Compleet interieurontwerp voor jouw nieuwe huis of verbouwing

Samen creëren we jouw prachtige interieurontwerp waarvan je altijd al hebt gedroomd

Loop jij hier ook tegenaan?

Impressie detail van een interieur
Interieurontwerp Master Bedroom

Hoe zou het voor je zijn als

Dit is mogelijk met ons complete interieurontwerp voor jouw nieuwe huis of verbouwing

Wij helpen je vanaf de eerste schets tot en met de realisatie. 

Vanaf het allereerste moment ondersteunen we je. We starten met een uitgebreide kennismaking. Dit is voor ons van groot belang, omdat we jou echt goed willen leren kennen. We gaan hier echt de diepte in om een goed beeld te krijgen hoe jij wilt wonen, leven of werken. 

Vervolgens starten we met de eerste schetsontwerpen en sfeerborden. We bouwen uiteraard voldoende momenten in voor jullie feedback. En zo werken we uiteindelijk samen toe naar een definitief interieurontwerp! We houden hierbij jullie budget nauwlettend in de gaten, zodat wat wij voor jou ontwerpen ook daadwerkelijk uitgevoerd kan worden.

Zijn jullie helemaal tevreden? Dan gaan wij aan de slag met de uitvoering van jullie interieur. 

De samenwerking met onze vaste partners verzekert je van het afwerkingsniveau dat je van een interieur van onze studio mag verwachten. Daarnaast krijg je door onze vele projecten een marktconforme prijs aangeboden.

Als het tijd is om in te richten, dan zijn we er ook voor jou. We zetten alle meubels op hun plek en zorgen dat jullie woning afgestyled opgeleverd wordt. 

He, en dan is het nu tijd om te genieten van in jouw nieuwe thuis!

Interieurontwerp woonkamer

Klanten aan het woord

Interieurontwerp Nijmegen

4.6/5
“Dit ontwerp is echt dik. Wat een gave keuzes, vooral het Onyx vinden we fantastisch! We willen heel graag dat het exact zo wordt.

Interieur Tolbert

4.8/5
“Wow, hier worden we wel even stil van! We hadden echt geen idee dat dit mogelijk was met onze nieuwe woning. We kunnen niet wachten tot alles klaar is.”

Interieurontwerp
nieuwbouw villa

4.7/5
“We waren erg verrast door het prachtige ontwerp. We willen graag een uniek interieur en dat gaat met dit ontwerp zeker lukken. We vinden het een warm en stijlvol interieurontwerp. We kunnen niet wachten tot alles klaar is!”.

Interieurontwerp
Vrijstaande villa

4.8/5
We waren op voorhand erg benieuwd waar Reinder mee zou komen. Maar wat waren we verrast! Reinder heeft erg goed naar onze wensen geluisterd en heeft onze wensen op een meer dan prachtige manier samen gebracht. Dit was waar we naar op zoek waren!
Reinder Veenstra zittend klein

Hi!

Ik ben Reinder en het is mijn missie om jou te begeleiden naar een echt thuis gevoel zodat jij met je familie en dierbaren warme herinneringen kunt maken.

Door mijn manier van werken bijdragen aan jouw uiteindelijke woongenot. Voor jou een plek creëren waar je jezelf mag zijn. Waar je kunt genieten met je familie, vrienden of anderen die jou dierbaar zijn. Dat is voor mij de belangrijkste drijfveer en dat geeft voor mij betekenis aan wat ik doe. Dat zit in een diepere laag dan enkel een High-End interieur ontwerpen.

Reinder Veenstra zittend klein

“Het geeft mij veel voldoening en energie doordat ik een manier heb ontdekt waarmee ik interieurontwerpen maak die volledig aansluiten bij jou als opdrachtgever. Met als resultaat een interieur waar je dagelijks tot rust kunt komen en waar je helemaal jezelf kunt zijn.”

Een compleet interieurontwerp voor jouw nieuwe huis of verbouwing

Impressie van een interieur

Ik help je van eerste schets tot en met het eindresultaat. Samen creëren we jouw baken van rust.

Onze favoriete merken

"Reinder is een interieurontwerper die zijn vaardigheden visueel in slimme en stijlvolle oplossingen voor de klant in beeld brengt."

Michiel de Zeeuw | Interieurarchitect & Presentator

Interieurontwerper Michiel de Zeeuw