Interieur brainstormsessie

Interieurontwerp brainstormsessie inclusief 3d visualisatie

Samenwerken aan een interieurplan die past bij jouw woonwensen.

Herken je dit?

Impressie detail van een interieur
Interieurontwerp Master Bedroom

Hoe zou het voor je zijn als

Boek dan nu jouw brainstormsessie incl. luxe lunch!

Kindvriendelijk interieur

Samenwerken aan een plan waarmee jij verder kunt. In één dagdeel van 4 uur gaan wij samen aan de slag met de meest prangende vraag over jouw nieuwe interieur!

Bij Narline in Zuidwolde leggen we met elkaar de basis voor jullie nieuwe thuis. Aansluitend nodig ik jullie graag uit voor een heerlijk luxe lunch.

Deze inspirerende sessie kost slechts €1495,00 

Kindvriendelijk interieur

Klanten aan het woord

Interieur Tolbert

4.8/5
“Wow, hier worden we wel even stil van! We hadden echt geen idee dat dit mogelijk was met onze nieuwe woning. We kunnen niet wachten tot alles klaar is.”

Interieurontwerp
nieuwbouw villa

4.7/5
“We waren erg verrast door het prachtige ontwerp. We willen graag een uniek interieur en dat gaat met dit ontwerp zeker lukken. We vinden het een warm en stijlvol interieurontwerp. We kunnen niet wachten tot alles klaar is!”.

Interieurontwerp
Vrijstaande villa

4.8/5
We waren op voorhand erg benieuwd waar Reinder mee zou komen. Maar wat waren we verrast! Reinder heeft erg goed naar onze wensen geluisterd en heeft onze wensen op een meer dan prachtige manier samen gebracht. Dit was waar we naar op zoek waren!

Interieurontwerp
Woonboerderij

4.6/5
“We vonden het contact met Reinder vanaf de allereerste ontmoeting erg prettig. Reinder is open, verteld zijn verhaal en luistert daarnaast ook goed naar onze wensen. Wij wilden een nieuw interieur waar we echt konden “landen”. We zijn allebei erg druk en dan is het fijn een plek te hebben waar je de boel de boel kunt laten. De begeleiding was fijn en het ontwerp was prachtig, stoer en helemaal “ons”.

Onze brainstormsessies vinden plaats bij Narline in Zuidwolde. Naast dat dit een prachtige inspirerende plek is, vinden wij het heel waardevol om je beter te leren kennen. Daarom nodigen we je graag uit voor een heerlijke kennismakingslunch

Woordmerk Studio Reinder Veenstra Wit

&

Logo-narline-met-pay-off

Hoe gaat zo'n interieur brainstormsessie in zijn werk?

Na een grondige voorbereiding van mijn kant word je gastvrij ontvangen in mijn ruimte bij restaurant Narline waar ik een fijne samenwerking mee heb. We starten deze inspirerende dag met heerlijke koffie of thee en luxe friandises, zodat we op een ontspannen manier met elkaar kennis kunnen maken.

We hebben ons voorbereid aan de hand van de vragenlijst die jullie hebben ingevuld en zo kunnen we deze dag zo waardevol mogelijk voor jullie maken. We gaan namelijk in deze fijne en luxe ambiance écht stappen zetten met jullie belangrijkste vragen over jullie nieuwe interieur.

Na deze samen besproken te hebben gaan we hier samen mee aan de slag, terwijl het je in de tussentijd aan niets zal ontbreken door de goede service van Narline.

Jullie wensen en onze creativiteit verwerken we samen in 3d in jullie woning. Of het nu om de beste indeling gaat, of een goed meubelplan. Wij helpen je antwoord te krijgen op jouw belangrijkste vragen zodat je vervolgens de eerste stappen kunt zetten naar jouw droom interieur. 

Daarnaast hebben we uiteraard ook kleur- en materialen stalen meegenomen om je een idee te geven van mogelijke kleur- en materiaal combinaties die binnen jouw wensen passen.

Zo werken we samen echt naar een basis voor jullie nieuwe interieur! De tekeningen krijgen jullie digitaal toegestuurd en daarnaast kunnen we ook de kleur- en materiaalstalen bestellen die jullie het meest aanspreken.

Tja, en dan zit je aan het eind van deze inspirerende sessie boordevol inspiratie en ideeën. Om even lekker te kunnen landen sluiten we deze brainstormsessie dan ook feestelijk af met een heerlijke luxe lunch in het restaurant. 

Cheers!

Narline-detail-dinertafel-binnen-de-rechter
Reinder Veenstra zittend klein

Hi!

Ik ben Reinder en het is mijn missie om klanten te begeleiden naar een echt thuis gevoel zodat zij warme herinneringen kunnen maken.

Door mijn manier van werken draag ik bij aan jouw uiteindelijke woongenot. Voor jou een plek creëren waar je jezelf mag zijn. Waar je kunt genieten met je familie, vrienden of anderen die jou dierbaar zijn. Dat is voor mij de belangrijkste drijfveer en
dat geeft voor mij betekenis aan wat ik doe. Dat zit in een diepere laag dan enkel een High-End interieur ontwerpen.

Reinder Veenstra zittend klein

“Het geeft mij veel voldoening en energie doordat ik een manier heb ontdekt waarmee ik interieurontwerpen maak die volledig aansluiten bij jou als opdrachtgever. Met als resultaat een interieur waar je dagelijks tot rust kunt komen en waar je helemaal jezelf kunt zijn.”

Jouw woonwensen visueel gemaakt. Inclusief 3d visualisatie zodat je alvast voelt hoe het is om hier te wonen

Impressie van een interieur

Op een luxe en energieke locatie samenwerken aan een interieurplan die totaal past bij jouw woonwensen.

Voor slechts €1495,00 euro leg jij de basis voor jouw nieuwe thuis.

Boek hier jouw inspirerende brainstormsessie!

"Reinder is een interieurontwerper die zijn vaardigheden visueel in slimme en stijlvolle oplossingen voor de klant in beeld brengt."

Michiel de Zeeuw | Interieurarchitect & Presentator

Interieurontwerper Michiel de Zeeuw

Onze favoriete merken