Social Media

Instagram
Facebook
YouTube
Vimeo

Official partner HOOG.design
Contact

AG Bellstraat 39-C
7903 AD Hoogeveen

KvK: 80444717
0528-783905
hello@reinderveenstra.com

High End interieur Appingedam

Schets 2.1
Schets 2.1
Schets 2.3

De orde hersteld

Bij deze opdracht hebben we de begane grond opnieuw vorm gegeven. We hebben de keuken en meer centrale plek gegeven in de ruimte en de roomdivider gebruikt om eenheid in het interieur te brengen. De huidige roomdivider was erg donker en had geen echte functie. We hebben er nu een stijlvol centraal element van gemaakt waar zithoek en keuken samen komen. Als verbindende factor hebben we een enorme doorkijkhaard toegepast.

Dit is Soothing Luxury

Het ontwerp ademt de handtekeing van Studio Reinder Veenstra - Soothing Luxury. Dit wordt verfijnd vertaald in kleur en materiaal gebruik. Mooie natuurstenen worden afgewisseld met fijne hourfineren. De rijke stoffeen maken het ontwerp compleet.

Schets 2.2
Schets 2.5
Schets 3.0
Schets 2.9

In de spotlight

Het lichtplan dat we hebben gemaakt vertaald verschillende licht functies. Zo wisselen basis verlichting en decoratieve verlichting elkaar naadloos af. 

Huidige situatie

Zonder Lijnen 2 1920

Nieuw design

Schets 2.1
Zonder Lijnen 1920
Schets 3.0
 • Moderne Woning Ontwerpen

  Klanten over ons

  “We waren op voorhand erg benieuwd waar Reinder mee zou komen. Maar wat waren we verrast! Reinder heeft erg goed naar onze wensen geluisterd en heeft onze wensen op een meer dan prachtige manier samengebracht. Dit was waar we naar op zoek waren!”

  Woning Gelderland
 • Kunst Toepassen In Je Interieur

  Klanten over ons

  “We vonden het contact met Reinder vanaf de allereerste ontmoeting erg prettig. Reinder is open, vertelt zijn verhaal en luisterde daarnaast ook goed naar onze wensen. Wij wilden een nieuw interieur waar we echt konden ‘landen’. We zijn allebei erg druk en dan is het fijn een plek te hebben waar je de boel de boel kunt laten. De begeleiding was fijn en het ontwerp was prachtig, stoer en helemaal ‘ons’.”

  Interieur Nieuw Schoonebeek
 • Luxe Interieur Met Elektrische Haard

  Klanten over ons

  “Wij liepen er samen tegenaan dat we niet wisten hoe we ons nieuwe interieur het beste vorm konden geven. Reinder luistert goed en stond echt naast ons. Dat gaf ons het gevoel dat we er niet alleen voor stonden. Daarnaast vonden we het erg prettig dat Reinder samen met ons op pad is geweest om de meubels uit te zoeken en te bestellen. Erg fijne samenwerking!”

  Interieur Drenthe
 • Interieur Bruinisse Tv

  Klanten over ons

  “Wow, hier worden we wel even stil van! We hadden echt geen idee dat dit mogelijk was met onzewoning. We kunnen niet wachten tot alles klaar is.”

  Interieur Zeeland
Dienst 1 Img 1
Dienst 1 Img 2

Wil jij ook relax toewerken naar jouw nieuwe interieur?

Er is toch niks fijner dan met een expert samen toe te werken naar een interieur dat geheel aansluit op jij wilt wonen en leven? Hierbij is het maken van de juiste keuzes van groot belang! Om jou hier zo goed mogelijk mee te helpen hebben we verschillende pakketten. We komen graag met je in contact om samen te bepalen welk pakket het beste aansluit bij jouw wensen.

Vul je gegevens in