Interieurstylist Rotterdam

Van eerste schets tot en met realisatie. Wij zorgen doormiddel van een totaal interieurconcept voor een plek waar jij helemaal jezelf kunt zijn

LookBook Studio Reinder Veenstra

Download hier jouw lookbook

en begin aan het tastbaar maken van jouw droom interieur!

“Reinder is een ontwerper die het totaal van alle zaken die bij een interieur komen kijken in kaart kan brengen.

Daarnaast worden zijn vaardigheden visueel in slimme en stijlvolle oplossingen voor de klant in beeld gebracht.”

– Michiel de Zeeuw, interieurarchitect en presentator

Interieurontwerper Michiel de Zeeuw

Een huis inrichten is niet niks. Daar komt veel meer bij kijken dan veel Nederlanders denken. Daarom lopen veel mensen tegen problemen aan wanneer zij hun eigen woning in Rotterdam moeten inrichten. Zij denken hier snel klaar mee te zijn, maar dit kan toch behoorlijk tegenvallen. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat iemand niet goed kan kiezen wat voor meubels er in een kamer moeten worden geplaatst. Als je tijdens het inrichten van je huis merkt dat het toch lastig is om dit op een goede manier te doen, kun je hier hulp bij vragen. Ik kan je als interieurstylist helpen bij het vinden van het interieur wat goed bij je past.

Impressie van een interieur

Kleine aanpassingen

Sommige mensen in Nederland zijn niet helemaal tevreden over hun interieur. Dat kan allerlei verschillende redenen hebben, maar in alle gevallen is het van belang om hier zo snel mogelijk actie tegen te ondernemen. Dit is immers de enige manier om hier verandering in te brengen. Het is niet fijn om jarenlang ontevreden te zijn over het interieur van je huis aangezien je hier dagelijks mee wordt geconfronteerd. Je kunt dan overwegen om te proberen om een aantal kleine aanpassingen te doen aan het interieur. Soms hebben de kleinste aanpassingen al grote effecten.

Detail van een keukenontwerp

Wat moet je aanpassen?

Wanneer je niet tevreden bent over de manier waarop jouw Rotterdamse woning is ingericht, zijn er verschillende dingen die je kunt doen. Ik krijg hier vaak vragen over. Het is dan ook een logische keuze om op zoek te gaan naar een interieurstylist wanneer je niet goed weet hoe je jouw woning moet inrichten. Als je een aantal aanpassingen in je woning wilt doen, kan ik je helpen bij het kiezen van de zaken die zouden moeten worden aangepast. Ik zie vaak wanneer ik een ruimte binnenkom al een aantal zaken die ik persoonlijk zou aanpassen. Als je het met mijn mening eens bent, kunnen we aan de slag.

Hulp krijgen van een interieurstylist in Rotterdam

Er zijn mensen die het erg fijn vinden om advies te kunnen vragen aan een interieurstylist. Dat komt doordat zij op die manier mijn mening kunnen vragen wanneer zij twijfelen over een bepaald aspect van hun interieur. Meestal vinden zij het dan fijn om mijn mening te horen aangezien ik me dagelijks bezig houdt met het inrichten van woningen in Rotterdam en omstreken. Hierdoor heb ik een andere kijk op dit soort zaken dan de gemiddelde Nederlander. Soms vinden mensen het al voldoende om advies van mij te krijgen, maar er zijn ook mensen die liever het hele inrichten van het huis aan mij uitbesteden.

Een ontwerp maken met mijn hulp!

Wanneer ik iemand wil helpen bij het inrichten van zijn of haar woning, is het van belang om eerst een goed ontwerp te maken. Om een goed ontwerp te kunnen maken, is het van belang om voldoende kennis te hebben van de wensen van de opdrachtgever. Daarom ga ik voordat ik begin met het maken van ontwerpen voor het interieur met de opdrachtgever in gesprek. Tijdens dit gesprek moet mij duidelijk worden wat zijn of haar verwachtingen en wensen zijn. Zonder dat ik deze informatie heb, wordt het erg lastig om een goed eerste ontwerp samen te stellen.

Binnenhuisarchitect of interieurontwerper inhuren
Interieurimpressie van een woonkamer

Een 3D ontwerp zegt zoveel meer!

Er zijn verschillende manieren waarop je als interieurstylist een ontwerp kunt maken. Ik vind het persoonlijk het fijnst om gebruik te maken van een computerprogramma waarin ik relatief eenvoudig een 3D ontwerp kan maken. Dat is erg handig aangezien ik daarmee het duidelijkst kan laten zien hoe ik het interieur van de ruimte die moet worden ingericht in gedachten had. Dit is vooral fijn wanneer ik een volgend gesprek heb met de opdrachtgever over de manier waarop het huis moet worden ingericht. Het is dan wel zo fijn om het ontwerp in 3D te kunnen laten zien.

Ervaring

Ik heb door de jaren heen veel ervaring als interieurstylist opgedaan. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik op dit moment kan doen wat ik het allerleukst vindt. Dit is natuurlijk het designen van het interieur van verschillende woningen in Rotterdam en omstreken. Ik kan er enorm van genieten als ik mijn opdrachtgever met een goed gevoel naar huis kan sturen omdat ik een mooi ontwerp heb gemaakt voor zijn of haar interieur.

Laat mij je inspireren!

LookBook Studio Reinder Veenstra Lichte achtergrond

Wij helpen je aan een stijlvol interieur waarin je de rust, luxe en weelde voelt.

Download hier jouw lookbook en krijg inspiratie en tips!

LookBook Studio Reinder Veenstra Lichte achtergrond