Interieurontwerper Utrecht

Van eerste schets tot en met realisatie. Wij zorgen doormiddel van een totaal interieurconcept voor een plek waar jij helemaal jezelf kunt zijn

LookBook Studio Reinder Veenstra

Download hier jouw lookbook

en begin aan het tastbaar maken van jouw droom interieur!

“Reinder is een ontwerper die het totaal van alle zaken die bij een interieur komen kijken in kaart kan brengen.

Daarnaast worden zijn vaardigheden visueel in slimme en stijlvolle oplossingen voor de klant in beeld gebracht.”

– Michiel de Zeeuw, interieurarchitect en presentator

Interieurontwerper Michiel de Zeeuw

Als je een of meerdere ruimtes in je Utrechtse woning moet inrichten, kan het lastig zijn om te bepalen op welke manier je dit gaat doen. Dat is voor sommige mensen moeilijk omdat zij eigenlijk weinig ervaring hebben met het inrichten van een kamer. Zij hebben wel eens hun eigen kamer ingericht, maar dit wordt doorgaans niet vaak gedaan. Daarom kan het lastig zijn om meubels en kleuren te vinden die goed bij elkaar passen. Dat komt doordat je tijdens het shoppen voor meubels moeilijk kunt inschatten of de meubels die je ziet goed staan bij de meubels die je al hebt. Gelukkig kun je hulp vragen aan een interieurontwerper wanneer je er zelf echt niet uit komt.

Impressie van een interieur

Een interieurontwerper in Utrecht inschakelen

Wanneer je het lastig vindt om je eigen woning in te richten, is het slim om hierbij hulp te vragen aan een interieurontwerper welke actief is in Utrecht. Ik kan je bijvoorbeeld helpen met het maken van een opzet voor een ontwerp van de mogelijke inrichting van jouw woonkamer. Dit kan voor sommige mensen erg handig zijn aangezien zij aan de hand van dit eerste ontwerp kunnen bepalen of dit een woonstijl is die goed bij hen past. Als dit niet het geval is, kunnen zij aangeven welke aspecten van het ontwerp anders zouden moeten. Op die manier kan ik ervoor zorgen dat het volgende ontwerp beter aansluit bij jouw wensen voor je interieur.

interieur thuiswerkplek

Waar moet je op letten bij het inrichten van een woning

Er zijn verschillende aspecten van het interieur waar je rekening mee moet houden. Dat komt doordat de sfeer in een ruimte niet alleen wordt bepaald door de meubels die er staan, maar ook door een heleboel andere dingen. Zo is het bijvoorbeeld van groot belang dat de lichtinval in een ruimte goed is. Dit draagt enorm bij aan de sfeer overdag. Wanneer je de lamp aan moet zetten terwijl het buiten licht is, is dit geen goed teken. Daarom kan het bijvoorbeeld slim zijn om op zoek te gaan naar manieren om meer licht binnen te krijgen. Ik als interieurontwerper Eindhoven kan je hierbij helpen.

Meer licht in je woning

Overdag is het fijn om zo veel mogelijk daglicht in je woning te krijgen. Dat komt doordat je op die manier minder geld uit hoeft te geven aan stroom en daglicht bovendien prettiger is dan het licht wat van je lampen af komt. Wanneer je een ruimte hebt die ook overdag niet voldoende daglicht binnenlaat, is het van belang om op zoek te gaan naar een oplossing. Je kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen om een lichtkoepel te plaatsen waardoor er meer licht wordt binnengelaten. Er zijn ook nog een hoop andere manieren waarop je meer zonlicht in je woning kunt krijgen.

Een interieurontwerper inschakelen voor het inrichten van jouw woning

Wanneer je het zelf lastig vindt om een woning in te richten, kan het slim zijn om een interieurontwerper in te schakelen. Ik kan je bijvoorbeeld helpen bij het inrichten van je huis door een ontwerp te maken voor de kamer die ik moet inrichten. Op die manier hoef jij enkel je mening te geven over het ontwerp wat ik heb gemaakt. Dit is vooral fijn voor mensen die zelf niet goed weten hoe zij een bepaalde kamer moeten inrichten. Ik kan ze dan helpen bij het vinden van inspiratie. Het is bovendien een stuk makkelijker om te zeggen wat je van een bestaand ontwerp vindt dan om zelf als het ware een ontwerp te bedenken.

Binnenhuisarchitect of interieurontwerper inhuren
interieurontwerp badkamer

3D ontwerp

De ontwerpen die ik maak kun je allemaal bekijken in 3D. Dat komt doordat ik op een relatief gemakkelijke manier op mijn computer een ontwerp in 3D kan maken. Dit helpt veel mensen bij het krijgen van een voorstelling van hoe dit ontwerp er in het echt uit zal gaan zien. Daarom is het erg fijn dat ik beschikking heb over de technologie om ontwerpen om te zetten in 3D. Mensen die het lastig vinden om te bepalen op wat voor manier zij hun woning willen inrichten kunnen veel profijt hebben van deze technologie. Ik maak dan een ontwerp voor ze en vervolgens kunnen zij aan mij vertellen wat ze van het ontwerp vinden.

Advies krijgen van een interieurontwerper

Als je ervoor kiest om, voor jouw woning in Utrecht, een interieurontwerper in te schakelen, hoef je deze niet per se een ontwerp te laten maken. Je kunt er ook voor kiezen om enkel naar mij toe te komen voor interieuradvies. Dit kan voor sommige mensen al voldoende zijn om hun huis zelfstandig in te richten.

Laat mij je inspireren!

LookBook Studio Reinder Veenstra Lichte achtergrond

Wij helpen je aan een stijlvol interieur waarin je de rust, luxe en weelde voelt.

Download hier jouw lookbook en krijg inspiratie en tips!

LookBook Studio Reinder Veenstra Lichte achtergrond