Interieurontwerp Nijmegen

4.6/5
“Dit ontwerp is echt dik. Wat een gave keuzes, vooral het Onyx vinden we fantastisch! We willen heel graag dat het exact zo wordt.

Interieur Tolbert

4.8/5
“Wow, hier worden we wel even stil van! We hadden echt geen idee dat dit mogelijk was met onze nieuwe woning. We kunnen niet wachten tot alles klaar is.”

Interieurontwerp
nieuwbouw villa

4.7/5
“We waren erg verrast door het prachtige ontwerp. We willen graag een uniek interieur en dat gaat met dit ontwerp zeker lukken. We vinden het een warm en stijlvol interieurontwerp. We kunnen niet wachten tot alles klaar is!”.

Interieurontwerp
Vrijstaande villa

4.8/5
We waren op voorhand erg benieuwd waar Reinder mee zou komen. Maar wat waren we verrast! Reinder heeft erg goed naar onze wensen geluisterd en heeft onze wensen op een meer dan prachtige manier samen gebracht. Dit was waar we naar op zoek waren!

Interieurontwerp
Woonboerderij

4.6/5
“We vonden het contact met Reinder vanaf de allereerste ontmoeting erg prettig. Reinder is open, verteld zijn verhaal en luistert daarnaast ook goed naar onze wensen. Wij wilden een nieuw interieur waar we echt konden “landen”. We zijn allebei erg druk en dan is het fijn een plek te hebben waar je de boel de boel kunt laten. De begeleiding was fijn en het ontwerp was prachtig, stoer en helemaal “ons”.

Interieurontwerp
vrijstaande woning

4.8/5
“Wij vonden de meerwaarde van Studio Reinder Veenstra echt in de begeleiding. Het ontwerp zelf was al prachtig, maar het is zo ontzettend fijn dat je iemand bij je hebt die samen met ons de belangrijke elementen van het ontwerp laat ervaren, adviseren en bestellen. Dit heeft ons veel kopzorgen en daarnaast ook veel tijd én geld bespaard.”

Keukenontwerp met strakke lijnen en natuurlijke materialen

4.5/5
“De ontwerpen van Reinder spraken ons aan, dus hebben we Reinder gevraagd onze keuken te ontwerpen. We zijn heel blij met uiteindelijke ontwerp. Ook de gebruikte materialen zoals hout, metaal en natuursteen zijn we erg blij mee.

Impressie van een
thuiswerk plek

4.6/5
Thuiswerken wordt steeds meer de standaard. Daardoor wordt mij veel gevraagd mee te denken over oplossingen. Zo ik in dit voorbeeld. Wat is een fijne plek? En wat neemt tegelijkertijd niet veel ruimte in beslag. Dat zijn vragen waar ik je mee kan helpen.  

3d Visualisatie
van een cinewall

4.8/5
“We zijn erg blij met het ontwerp. We hebben het inmiddels zo uitgevoerd en zijn er super blij mee! Vooral het feit dat de cinewall nu wand vullend is vinden we mooi. Hierdoor vallen de stalen deuren minder op en lijkt het alsof het bij de cinewall hoort. De kamer lijkt zo een stuk langer. De kamer is sfeervol en voelt als een warme plek. Hier kunnen we heerlijke avonden beleven.”

Interieurontwerp
rietgedekte villa

4.5/5
Wij liepen er samen tegenaan dat we niet wisten hoe we ons nieuwe interieur het beste vorm konden geven. Reinder luistert goed en stond echt naast ons. Dat gaf ons het gevoel dat we er niet alleen voor stonden. Daarnaast vonden we het erg prettig dat Reinder samen met ons op pad is geweest om de meubels uit te zoeken en te bestellen. Erg fijne samenwerking!

3d Visualisatie slaapkamer met badkamer en-suite

4.5/5
Wij vinden het vooral erg prettig dat Reinder op een hele realistische manier ons interieurontwerp heeft laten zien. Hierdoor waren wij in staat om sneller de juiste keuzes te maken. Daarnaast was Reinder erg prettig in zijn communicatie.

Interieurontwerp
van een penthouse

4.9/5
We hadden een penthouse gekocht en wilden het interieur gelijk goed aanpakken. We zochten iemand die ons volledig kan begeleiden. We hebben inmiddels wel geleerd dat wat je niet goed zelf kunt het best kunt uitbesteden aan een professional. En een dat is Studio Reinder Veenstra. We zijn goed geholpen

Interieurontwerp
City Loft Rotterdam

4.5/5
“Het ontwerp waren we erg blij mee. De wens was een witte marmeren vloer. Reinder heeft goed invulling gegeven door de rest van het interieurontwerp hierop aan te laten sluiten.”

Architectuur en interieurontwerp vrijstaande villa

4.5/5
Voor deze woning hebben we een esthetisch ontwerp gemaakt voor de buitenzijde. Op een later moment zullen we ook het interieurontwerp verzorgen van de binnenzijde.

3d Visualisatie
badkamer en-suite

4.6/5
“Weken, misschien wel maanden, hebben wij gedacht dat wij onze woonboerderij zelf wel konden her-inrichten. Toch merkten wij dat wij maar niet de juiste keuzes konden maken. Het project was té groot en we wisten dat we het maar in 1x goed konden doen. Bij Reinder viel alles op zijn plaats.

Interieurontwerp en 3d visualisatie maatwerk keuken

4.9/5
Wauw! Dat was het eerste wat we zeiden toen we het ontwerp zagen. We voelden gelijk een connectie met dit prachtige ontwerp. Zo uniek en dat was precies waar we naar opzoek waren. Wij kunnen niet wachten om hier met familie en vrienden van te genieten!