Social Media

Instagram
Facebook
YouTube
Vimeo

Official partner HOOG.design
Contact

AG Bellstraat 39-C
7903 AD Hoogeveen

KvK: 80444717
0528-783905
hello@reinderveenstra.com

In 1 dag, een compleet nieuw luxueus interieur

Zonder keuzes stress een warm interieur dat volledig in balans is.

Diensten Img 1
Inspiratie 3
Werkwijze Afbeelding 2

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Soothing Luxury

Home Afbeelding 2
Dienst Img 2

Wil je nu eindelijk jouw droominterieur verwezenlijken, maar vliegen alle keuzes je aan?

Je voelt dat er iets ontbreekt in je interieur; er is geen samenhang. De meubels passen nét niet bij elkaar en de kleur van de wanden is een tintje lichter dan je eigenlijk in gedachten had. Je interieur matcht te weinig met je persoonlijke stijl en tijdens je zoektocht naar het juiste interieur raak je overweldigd door alle keuzes die er zijn. Een one size fits all-oplossing past niet bij je; je wil een interieur dat jouw unieke stijl uitstraalt. Maar doordat je niet weet waar je moet beginnen, blijft alles toch zoals het is. Zonde!

Ik wil mijn droominterieur

Wist je dat je met onze jarenlange expertise al in één dag jouw droominterieur creëert? 

Mijn naam is Reinder Veenstra, het creatieve brein achter Studio Reinder Veenstra. Samen met mijn team stel ik jouw unieke wensen centraal in een persoonlijk interieurontwerp, waarmee we een authentieke, luxueuze woonomgeving in één dag creëren. Want een huis is meer dan alleen een dak boven je hoofd. Het is de plek waar liefde, saamhorigheid en warme herinneringen samenkomen. Een oase van rust en sereniteit waar je graag je kostbare tijd doorbrengt met je dierbaren. Volgens ons is het de plek waar je optimaal hoort te genieten, waar je persoonlijke stijl naar voren komt en waar je vrij bent om jezelf te zijn.

Van niet-harmonieus naar een interieur waar alles klopt

Denk je eens in: ’s morgens verlaat je de woonkamer waar je een onsamenhangend geheel ziet en aan het eind van de dag heb je een duidelijk beeld van jouw droominterieur op papier. Van de meubels tot de vloer; alles klopt. Ervaar ‘Ontwerp in één dag’ en laat je gewenste interieur tot leven komen. Wij begeleiden je stap voor stap naar een stijlvolle, verfijnde en sfeervolle ambiance waar je je helemaal op je gemak voelt.

Dat wil ik!
Luxe Maatwerk Urk
Inrichting Luxe Villa
Header Portfolio
Aangepast Kleur 1 4

Wat gebeurt er als je voor Ontwerp in één dag kiest?

 • Binnen één dag heb je een prachtig ontwerp van je woonkamer waar je gelukkig van wordt
 • Je krijgt persoonlijke tips van dé expert 
 • Materialen, kleuren en stijl; alles klopt bij elkaar
 • Je hebt geen stress en ergernissen door meningsverschillen met je partner
 • Je hoeft niet meer alle woonboulevards af
 • Alle meubels staan in één dag perfect op hun plek: je hoeft dus niet verschillende dagen thuis te blijven
 • Je woonkamer ziet er perfect gestyled en luxe uit
 • Eindelijk voelt naar huis gaan echt als thuiskomen
Neem hier contact op

Hoe werkt een Ontwerp in 1 dag

01

Het Programma van wensen

Jouw gewenste interieur begint bij jouw wensen en ideeën. Daarom deel je jouw visie op jouw ideale interieur met ons via een digitale vragenlijst (we noemen dit het Programma van wensen). Zie je op Pinterest de perfecte bank, een waanzinnig mooie vloer in een woonmagazine en bij vrienden prachtige wandbekleding? Dan deel je dit met ons via een WhatsAppgroep. Dit scheelt jou tijd en heeft als grote voordeel dat wij ons exact kunnen inleven in jouw woonwensen. Ook ontvangen we graag van tevoren nog een plattegrond en foto’s van je woonkamer en eethoek om een goed beeld te vormen van de ruimte.

1
Het Programma van wensen
02

De inrichting van je woonkamer en eethoek bepalen

Vandaag maken wij aan de hand van jouw wensen en verlangens de indeling van je woonkamer en eethoek. Dit geeft jou zoveel rust! We bepalen samen waar de zithoek en de eethoek het beste uitkomen. Nadat jij je helemaal goed voelt bij de gekozen inrichting, zoeken we meubels die naadloos aansluiten bij jouw smaak. We sluiten de ochtend af met dé ideale inrichting voor jou, inclusief een meubelplan dat hier perfect bij past.  

Zo’n intensieve sessie vraagt veel energie. Dus is het tijd voor een culinaire lunch bij restaurant Narline in Zuidwolde. Laat ondertussen alles even goed bezinken en geniet van de smaakvolle gerechten. Dat voelt fantastisch!

2
De inrichting van je woonkamer en eethoek bepalen
03

Het interieurontwerp compleet maken

De vloer-, wandafwerking, de stoffering van de meubels en de raambekleding staan vanmiddag op het programma. We maken samen de keuzes, zodat jij hier geen keuzestress ervaart. Gaan we voor een bijzondere wandafwerking of toch verf? Past een houten of een keramische vloer het beste bij het geheel? We denken alles tot in de puntjes uit, zodat het een warm en sfeervol geheel wordt. Nu heb je een compleet interieurontwerp dat jouw unieke stijl weerspiegelt en waar je een warm thuisgevoel van krijgt. Stijlvol wonen was nog nooit zo binnen handbereik!

3
Het interieurontwerp compleet maken
04

De realisatie van jouw droominterieur

Het plan ligt er, nu de uitvoering nog. Geen stress! Ook daar helpen we je mee. Door onze jarenlange ervaring weten we precies waar we moeten zijn voor jouw droommeubels. Skip dagenlange zoektochten in meubelzaken en voorkom de teleurstelling dat je toch niet blij bent met de eindselectie. Aan de hand van een van tevoren afgesproken budget (minimaal € 25.000) selecteren wij de mooiste meubels, raambekleding en accessoires én plaatsen het vervolgens in één dag: wij nemen alles uit handen. Het enige wat jij hoeft te doen, is genieten van jouw mooie interieur en je dierbaren uitnodigen om het te bewonderen.

4
De realisatie van jouw droominterieur

Veelgestelde vragen

Heb je na het lezen van deze informatie nog een vraag? Kijk of je vraag hier staat of neem contact met ons op.

Bij een verbouwing komt meer kijken dan alleen ontwerpen en inrichten. Deze trajecten duren ook langer. Wil je naast inrichten dus ook gaan verbouwen, dan is deze ontwerpdag niet geschikt. Uiteraard kunnen we je wel bij de verbouwing helpen met ons Compleet interieurontwerp.

Dit is heel erg afhankelijk van de grootte van de ruimte en van jouw specifieke wensen. Om de meeste waarde uit onze samenwerking te halen, adviseren we om voldoende budget vrij te maken voor jouw inrichting. Richten we jouw woonkamer en eetkamer in met nieuw meubilair (bank, vloerkleed, stoelen, salontafel, eetkamertafel, eetkamerstoelen enzovoorts)? Houd voor deze elementen dan rekening met een budget vanaf €25.000 euro.

Tijdens de ontwerp dag werken we samen aan jullie interieurinrichting. Een lichtplan is een extra optie die je kunt afnemen. Hier rekenen we € 495,00 euro voor. Wanneer je de verlichting bij ons afneemt, komen deze kosten te vervallen. Voor een goed lichtplan mag je rekening houden met een bedrag tussen € 45,00 en € 125,00 euro per vierkante meter woonoppervlak.

Tijdens de ontwerpdag richten we ons op de woonkamer en eetkamer. Wil je onze hulp bij meerdere ruimtes in jouw woning? Dat kan ook! Hier is ons Compleet interieurontwerp zeer geschikt voor.

Uiteraard! Als we het plan klaar hebben en jullie hiermee akkoord zijn, maken we een afspraak om samen bij de fabrikant de meubels uit te proberen. Vervolgens bestellen we de meubels en verzamelen we deze voor jullie in ons magazijn. Hier doen we ook de extra kwaliteitscheck voordat we de meubels bij jullie installeren.

Zeker! Wij ontwerpen veel maatwerkmeubilair voor onze klanten. Denk hierbij aan keukens, tv-meubels, cinewalls, salontafels en noem maar op! Tijdens Ontwerp in één dag is het uitwerken van maatwerkmeubilair een extra optie. We rekenen hier gemiddeld € 600,00 per meubel voor. Deze ontvang je veelal een à twee dagen na de ontwerpdag.

Enorm veel! de investering van € 2.497,00 incl. BTW levert je het volgende op:

 • In één dag tijd al een uitvoerbaar interieurontwerp dat helemaal past bij jou

 • Ultiem woongenot, zonder dat je keuzestress ervaart en miskopen doet
 • Bespaar je jezelf een hoop tijd, kosten en irritaties 

 • Krijg je een compleet meubel- en stofferingplan en hoef je nergens meer aan te denken

 • Bestellen en leveren we alle producten voor je

 • We slaan het tijdelijk (kosteloos) voor je op in ons magazijn
 • En vervolgens plaatsen we dit in 1 dag
01

Unieke verbeeldingskracht

Waar anderen zich beperken tot conventionele ideeën, gaat Studio Reinder Veenstra een stapje verder door de kracht van verbeelding te benutten. Elk ontwerp begint in de verbeelding van ons team. Dit leidt tot een uniek en inspirerend interieur dat verder gaat dan het gewone en voor jou voelt als thuiskomen.

Unieke verbeeldingskracht
02

Een totaalconcept

In tegenstelling tot veel andere interieurontwerpbedrijven bieden wij jou een totaal interieurconcept aan. We zijn betrokken bij elk aspect van het ontwerpproces; van eerste schets tot de uiteindelijke realisatie. Dit betekent dat jij geniet van een stressloze ervaring zonder dat je zelf de verschillende betrokken partijen coördineert.

Een totaalconcept
03

Gepersonaliseerd interieur

Studio Reinder Veenstra gaat verder dan het creëren van esthetisch aantrekkelijke ruimtes. We streven ernaar om een interieur voor jou te ontwerpen dat je persoonlijkheid en levensstijl weerspiegelt. Hierdoor is elke ruimte uniek en heel eigen.

Gepersonaliseerd interieur
04

Toewijding aan jouw tevredenheid

We streven ernaar om een prachtig interieur voor je te creëren én om je blij en tevreden te maken. We gaan voor jou een stap verder om jouw verwachtingen te overtreffen. Dit blijkt ook wel uit de positieve reacties van onze klanten.

Toewijding aan jouw tevredenheid

Zij gingen je voor en genieten nu van een uniek en passend interieur

 • Interieur Urk eethoek

  Klanten over ons

  “Deze ontwerpdag heeft ons zoveel gebracht. Door de expertise van Studio Reinder Veenstra werden de keuzes goed onderbouwd en hadden we minder meningsverschillen. In één dag hadden we ons plan compleet. Terwijl hiervoor al weken bezig waren en er toen nóg niet uit waren! We zijn hierna met Reinder op pad geweest om de gekozen meubels te proberen. We vonden het erg fijn dat de studio alle meubels voor ons heeft besteld en in ons huis heeft gezet.’’

  Fam. van Veen
 • Detail Luxe Woonkamer Urk

  Klanten over ons

  “Door onze drukke agenda was het fijn dat we in één dag een ontwerp konden maken samen met Studio Reinder Veenstra. Door de goede voorbereiding konden we eenvoudig onze keuzes maken op deze dag en hoefden we niet dagenlang verschillende meubelboulevards af te lopen; een grote ergernis voor ons beiden. Dat de meubels door Studio Reinder Veenstra in één dag geplaatst werden, was ook fijn. Zo hoefden we niet verschillende dagen thuis te zijn.”

  Chantal & Marcel

Doe inspiratie op

Particulier

Interieur Urk

Particulier

Interieur Nijmegen

Particulier

Interieur Tolbert

Zakelijk

Interieur Bruinisse

Ben je klaar om jouw droominterieur te verwezenlijken?

Ga dan nu samen met ons aan de slag tijdens ‘Ontwerp in één dag’. 

Maak nu een afspraak
Werkwijze Afbeelding 2