Social Media

Instagram
Facebook
YouTube
Vimeo

Official partner HOOG.design
Contact

AG Bellstraat 39-C
7903 AD Hoogeveen

KvK: 80444717
0528-783905
hello@reinderveenstra.com

Interieur Hoornsterzwaag

Woonkamer Inrichten Woonboerderij

We willen het graag zien

De opdrachtgever van dit project vond het vooral lastig om de ideeën die ze hadden visueel te maken. Er was veel twijfel of hun wensen wel haalbaar waren en of het wel de juiste keuzes waren. Samen hebben we toegewerkt naar een prachtig interieurontwerp. Omdat we de gehele layout in indeling van de begane grond verdieping opnieuw hebben ingericht en ingedeeld hebben we de kant extra geholpen doormiddel van 3d visualisaties van onze plannen.

Evenwichtige keuzes

We hebben een heerlijke haard als centraal middelpunt in de ruimte geplaatst. Rondom de haard een heerlijk zithoek waar je kunt genieten van een heerlijk warm haardvuur, maar ook nog kunt genieten van het oogverblindende weidse uitzicht.

We hebben de kleuren rustig gehouden en gekozen voor warme natuurlijke tinten. Hierdoor ontstaat er connectie met de buiten ruimte en valt het groen buiten extra mooi op.

Interieur Woonkamer Woonboerderij
Woonkamer Inrichten Woonboerderij
Keukenontwerp Woonboerderij
Interieurontwerp Woonkamer Woonboerderij

De eethoek is voor ons belangrijk

De eethoek is een plek waar de opdrachtgever graag gebruik van maakt. Een plek om lekker de ochtend te starten. Vanaf deze plek heb je ook een mooi overzicht over de gehele ruimte en is praktisch geplaatst bij de keuken. Door voldoende loopruimte om de eethoek te houden voelt het heel natuurlijk aan en blijft het gebruik ook praktisch.

 • Moderne Woning Ontwerpen

  Klanten over ons

  “We waren op voorhand erg benieuwd waar Reinder mee zou komen. Maar wat waren we verrast! Reinder heeft erg goed naar onze wensen geluisterd en heeft onze wensen op een meer dan prachtige manier samengebracht. Dit was waar we naar op zoek waren!”

  Woning Gelderland
 • Kunst Toepassen In Je Interieur

  Klanten over ons

  “We vonden het contact met Reinder vanaf de allereerste ontmoeting erg prettig. Reinder is open, vertelt zijn verhaal en luisterde daarnaast ook goed naar onze wensen. Wij wilden een nieuw interieur waar we echt konden ‘landen’. We zijn allebei erg druk en dan is het fijn een plek te hebben waar je de boel de boel kunt laten. De begeleiding was fijn en het ontwerp was prachtig, stoer en helemaal ‘ons’.”

  Interieur Nieuw Schoonebeek
 • Luxe Interieur Met Elektrische Haard

  Klanten over ons

  “Wij liepen er samen tegenaan dat we niet wisten hoe we ons nieuwe interieur het beste vorm konden geven. Reinder luistert goed en stond echt naast ons. Dat gaf ons het gevoel dat we er niet alleen voor stonden. Daarnaast vonden we het erg prettig dat Reinder samen met ons op pad is geweest om de meubels uit te zoeken en te bestellen. Erg fijne samenwerking!”

  Interieur Drenthe
 • Interieur Bruinisse Tv

  Klanten over ons

  “Wow, hier worden we wel even stil van! We hadden echt geen idee dat dit mogelijk was met onzewoning. We kunnen niet wachten tot alles klaar is.”

  Interieur Zeeland
Dienst 1 Img 1
Dienst 1 Img 2

Wil jij ook relax toewerken naar jouw nieuwe interieur?

Er is toch niks fijner dan met een expert samen toe te werken naar een interieur dat geheel aansluit op jij wilt wonen en leven? Hierbij is het maken van de juiste keuzes van groot belang! Om jou hier zo goed mogelijk mee te helpen hebben we verschillende pakketprijzen. Ben je hier benieuwd naar? Vraag deze dan hieronder aan!

Ja, ik ontvang graag jullie pakketprijzen!