balletje op website

Interieurarchitectuur – Studio Reinder Veenstra

high-end interieurontwerp woonkamer
high-end interieurontwerp woonkamer staand
Logo van Studio Reinder Veenstra

Interieurontwerp,
jouw persoonlijke
wereld

Een goed interieurontwerp is de basis. In jouw huis wordt gegeten, geslapen, gewerkt, gespeeld. Daarnaast wordt er ook ontspannen, genoten en gevierd. Met andere woorden, er wordt geleefd! En dat doe je graag op je eigen manier. Dat wil zeggen, in een interieurontwerp die helemaal bij je past.

balletje op website

Wat houdt interieurontwerp in?

Vaak wordt interieurarchitectuur of interieurontwerp ook gezien als een vorm van interieurstyling. Echter is er een wezenlijk verschil. Interieurarchitectuur of interieurontwerp richt zich in tegenstelling tot interieurstyling op de architectuur van de binnenkant. Daarnaast komen bij interieurarchitectuur andere zaken kijken. Bijvoorbeeld het doorbreken, weghalen of juist plaatsen van muren, deuren en ramen. Met de bedoeling om tot de beste ontwerp te komen. Verder valt het ontwerpen van maatwerkoplossingen onder interieurarchitectuur, omdat goed ontworpen maatwerk één wordt met de architectuur.

Hoe iemand wil leven of werken is de basis van het interieurontwerp.”

– Reinder Veenstra

Onderzoek naar jouw interieurontwerp

Je woning of bedrijfspand heeft de potentie om helemaal te worden wat je wilt. Maar hoe pak je dat aan? Wie helpt jou om het helemaal de functionaliteit, eigenheid en indeling te geven die je zoekt? Ik luister, adviseer je graag, daarnaast ontwerp en realiseer ik complete interieurprojecten. Hoewel we uit gaan van bestaande bouw en nieuwe wensen, kijk ik daarnaast in mijn interieurontwerpen naar licht en uitzicht. Vervolgens kijk ik ook naar functionaliteit, omgeving en uiteraard esthetische aspecten.

Interieurontwerp impressie woonkamer

Impressie van een zithoek voor een villa in de achterhoek.

balletje op website

Jouw dromen ontwerpen

Jou leren kennen is belangrijk, aangezien ik met mijn interieurontwerpen woninginterieurs en werkplekken maak die perfect aansluiten bij hoe jij wilt wonen. Daarnaast kijk ik hoe jij wilt leven en werken. Kortom, een huis waar je iedere dag graag thuiskomt. Met als gevolg dat dit rust brengt in jouw huis. Een werkplek die jou telkens weer inspireert.

Interieurontwerp detail

Studio Reinder Veenstra – Soothing Luxury

Tegelijkertijd kunnen we ons voorstellen dat je het lastig om tijdens het traject een goede voorstelling te maken van het interieurontwerp of bijvoorbeeld de sfeer in een nieuwe ruimte?

Met fotorealistische 3D visualisatie van het interieurontwerp geef ik een perfecte impressie van de mogelijkheden. Daarbij is het de beleving en de details die het verschil maken. Tegelijkertijd bespaart het jou tijd en daarmee zorgt dat ervoor dat jij eenvoudig de juiste keuzes maakt.

De meerwaarde van
Studio Reinder Veenstra

Als we starten dan zorg ik met een goed interieurontwerp voor een sterke basis. Bovendien worden bestaande bouw en nieuwe wensen tijdens het ontwerp op onverwachte manieren met elkaar verbonden.

Vervolgens zorgen we voor helder uitgewerkte plannen. Daarmee sturen we gemakkelijk aannemers, installateurs en andere vakmensen aan. Dat wil zeggen dat we jou van begin tot eind ontzorgen.

Blijf op de hoogte

Krijg updates van mijn werk en via mail.

Of volg me op Instagram of Pinterest

Impressie van een interieur

Laten we samenwerken!

Plan hier jouw afspraak

Impressie van een interieur

Laten we samenwerken!

Plan hier jouw GRATIS intakegesprek

Impressie van een interieur

Laten we samenwerken!

Plan hier jouw GRATIS intakegesprek

Impressie van een interieur

Jouw eerste stap naar een fantastisch High-End interieur

Plan hier  jouw GRATIS intakegesprek