Social Media

Instagram
Facebook
YouTube
Vimeo

Official partner HOOG.design
Contact

AG Bellstraat 39-C
7903 AD Hoogeveen

KvK: 80444717
0528-783905
hello@reinderveenstra.com

Interieur Bruinisse

Interieur Bruinisse Eethoek

We willen graag verbinding in ons interieur

Dat was de opdracht van deze opdrachtgever. Nu is de ruimte allemaal met losse elementen ingedeeld, wat zorgt dat de verbinding en samenhang ontbreekt, met als gevolg dat het interieur onrustig wordt. Dit hebben we goed op kunnen lossen.

Een goed lichtplan is essentieel

Door ook gelijk rekening te houden met een goed lichtplan zorgen we ervoor dat het nieuwe interieur goed uitgelicht wordt. Hierdoor creëren we diepte in het interieur en voorkomen we donkere plekken in het interieur. Hierdoor voelt de ruimte prettig en warm aan en kun je de sfeer aanpassen door te spelen met de intensiteit van het licht.

Daarnaast is een eethoek een belangrijk onderdeel van het interieur. Deze hebben we dichtbij de keuken geplaatst, wel zo praktisch. We hebben gekozen voor voldoende ruimte om rond de eettafel te lopen. Zo kun je heerlijk genieten van heerlijke diners met jouw dierbaren en voelt het ook nog prettig en praktisch.

Interieur Bruinisse Tv
Interieur Bruinisse Eethoek
 • Moderne Woning Ontwerpen

  Klanten over ons

  “We waren op voorhand erg benieuwd waar Reinder mee zou komen. Maar wat waren we verrast! Reinder heeft erg goed naar onze wensen geluisterd en heeft onze wensen op een meer dan prachtige manier samengebracht. Dit was waar we naar op zoek waren!”

  Woning Gelderland
 • Kunst Toepassen In Je Interieur

  Klanten over ons

  “We vonden het contact met Reinder vanaf de allereerste ontmoeting erg prettig. Reinder is open, vertelt zijn verhaal en luisterde daarnaast ook goed naar onze wensen. Wij wilden een nieuw interieur waar we echt konden ‘landen’. We zijn allebei erg druk en dan is het fijn een plek te hebben waar je de boel de boel kunt laten. De begeleiding was fijn en het ontwerp was prachtig, stoer en helemaal ‘ons’.”

  Interieur Nieuw Schoonebeek
 • Luxe Interieur Met Elektrische Haard

  Klanten over ons

  “Wij liepen er samen tegenaan dat we niet wisten hoe we ons nieuwe interieur het beste vorm konden geven. Reinder luistert goed en stond echt naast ons. Dat gaf ons het gevoel dat we er niet alleen voor stonden. Daarnaast vonden we het erg prettig dat Reinder samen met ons op pad is geweest om de meubels uit te zoeken en te bestellen. Erg fijne samenwerking!”

  Interieur Drenthe
 • Interieur Bruinisse Tv

  Klanten over ons

  “Wow, hier worden we wel even stil van! We hadden echt geen idee dat dit mogelijk was met onzewoning. We kunnen niet wachten tot alles klaar is.”

  Interieur Zeeland
Dienst 1 Img 1
Dienst 1 Img 2

Wil jij ook relax toewerken naar jouw nieuwe interieur?

Er is toch niks fijner dan met een expert samen toe te werken naar een interieur dat geheel aansluit op jij wilt wonen en leven? Hierbij is het maken van de juiste keuzes van groot belang! Om jou hier zo goed mogelijk mee te helpen hebben we verschillende pakketprijzen. Ben je hier benieuwd naar? Vraag deze dan hieronder aan!

Ja, ik ontvang graag jullie pakketprijzen!