Social Media

Instagram
Facebook
YouTube
Vimeo

Official partner HOOG.design
Contact

AG Bellstraat 39-C
7903 AD Hoogeveen

KvK: 80444717
0528-783905
hello@reinderveenstra.com

Interieur Haarzicht

Interieurontwerp Van Een Luxe Interieur In Utrecht

Warme materialen

In de keuken hebben we gewerkt met een warme tint eiken fineer. Het werkblad is een Dekton blad in een contrasterende kleur. De keur van de adres komen terig in het interieur. Door kleuren terug te laten komen in verschillende materialen creëer je verbindingen tussen de verschillende elementen. Zo heeft de eetkamertafel dezelfde afwerking als de kastfronten in de keuken.

Suede om jouw zintuig voelen te prikkelen

Door een kader te plaatsen op de lange wand ontstaat er een mooie verbinding van de eethoek naar de zithoek. In het kader hebben we gekozen om kunstleer te gebruiken in een zandkleur. Door de toevoeging van leer op deze wand activeren we niet alleen jouw zintuig zien, maar ook jouw zintuig voelen!

Interieurontwerp Vrijstaande Woning Utrecht
Interieurontwerp Van Een Luxe Interieur In Utrecht
Impressie Van Een Woonkamer In Utrecht
Impressie Eethoek Vanuit Keuken Utrecht

Zichtlijnen

We hebben er voor gekozen om in de zichtlijn vanuit de keuken de eetkamertafel te plaatsen met achter tegen de wand een hoe kast die deel uitmaakt van het maatwerkmeubel dat de zithoek in loopt. Door een hoge kast aan deze wand te plaatsen, creëer je een mooie zichtlijn vanuit de keuken.

Om de wens van de klant goed invulling te geven hebben we ervoor gekozen om in de zithoek met mooie stoffen te werken. Door kleuren in de zelfde kleurgroep te gebruiken ontstaat er rust en balans. Uiteraard hebben we wel gekozen om stoffen te gebruiken die makkelijk te reinigen zijn, omdat kinderen ook deel uitmaken van het gezin. Ook een ongelukje door volwassen kunnen daarmee goed verholpen worden.

 • Moderne Woning Ontwerpen

  Klanten over ons

  “We waren op voorhand erg benieuwd waar Reinder mee zou komen. Maar wat waren we verrast! Reinder heeft erg goed naar onze wensen geluisterd en heeft onze wensen op een meer dan prachtige manier samengebracht. Dit was waar we naar op zoek waren!”

  Woning Gelderland
 • Kunst Toepassen In Je Interieur

  Klanten over ons

  “We vonden het contact met Reinder vanaf de allereerste ontmoeting erg prettig. Reinder is open, vertelt zijn verhaal en luisterde daarnaast ook goed naar onze wensen. Wij wilden een nieuw interieur waar we echt konden ‘landen’. We zijn allebei erg druk en dan is het fijn een plek te hebben waar je de boel de boel kunt laten. De begeleiding was fijn en het ontwerp was prachtig, stoer en helemaal ‘ons’.”

  Interieur Nieuw Schoonebeek
 • Luxe Interieur Met Elektrische Haard

  Klanten over ons

  “Wij liepen er samen tegenaan dat we niet wisten hoe we ons nieuwe interieur het beste vorm konden geven. Reinder luistert goed en stond echt naast ons. Dat gaf ons het gevoel dat we er niet alleen voor stonden. Daarnaast vonden we het erg prettig dat Reinder samen met ons op pad is geweest om de meubels uit te zoeken en te bestellen. Erg fijne samenwerking!”

  Interieur Drenthe
 • Interieur Bruinisse Tv

  Klanten over ons

  “Wow, hier worden we wel even stil van! We hadden echt geen idee dat dit mogelijk was met onzewoning. We kunnen niet wachten tot alles klaar is.”

  Interieur Zeeland
Dienst 1 Img 1
Dienst 1 Img 2

Wil jij ook relax toewerken naar jouw nieuwe interieur?

Er is toch niks fijner dan met een expert samen toe te werken naar een interieur dat geheel aansluit op jij wilt wonen en leven? Hierbij is het maken van de juiste keuzes van groot belang! Om jou hier zo goed mogelijk mee te helpen hebben we verschillende pakketprijzen. Ben je hier benieuwd naar? Vraag deze dan hieronder aan!

Ja, ik ontvang graag jullie pakketprijzen!