Interieurstylist Utrecht – Studio Reinder Veenstra

Zijaanzicht van een interieurimpressie van een werkplek
Logo van Studio Reinder Veenstra

Interieurstyling werkplek

Een interieurstylist
Utrecht raadplegen
voor advies

Als High-End interieurontwerper ben ik altijd opzoek naar de balans tussen functie en comfort. Mijn werk kenmerkt zich door heldere lijnen, verfijnde details en rijke, natuurlijke materialen.

Laten we samenwerken

tel:+31655177999   Of bel mij

Laten we samenwerken

Of bel mij

“Reinder is een ontwerper die het totaal van alle zaken die bij een interieur komen kijken in kaart kan brengen.

Daarnaast worden zijn vaardigheden visueel in slimme en stijlvolle oplossingen voor de klant in beeld gebracht.”

– Michiel de Zeeuw, interieurarchitect en presentator

Interieurontwerper Michiel de Zeeuw

Het is erg vervelend als je niet tevreden bent over de manier waarop jouw woning in Utrecht is ingericht. Dit is erg vervelend omdat je hier constant aan herinnerd wordt wanneer je in je huis bent. Je zult dan altijd blijven letten op de punten die je minder mooi vindt aan je woning. Daarom is het zaak om er zo snel mogelijk verandering in te brengen als je niet tevreden bent met het interieur van jouw woning. Het is voor sommige mensen lastig om te bedenken op wat voor manier zij het interieur van een woning het best kunnen aanpassen. Ik als interieurstylist kan je hierbij helpen met adviezen en meer.

Impressie van een interieur

Advies krijgen van een interieurstylist in Utrecht

Er zijn verschillende manieren waarop ik je kan helpen om je woning in te richten. Het is per persoon echter erg verschillend op wat voor manier zij het liefst geholpen worden. Zo zijn er bijvoorbeeld mensen die het vervelend vinden om de volledige controle over dit soort dingen uit handen te geven. Voor deze mensen is het dan ook niet aan te raden om mij in te schakelen om het volledige ontwerp te doen. Zij kunnen er waarschijnlijk beter voor kiezen om enkel advies te vragen aan mij als interieurstylist. Zo houden zij zelf de controle, maar kan ik ze waar nodig toch bijstaan met handige tips.

Detail van een keukenontwerp

Aanpassingen aan je huis

Wanneer je jouw huis op een andere manier wilt gaan inrichten, kan het handig zijn om direct bepaalde aanpassingen te doen. Ik vind het in sommige woningen bijvoorbeeld zonde dat er vrij weinig licht wordt binnengelaten door de ramen. Als jij zo’n ruimte in je huis hebt, kan het slim zijn om op zoek te gaan naar andere manieren waarop je deze kamer toch beter kunt verlichten. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een lichtkoepel in je dak te laten plaatsen. Dit soort keuzes zul je zelf moeten maken aangezien dit uiteraard niet gratis is. Daarom zul je moeten nadenken of je dit het geld waard vindt.

Laten we samenwerken

Opleidingen

Om interieurstylist te worden, heb ik jaren moeten studeren. Ik heb tijdens deze studie erg veel geleerd over wat er allemaal komt kijken bij het inrichten van een woning. Toch is het naast het volgen van een goede opleiding voor iedereen die hetzelfde werk als mij wil doen van belang om vooral veel ervaring in de praktijk op te doen. Dat is namelijk de enige manier om echt te leren wat je allemaal moet kunnen en weten voordat je in staat bent om een woning volledig in te richten. Ik merk bij mezelf dat ik steeds beter werk kan leveren naarmate ik meer kennis en ervaring opdoe binnen mijn vakgebied.

Ons gesprek

Wanneer mensen de hulp van een interieurstylist nodig hebben voor de inrichting van hun huis in Utrecht, is het vaak zo dat zij zelf niet goed weten wat ze willen. Daarom kan het voor hen fijn zijn om met mij in gesprek te gaan zodat ik ze kan vragen naar hun voorkeuren. Als zij niet goed weten waar ze naar op zoek zijn, kan ik ze helpen bij het vinden van inspiratie voor de inrichting van hun huis. Op die manier komen wij samen tot goede ideeën voor de inrichting van het huis. Dat is handig aangezien ik hierdoor ook direct weet wat voor soort interieur het best bij de opdrachtgever past. Het is voor mij dan ook erg belangrijk om eerst een gesprek te hebben met de opdrachtgever. Zonder zo’n gesprek kan ik niet goed mijn werk uitvoeren aangezien ik niet weet wat de wensen van de opdrachtgever zijn.

Binnenhuisarchitect of interieurontwerper inhuren

Klaar voor de expertise van
Studio Reinder Veenstra?

Bel mij voor meer informatie of laat een bericht achter en dan neem ik contact met je op.

Adres
Nieuwstraat 13
7927 PJ Alteveer

Interieurontwerp

Raak geïnspireerd, raak enthousiast, bekijk hier op je gemak de projecten waar ik met hart aan ziel aan werk.

Impressie van een interieur

Laten we samenwerken!

Plan hier jouw GRATIS intakegesprek

Impressie van een interieur

Laten we samenwerken!

Plan hier jouw GRATIS intakegesprek

Impressie van een interieur

Jouw eerste stap naar een fantastisch High-End interieur

Plan hier  jouw GRATIS intakegesprek