Social Media

Instagram
Facebook
YouTube
Vimeo

Official partner HOOG.design
Contact

AG Bellstraat 39-C
7903 AD Hoogeveen

KvK: 80444717
0528-783905
hello@reinderveenstra.com

In 4 stappen naar jouw droominterieur

Studio Reinder Veenstra Detail Team

Je gunt jezelf een fijn en luxe interieur waarin je helemaal tot rust komt. Aan inspiratie geen gebrek, want alle aansprekende plaatjes heb je opgeslagen, maar een concreet plan is er nog niet. Je bent bang om verkeerde keuze te maken. Begrijpelijk, want het is ook best een investering en het kost je ook veel tijd om het allemaal zelf te regelen.

Home Header 1

Het vormgeven en realiseren van een nieuw interieur wordt behoorlijk onderschat. Hoe prettig is het dan dat er een professional is die jou begrijpt, jouw wensen weet te vertalen in een persoonlijk interieurontwerp en je helpt met het daadwerkelijke realiseren van jouw luxe droominterieur. Onze stijl omschrijf ik zelf het liefst met de naam Soothing Luxury. In het Nederlands: rustgevende luxe. 

Rust, warmte en luxe

Uit ervaring weet ik hoeveel invloed een interieur heeft op jouw gemoedstoestand. Dat verhaal vind je ook op deze website. Gun jij jezelf die rust, warmte en luxe in je huis? Dan heet ik je van harte welkom bij Studio Reinder Veenstra

Wij zijn er voor jou

Misschien is de wereld van luxe interieurdesigns nieuw voor jou en heb je nog nooit met een interieurontwerp-studio samengewerkt. Of ken je het juist wel omdat je jaren geleden goed hebt samengewerkt met een interieurontwerper. Wat jouw situatie ook is, wij zijn er voor jou. Ik vertel je graag wat je kunt verwachten.

Neem contact op
Header Diensten
Interieur Urk eethoek en keuken

Wat zijn jouw wensen?

Nadat je het contactformulier hebt ingevuld nemen we telefonisch contact met je op. We bespreken jouw hulpvraag en inventariseren jouw wensen. Ook kijken we of we elkaar begrijpen en of onze werkwijze bij jullie past. Als dat klikt dan plannen we een gesprek in de studio in. Voor dit gesprek krijg je ‘huiswerk’ van ons. We hebben namelijk een bouwtekening van je woning nodig. Ook vragen we om plaatjes van aansprekende interieurs. En je vult digitaal het’ programma van wensen’ in. Zo zijn we allemaal goed voorbereid als we in de studio met elkaar in gesprek gaan.

Starten met de samenwerking

Tijdens dit gesprek nemen we dit allemaal door. We kunnen dan ook aangeven wat de investering is om jouw woondroom waar te maken. Ben je net zo enthousiast als wij en gaan we voor je aan het werk? Dan maken we het project aan in ons systeem en gaan we echt van start. Tijdens onze samenwerking doorlopen we 4 fases; 3 ontwerpfases (schetsontwerp, voorlopig ontwerp en definitief ontwerp) en 1 realisatiefase. Bij elke fase houden we rekening met 1 revisieronde. Pas als je tevreden bent, gaan we verder met de volgende stap in het realiseren van jouw woondroom!

Studio Reinders 10

“We verrassen je graag en daardoor is de kans groot dat we met 
buitengewone ideeën en opties komen.”

In 4 stappen naar jouw droominterieur

01

Stap 1. De schetsontwerpfase

In de schetsontwerpfase zetten we jouw woning in ons digitale ontwerpprogramma. Als het nodig is komen we meten in jouw woning. In deze fase ontstaan de eerste ideeën en komen we tot een indeling die aansluit op jouw ‘programma van wensen’ en jouw inspiratiebeelden. We leggen de materialen klaar die volgens ons goed binnen jouw wensen passen. We kiezen ook materialen om jou te prikkelen en te verassen. Dat geeft ons een nog beter beeld van wat je mooi vindt. Van het ontwikkelde schetsontwerp maken we een presentatie, zodat we het kunnen laten zien op het grote scherm als we samen het schetsontwerp doornemen.

We verrassen je graag en daardoor is de kans groot dat we met buitengewone ideeën en opties komen. Daarom geven we jou de tijd om erover na te denken. Meestal reserveren we hier een week voor. Daarna verwerken we jouw eventuele feedback zodat we tot een definitief ontwerp van de indeling van jouw interieur komen. En daarna door naar de volgende fase.

1
Stap 1. De schetsontwerpfase
02

Stap 2. De voorlopige ontwerpfase

In deze fase krijgt jouw nieuwe luxe interieur zijn voorlopige vorm. Het is een intensieve en boeiende fase, want we voegen elementen toe die passen bij het concept. Denk aan een meubelplan, een luxe en uitgekiend verlichtingsplan, kranen, deurbeslag, vloer-, wand- en raambekleding. Ook nemen we maatwerkmeubilair mee, zoals keukens, kasten, badmeubels en walk-in closets. We zorgen ervoor dat alles naadloos in elkaar overloopt. Daarvan maken we eventueel 3d-modellen- en impressies.

Hoogste tijd om jou het voorlopig ontwerp te laten zien en jouw feedback te ontvangen. Het is ook het moment om keuzes te maken. Na de presentatie bij ons in de studio ontvang je deze ook digitaal. Zo kun je het thuis op je gemak bekijken en over keuzes nadenken. Dus ook in deze fase is er een revisieronde. In de praktijk blijkt deze revisieronde vaak niet nodig te zijn, want we schieten vrijwel altijd in de roos.

2
Stap 2. De voorlopige ontwerpfase
03

Stap 3. De definitieve ontwerpfase

We hebben grote stappen gezet en nu is het tijd voor finetunen, voor de puntjes op de i. We gaan samen op pad om de voorgestelde meubels te bekijken bij onze vaste hoogwaardige meubelfabrikanten. We verwerken de gekozen items in een passende offerte en de presentatie van het definitieve ontwerp. In deze gedetailleerde presentatie staat ook de gewenste afwerkstaat van alle wand- plafond- en vloerafwerkingen. Zo weten de uitvoerende partijen tot in detail wat we van hun verwachten.

Jouw interieurontwerp staat als een huis. En met de afronding van deze fase zijn we klaar voor de realisatiefase. De laatste fase voordat jij kunt genieten van jouw luxe interieur! Nog even geduld.

3
Stap 3. De definitieve ontwerpfase
04

Stap 4. De realisatiefase

We gaan van ontwerp naar het echte werk. We bestellen alle goederen en slaan deze op in ons magazijn totdat we gaan plaatsen en monteren. Ondanks het gedetailleerde plan, kun je in deze fase vragen krijgen van de aannemer, installateur of vloerenlegger. Ook dan zijn we er om jou te helpen. Wij nemen het overleggen met deze vakmannen over en zorgen ervoor dat het interieurplan tot in detail wordt uitgevoerd. We wonen bouwvergaderingen bij en houden supervisie tijdens de realisatie. Wel zou fijn voor jou. Je hebt het al druk genoeg en de kans is groot dat je niet de benodigde bouwkundige kennis bezit die hiervoor nodig is.

Als alle werkzaamheden zijn uitgevoerd en opgeleverd dan kunnen de nieuwe meubels het huis in. In ons magazijn laden we alles in. Daarna komen we naar je toe om alles te monteren en op de juiste plek te zetten. Als het nodig is dan schakelen we een verhuislift of kraan in om alles in jouw appartement of penthouse te zetten. Een dag na het plaatsen van de meubels en wanddecoratie komen we terug om het werk helemaal af te maken met interieurstyling.

4
Stap 4. De realisatiefase
Binnenhuisarchitectuur Amsterdam

Heerlijk genieten

Hè …… heerlijk. 

Het is tijd om te genieten van jouw nieuwe luxe interieur! De plek waar je na een dag hard werken heerlijk tot rust komt. Waar je feestjes geeft, waar een traan gelaten kan worden en waar je volledig jezelf bent. Kortom een interieur waarin je warme herinneringen gaat maken met jouw dierbaren.

Dankjewel dat ik je mocht meenemen in mijn werk. Fijn dat ik je kon laten proeven aan Soothing Luxury!

Ik kijk er naar uit om een afspraak te maken. Tot snel,

Reinder

 

Vrijblijvend adviesgesprek? 

Vul je gegevens in en ontdek binnen 24 uur wat we voor je kunnen betekenen.

dit jaar al door 73 mensen aangevraagd
Home Header 3