Social Media

Instagram
Facebook
YouTube
Vimeo

Contact

AG Bellstraat 39-C
7903 AD Hoogeveen

KvK: 80444717
0528-783905
hello@reinderveenstra.com

Interieurstylist Zwolle

Van eerste schets tot en met realisatie. Wij zorgen doormiddel van een totaal interieurconcept voor een plek waar jij helemaal jezelf kunt zijn. Dus ben je op zoek naar een interieurstylist in Zwolle? Wij helpen je graag!

Werkwijze Afbeelding 2
Diensten Img 1
Reinder Profiel
Dienst Img 1
Dienst Img 2

Interieurstylist Zwolle

Een interieurstylist kan je helpen bij allerlei verschillende zaken die komen kijken bij het inrichten van een woning. Niet iedereen die zijn of haar eigen woning gaat inrichten heeft hier hulp bij nodig, maar dit kan zeker erg fijn zijn voor sommige mensen. Daarom is het van belang om je goed voor te bereiden als je van plan bent om je eigen woning in Zwolle opnieuw in te richten. Tijdens de voorbereiding krijg je een beter beeld van de dingen die je moet kunnen en weten om een woning goed in te richten. Als je dan denkt dat dit je niet zelfstandig gaat lukken, kun je mijn hulp goed gebruiken.

Laat alles van a tot z uitvoeren

Advies krijgen van een interieurstylist in Zwolle

Mensen die moeite hebben met het inrichten van hun woning komen vaak bij mij uit. Ik ben een interieurstylist, ben actief in Zwolle en ik vind het erg leuk om mensen te helpen bij het vinden van het interieur wat het best bij ze past. Wanneer mensen het lastig vinden om dit zelfstandig te doen, kan ik ze hier op verschillende manieren bij helpen. Het is per persoon erg verschillend op wat voor manier je hen het best kan helpen. Sommige mensen hebben bijvoorbeeld enkel behoefte aan advies over de inrichting van hun woning, terwijl anderen echt hulp nodig hebben bij het maken van ontwerpen.

01

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij helpen je aan een stijlvol interieur waarin je de rust, luxe en weelde voelt.

Plan een afspraak

Wij helpen je aan een stijlvol interieur waarin je de rust, luxe en weelde voelt.

Plan een afspraak
Dienst Img 1
Dienst Img 2

Jouw wensen voor het interieur van de woning

Wanneer je mijn hulp nodig hebt om je woning in te richten, is het van belang dat je mij duidelijk maakt wat jouw wensen en verwachtingen van dit interieur zijn. Als ik bijvoorbeeld niet goed weet wat jij wel en niet mooi vindt, kan ik hier geen rekening mee houden bij het maken van een ontwerp. Daarom is de kans dan ook groot dat het eerste ontwerp totaal iets anders is dan wat jij in gedachten had. Dit is de reden dat ik altijd eerst in gesprek ga met een nieuwe opdrachtgever. Op die manier wordt voor mij al snel duidelijk wat de wensen en verwachtingen van mijn volgende opdrachtgever zijn.

Neem hier contact op

Ontwerpen

Misschien wel de belangrijkste taak van een interieurstylist is het maken van ontwerpen van hoe het interieur van jouw woning in Zwolle er uit moet komen te zien. Dit is namelijk iets wat de meeste mensen niet zelf kunnen en daarom vertrouwen zij volledig op mij voor het maken van een ontwerp. Ik moet er dan voor zorgen dat het ontwerp waar ik mee kom aansluit bij de wensen van de opdrachtgever. Op die manier hoef ik weinig aan te passen om het ontwerp helemaal naar wens van de opdrachtgever te maken. Dat zorgt ervoor dat het proces van het bepalen van het nieuwe interieur zo snel mogelijk zal verlopen.

Feedback

Aangezien het zo belangrijk is om een goed ontwerp te kunnen maken, is het ook van belang dat de opdrachtgever hier duidelijke feedback over kan geven. Op die manier weet ik als interieurstylist goed waar ik wel en niet rekening mee moet houden wanneer ik dit eerste ontwerp ga aanpassen naar wens van de opdrachtgever. Dit is de manier waarop ik doorgaans het makkelijkst een nieuw ontwerp maak. Het is vooral van belang dat degene voor wie ik het ontwerp maak er tevreden mee is. Dit werk is echt mijn passie en daarom ben ik pas tevreden als de opdrachtgever dat ook is.

Dienst Img 1
Werkwijze Afbeelding 1 (1)

De opdrachtgever gelukkig maken

Een mooi interieur in je huis zorgt ervoor dat je je gelukkiger voelt wanneer je thuis bent. Daarom is het fijn om gebruik te maken van mijn diensten als interieurstylist. Ik kan je dan helpen bij het verbeteren van je interieur totdat jouw huis in Zwolle is veranderd in een droomhuis. Het leukste aan dit werk vind ik zelf het feit dat je met ieder ontwerp en ieder interieur weer mensen blij kan maken. Dat vind ik ontzettend leuk omdat je duidelijk aan mensen kunt merken of zij tevreden zijn met het werk wat je hebt geleverd of niet. Wanneer dit niet het geval is, zal ik er uiteraard alles aan doen om dit te veranderen. Mijn werk is pas gedaan wanneer alle klanten gelukkig zijn met hun nieuwe interieur.

Neem hier contact op