Interieurontwerper Arnhem

Van eerste schets tot en met realisatie. Wij zorgen doormiddel van een totaal interieurconcept voor een plek waar jij helemaal jezelf kunt zijn

LookBook Studio Reinder Veenstra

Download hier jouw lookbook

en begin aan het tastbaar maken van jouw droom interieur!

“Reinder is een ontwerper die het totaal van alle zaken die bij een interieur komen kijken in kaart kan brengen.

Daarnaast worden zijn vaardigheden visueel in slimme en stijlvolle oplossingen voor de klant in beeld gebracht.”

– Michiel de Zeeuw, interieurarchitect en presentator

Interieurontwerper Michiel de Zeeuw

Het komt vaak voor dat mensen moeite hebben met het inrichten van hun woning. Dat kan verschillende redenen hebben. Vaak weten mensen bijvoorbeeld niet goed welke kleuren wel en niet goed bij elkaar passen. Daardoor zijn zij bang om meubels in andere kleuren dan degene die al aanwezig zijn in hun kamer te kopen. Dit hoeft niet erg te zijn, maar hierdoor kan de kamer wel een tikkeltje saai ogen. Daarom is het voor sommige mensen aan te raden om hulp te vragen aan een interieurontwerper welke actief is in Arnhem. Ik kan je helpen met alles wat er komt kijken bij het inrichten van je huis.

Impressie van een interieur

Advies krijgen van een interieurontwerper in Arnhem

Als je een woning moet inrichten, kan het fijn zijn om advies te krijgen van een interieurontwerper. Ik kan je als interieurontwerper helpen bij allerlei verschillende dingen die komen kijken bij het inrichten van een huis. Er zijn mensen die genoeg hebben aan mijn advies wanneer zij hun woning gaan inrichten. Dit advies kan over allerlei verschillende zaken gaan. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat mensen niet goed weten welke kleurcombinaties ze wel en niet moeten maken in hun huis. Ik kan hier vrij eenvoudig advies over geven wanneer je de situatie duidelijk uitlegt.

Detail van een keukenontwerp

Een woning inrichten

Bij het inrichten van een woning is het van belang om rekening te houden met verschillende aspecten van de woning. Wanneer je een stijl kiest waarin je de woning wilt inrichten, moet je bijvoorbeeld rekening houden met de lichtinval in verschillende kamers. Daarom kan ik je als interieurontwerper helpen bij het kiezen van een woonstijl die goed bij jouw Arnhemse woning past. Als je mijn hulp nodig hebt om je woning in te richten, beginnen we met een gesprek. Dit gesprek zorgt ervoor dat ik op de hoogte ben van jouw wensen en misschien kunnen we zelfs al de eerste ideeën voor het interieur van jouw woning.

De eerste ontwerpen

Na het eerste gesprek over de inrichting van je woning kan ik aan de gang met het uitwerken van de ideeën die uit dit gesprek zijn voortgekomen. Dit zal resulteren in een aantal ontwerpen. Deze ontwerpen worden waar nodig aangevuld met verschillende andere zaken die van belang zijn voor het creëren van het perfecte interieur. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een verlichtingsplan of een meubelontwerp. Voorbeelden van merken waarmee wij werken zijn Lightboxx, Macazz, Rupert & Rupert. Op die manier kan je woning helemaal naar jouw wensen worden ingericht. Dit zijn allebei factoren die essentieel zijn voor het creëren van een goede sfeer in een woning.

Maak er een 3D ontwerp van!

Wanneer er genoeg duidelijk is over hoe het interieur van de woning er uit moet komen te zien, kan ik een ontwerp in 3D maken. Het is erg handig om een 3D ontwerp van het interieur van je woning te kunnen zien. Op die manier kun je beter beoordelen of dit ontwerp aansluit bij jouw wensen voor de inrichting van je woning. Wanneer er dingen aangepast moeten worden, kan ik dit eenvoudig doen. Daarom is het maken van een 3D ontwerp de ideale manier om de keuzes te visualiseren.

Binnenhuisarchitect of interieurontwerper inhuren
Interieurimpressie van een woonkamer

Het gebruik van licht

Een goede interieurontwerper houdt rekening met de lichtinval in een ruimte. Dat is van groot belang bij het creëren van een goede sfeer in deze woning. Sommige woonstijlen passen simpelweg niet goed bij een ruimte waarin weinig daglicht naar binnen komt. Daarom is het van belang om hier goed over na te denken wanneer je keuzes moet maken voor het inrichten van je woning. Als je twijfelt of een kamer in je huis wel voldoende licht binnenlaat voor de woonstijl die jij hebt gekozen, kan ik je helpen door samen met jou een verlichtingsplan op te zetten. Zo kunnen we samen kijken naar een goede oplossing voor het verlichtingsprobleem.

Verlichting aanbrengen

Het is van belang om goede verlichting te hebben. Je kunt nog zo veel lichtinval in een kamer hebben, als het donker is wil je toch graag een fijne lamp aan kunnen zetten. Daarom is het slim om goed na te denken over wat voor soort verlichting je in je woning wilt ophangen. Ik als interieurontwerper kan je hierbij helpen. Zo kan ik bijvoorbeeld samen met jou op zoek gaan naar een lamp die goed bij je interieur past. Ik kan je dan nieuwe inzichten geven in de verschillende aspecten van het interieur van je huis.

Laat mij je inspireren!

LookBook Studio Reinder Veenstra Lichte achtergrond

Wij helpen je aan een stijlvol interieur waarin je de rust, luxe en weelde voelt.

Download hier jouw lookbook en krijg inspiratie en tips!

LookBook Studio Reinder Veenstra Lichte achtergrond