Social Media

Instagram
Facebook
YouTube
Vimeo

Official partner HOOG.design
Contact

AG Bellstraat 39-C
7903 AD Hoogeveen

KvK: 80444717
0528-783905
hello@reinderveenstra.com

Interieur Emmen

Voorpagina Bewerkt
Emmen Keuken 2
Emmen Woonkamer 4

Een layout naar gebruik

Onze opdrachtgevers gaven ons de opdracht goed te kijken naar de indeling van hun nieuwbouw woning. Ze wilden graag de woonkamer en keuken van elkaar kunnen afsluiten. Ook was de wens om vanaf de eetkamertafel geen contact geluid te hebben met de zithoek. We hebben in dit geval gekozen om op de originele plek van de keuken de eethoek te situeren. Daarnaast hebben we doormiddel van een doorkijkhaard  de connectie tussen keuken en zithoek behouden.

Maatwerk tv wand

De opdrachtgevers is een audio fanaat. De wens was om een maatwerk tv hoek te hebben. We hebben deze wand zo gemaakt dat alles hierin is verwerkt. Alles is in de wand verwerkt. Alle elektrische aansluitingen zijn fraai weggewerkt aan andere kant van de wand onder de trap. De indirecte verlichting zorgt voor een esthetische touch.

Emmen Woonkamer 2
Emmen Woonkamer 3
Emmen Woonkamer 2
Emmen Woonkamer 1

Balans, rust en contrast

Door het gebruik van ton-sur-ton tinten is het interieur mooi rustig. Om het geheel toch interessant en spannend te houden hebben we gekozen voor contrasten in materialen zoals Suede (op de wand), Notenhout, linnen behang. Daarnaast is de vormgeving ook in verschillende elementen doorgevoerd zodat er een fijne balans ontstaat. 

 • Moderne Woning Ontwerpen

  Klanten over ons

  “We waren op voorhand erg benieuwd waar Reinder mee zou komen. Maar wat waren we verrast! Reinder heeft erg goed naar onze wensen geluisterd en heeft onze wensen op een meer dan prachtige manier samengebracht. Dit was waar we naar op zoek waren!”

  Woning Gelderland
 • Kunst Toepassen In Je Interieur

  Klanten over ons

  “We vonden het contact met Reinder vanaf de allereerste ontmoeting erg prettig. Reinder is open, vertelt zijn verhaal en luisterde daarnaast ook goed naar onze wensen. Wij wilden een nieuw interieur waar we echt konden ‘landen’. We zijn allebei erg druk en dan is het fijn een plek te hebben waar je de boel de boel kunt laten. De begeleiding was fijn en het ontwerp was prachtig, stoer en helemaal ‘ons’.”

  Interieur Nieuw Schoonebeek
 • Luxe Interieur Met Elektrische Haard

  Klanten over ons

  “Wij liepen er samen tegenaan dat we niet wisten hoe we ons nieuwe interieur het beste vorm konden geven. Reinder luistert goed en stond echt naast ons. Dat gaf ons het gevoel dat we er niet alleen voor stonden. Daarnaast vonden we het erg prettig dat Reinder samen met ons op pad is geweest om de meubels uit te zoeken en te bestellen. Erg fijne samenwerking!”

  Interieur Drenthe
 • Interieur Bruinisse Tv

  Klanten over ons

  “Wow, hier worden we wel even stil van! We hadden echt geen idee dat dit mogelijk was met onzewoning. We kunnen niet wachten tot alles klaar is.”

  Interieur Zeeland
Dienst 1 Img 1
Dienst 1 Img 2

Wil jij ook relax toewerken naar jouw nieuwe interieur?

Er is toch niks fijner dan met een expert samen toe te werken naar een interieur dat geheel aansluit op hoe jij wilt wonen en leven? Hierbij is het maken van de juiste keuzes van groot belang! Om jou hier zo goed mogelijk mee te helpen hebben we verschillende pakketten. We komen graag met je in contact om samen te bepalen welk pakket het beste aansluit bij jouw wensen.

Vul je gegevens in