Social Media

Instagram
Facebook
YouTube
Vimeo

Official partner HOOG.design
Contact

AG Bellstraat 39-C
7903 AD Hoogeveen

KvK: 80444717
0528-783905
hello@reinderveenstra.com

Interieur Staphorst

Luxe Woonkamer

Groot gezin

Onze opdrachtgevers hebben een groot gezin en druk sociaal bestaan. De ruimtes moesten dus zo ontworpen worden dat er iedereen zijn eigen plekje kan gebruiken en dat verschillende functies naadloos in elkaar overlopen. Het is een heerlijk ontwerp geworden waarin alle woonwensen van de opdrachtgevers op een esthetisch fraaie manier zijn verwerkt.

Doorkijkhaard voor verbinding

In dit ontwerp hebben we de doorgang naar de keuken iets verkleint, zodat deze afgesloten gebruikt kan worden. Om toch een prettige verbinding te hebben tussen de twee ruimtes hebben we gekozen voor een grote doorkijkhaard van Faber in het maatwerkmeubel te verwerken. Door de grote glas partij wordt er een fraaie doorkijk gerealiseerd en heb je vanuit beide ruimtes profijt van deze indrukwekkende haard.

Luxe Woonkamer
Luxe Woonkamer Met Openhaard
Keukenontwerp
Keuken Ontwerp

Keuken, strak en passend bij de omgeving

De wens was om een ruimte te hebben waarbij met met veel mensen heerlijk kan tafelen en gezellige avonden te hebben. We hebben de tafel zo in de ruimte geplaatst dat deze de vorm van de architectuur volgt. Hierdoor ontstaat er een ruimte dat mooi in balans is. Door het gebruik van neutrale kleuren en verschillende texturen en materialen is het ruimte dat garant staat voor heerlijke avonden met dierbaren!

 • Moderne Woning Ontwerpen

  Klanten over ons

  “We waren op voorhand erg benieuwd waar Reinder mee zou komen. Maar wat waren we verrast! Reinder heeft erg goed naar onze wensen geluisterd en heeft onze wensen op een meer dan prachtige manier samengebracht. Dit was waar we naar op zoek waren!”

  Woning Gelderland
 • Kunst Toepassen In Je Interieur

  Klanten over ons

  “We vonden het contact met Reinder vanaf de allereerste ontmoeting erg prettig. Reinder is open, vertelt zijn verhaal en luisterde daarnaast ook goed naar onze wensen. Wij wilden een nieuw interieur waar we echt konden ‘landen’. We zijn allebei erg druk en dan is het fijn een plek te hebben waar je de boel de boel kunt laten. De begeleiding was fijn en het ontwerp was prachtig, stoer en helemaal ‘ons’.”

  Interieur Nieuw Schoonebeek
 • Luxe Interieur Met Elektrische Haard

  Klanten over ons

  “Wij liepen er samen tegenaan dat we niet wisten hoe we ons nieuwe interieur het beste vorm konden geven. Reinder luistert goed en stond echt naast ons. Dat gaf ons het gevoel dat we er niet alleen voor stonden. Daarnaast vonden we het erg prettig dat Reinder samen met ons op pad is geweest om de meubels uit te zoeken en te bestellen. Erg fijne samenwerking!”

  Interieur Drenthe
 • Interieur Bruinisse Tv

  Klanten over ons

  “Wow, hier worden we wel even stil van! We hadden echt geen idee dat dit mogelijk was met onzewoning. We kunnen niet wachten tot alles klaar is.”

  Interieur Zeeland
Dienst 1 Img 1
Dienst 1 Img 2

Wil jij ook relax toewerken naar jouw nieuwe interieur?

Er is toch niks fijner dan met een expert samen toe te werken naar een interieur dat geheel aansluit op jij wilt wonen en leven? Hierbij is het maken van de juiste keuzes van groot belang! Om jou hier zo goed mogelijk mee te helpen hebben we verschillende pakketprijzen. Ben je hier benieuwd naar? Vraag deze dan hieronder aan!

Ja, ik ontvang graag jullie pakketprijzen!