Interieurarchitectuur – Studio Reinder Veenstra

high-end interieurontwerp woonkamer
Logo van Studio Reinder Veenstra

Interieurontwerp,
jouw persoonlijke wereld

Interieurontwerp,
jouw persoonlijke
wereld

In jouw huis wordt gegeten, geslapen, gewerkt, gespeeld. Maar ook ontspannen, genoten en gevierd. Met andere woorden, er wordt geleefd! En dat doe je graag op je eigen manier. Dat wil zeggen, in een sfeer die helemaal bij je past.

Wat houdt interieurontwerp in?

Vaak wordt interieurarchitectuur of interieurontwerp ook gezien als een vorm van interieurstyling. Echter is er een wezenlijk verschil. Interieurarchitectuur of interieurontwerp richt zich in tegenstelling tot interieurstyling op de architectuur van de binnenkant. Daarnaast komen bij interieurarchitectuur andere zaken kijken. Bijvoorbeeld het doorbreken, weghalen of juist plaatsen van muren, deuren en ramen. Hiermee kom je tot de beste interieurontwerp. Ook het ontwerpen van maatwerkoplossingen valt onder interieurarchitectuur. 

Hoe iemand wil leven of werken is de basis van het interieurontwerp.”

– Reinder Veenstra

Onderzoeken

Je woning of bedrijfspand heeft de potentie om helemaal te worden wat je wilt. Maar hoe pak je dat aan? Wie helpt jou om het helemaal de functionaliteit, eigenheid en indeling te geven die je zoekt? Ik luister, adviseer, ontwerp en realiseer complete interieurprojecten. Uitgaande van bestaande bouw en nieuwe wensen, kijk ik in mijn interieurontwerpen naar licht en uitzicht. Vervolgens kijk ik ook naar functionaliteit, omgeving en uiteraard esthetische aspecten.

Interieurontwerp impressie woonkamer

Impressie van een zithoek voor een villa in de achterhoek.

Jouw dromen ontwerpen

Ik ontwerp en maak woninginterieurs en werkplekken die perfect aansluiten bij hoe jij wilt wonen, leven en werken. Kortom, een huis waar je iedere dag graag thuiskomt en tot rust komt. Een werkplek die jou telkens weer inspireert.

Interieurstyling detail

Studio Reinder Veenstra – Soothing Luxury

Vind je het lastig om een goede voorstelling te maken van de nieuwe indeling en de sfeer in een nieuwe ruimte?

Met fotorealistische 3D visualisatie geef ik een perfecte impressie van de mogelijkheden. Daarbij is het de beleving en de details die het verschil maken. Met de bedoeling dat het jou tijd bespaart en vervolgens zorgt dat jij eenvoudig de juiste keuzes maakt.

De meerwaarde van
Studio Reinder Veenstra

Met een goed interieurontwerp zorg ik voor een sterke basis. Daarbij worden bestaande bouw en nieuwe wensen op onverwachte manieren met elkaar verbonden. Vervolgens zorgen helder uitgewerkte plannen dat je gemakkelijk aannemers en installateurs en andere vakmensen aan kunt sturen. 

Blijf op de hoogte

Krijg updates van mijn werk en via mail.

Of volg me op Instagram of Pinterest

Impressie van een interieur

Laten we samenwerken!

Plan hier jouw afspraak

Impressie van een interieur

Laten we samenwerken!

Plan hier jouw GRATIS intakegesprek

Impressie van een interieur

Laten we samenwerken!

Plan hier jouw GRATIS intakegesprek

Impressie van een interieur

Jouw eerste stap naar een fantastisch High-End interieur

Plan hier  jouw GRATIS intakegesprek