omarmen ieder onderdeel van het ontwikkelingsproces: van het allereerste concept tot het spectaculaire eindresultaat. Hierdoor geniet je van een zorgeloze realisatie van je droomhuis, zonder je druk te hoeven maken over het coördineren van diverse betrokken partijen.

Een totaalconcept
03

Gepersonaliseerd huis

Ons team gaat verder dan alleen het vormgeven van esthetisch aantrekkelijke luxe huizen en tuinen. Ons doel is om jouw droomhuis te ontwerpen dat een levendige weerspiegeling is van jouw persoonlijkheid en levensstijl. Hierdoor is elk huis en iedere ruimte uniek.

Gepersonaliseerd huis
04

Toewijding aan jouw tevredenheid

Wij hebben niet alleen de ambitie om een adembenemende woning voor jou te ontwerpen, maar ook om een stralende glimlach op je gezicht te toveren. Wij gaan graag een extra mijl om jouw wensen te overtreffen. Het bewijs hiervoor vind je in de hartverwarmende feedback van onze klanten.

Toewijding aan jouw tevredenheid
 • Moderne Woning Ontwerpen

  Klanten over ons

  “We waren op voorhand erg benieuwd waar Reinder mee zou komen. Maar wat waren we verrast! Reinder heeft erg goed naar onze wensen geluisterd en heeft onze wensen op een meer dan prachtige manier samengebracht. Dit was waar we naar op zoek waren!”

  Woning Gelderland
 • Kunst Toepassen In Je Interieur

  Klanten over ons

  “We vonden het contact met Reinder vanaf de allereerste ontmoeting erg prettig. Reinder is open, vertelt zijn verhaal en luisterde daarnaast ook goed naar onze wensen. Wij wilden een nieuw interieur waar we echt konden ‘landen’. We zijn allebei erg druk en dan is het fijn een plek te hebben waar je de boel de boel kunt laten. De begeleiding was fijn en het ontwerp was prachtig, stoer en helemaal ‘ons’.”

  Interieur Nieuw Schoonebeek
 • Luxe Interieur Met Elektrische Haard

  Klanten over ons

  “Wij liepen er samen tegenaan dat we niet wisten hoe we ons nieuwe interieur het beste vorm konden geven. Reinder luistert goed en stond echt naast ons. Dat gaf ons het gevoel dat we er niet alleen voor stonden. Daarnaast vonden we het erg prettig dat Reinder samen met ons op pad is geweest om de meubels uit te zoeken en te bestellen. Erg fijne samenwerking!”

  Interieur Drenthe
 • Interieur Bruinisse Tv

  Klanten over ons

  “Wow, hier worden we wel even stil van! We hadden echt geen idee dat dit mogelijk was met onzewoning. We kunnen niet wachten tot alles klaar is.”

  Interieur Zeeland

Ons werk

Particulier

Interieur Urk

Particulier

Interieur Nijmegen

Particulier

Interieur Tolbert

Zakelijk

Interieur Bruinisse

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

Kernwaarden

01

Unieke verbeeldingskracht

Waar anderen zich beperken tot conventionele ideeën, gaat Studio Reinder Veenstra een stapje verder door de kracht van verbeelding te benutten. Elk ontwerp begint in de verbeelding van ons team. Dit leidt tot een uniek en inspirerend interieur dat verder gaat dan het gewone en voor jou voelt als thuiskomen.

Unieke verbeeldingskracht
02

Een totaalconcept

In tegenstelling tot veel andere interieurontwerpbedrijven bieden wij jou een totaal interieurconcept aan. We zijn betrokken bij elk aspect van het ontwerpproces; van eerste schets tot de uiteindelijke realisatie. Dit betekent dat jij geniet van een stressloze ervaring zonder dat je zelf de verschillende betrokken partijen coördineert.

Een totaalconcept
03

Gepersonaliseerd interieur

Studio Reinder Veenstra gaat verder dan het creëren van esthetisch aantrekkelijke ruimtes. We streven ernaar om een interieur voor jou te ontwerpen dat je persoonlijkheid en levensstijl weerspiegelt. Hierdoor is elke ruimte uniek en heel eigen.

Gepersonaliseerd interieur
04

Toewijding aan jouw tevredenheid

We streven ernaar om een prachtig interieur voor je te creëren én om je blij en tevreden te maken. We gaan voor jou een stap verder om jouw verwachtingen te overtreffen. Dit blijkt ook wel uit de positieve reacties van onze klanten.

Toewijding aan jouw tevredenheid

Wil jij ook in jouw droomhuis wonen?

Laat ons je dan van a tot z helpen met het realiseren van het huis van je dromen, zodat je thuiskomt in een huis waar jij je helemaal op je gemak voelt.

Ik maak nu een afspraak
Moderne Woning Ontwerpen
Tuinontwerp Luxe