Interieurstylist Groningen

Van eerste schets tot en met realisatie. Wij zorgen doormiddel van een totaal interieurconcept voor een plek waar jij helemaal jezelf kunt zijn

LookBook Studio Reinder Veenstra

Download hier jouw lookbook

en begin aan het tastbaar maken van jouw droom interieur!

“Reinder is een ontwerper die het totaal van alle zaken die bij een interieur komen kijken in kaart kan brengen.

Daarnaast worden zijn vaardigheden visueel in slimme en stijlvolle oplossingen voor de klant in beeld gebracht.”

– Michiel de Zeeuw, interieurarchitect en presentator

Interieurontwerper Michiel de Zeeuw

Er zijn in Nederland nog te veel mensen die niet tevreden zijn met het interieur van hun woning. Dat kan verschillende redenen hebben. Vaak besteden zij hier niet te veel aandacht aan omdat zij dit niet de moeite waard vinden. Toch kan je Groningse woning er een stuk beter uit komen te zien wanneer dit op een leuke manier is ingericht. Er zijn ook mensen die hun huis niet opnieuw in willen richten omdat zij hier weinig verstand van hebben. Als dit het geval is, kun je overwegen om hulp te vragen aan een interieurstylist. Ik kan je namelijk op verschillende manieren helpen bij het vinden van het interieur wat het best bij jouw woning past.

Impressie van een interieur

Je eigen woning inrichten

Veel mensen vinden dat zij geen interieurstylist nodig hebben om hun woning in te richten. Zij vinden dat ze dit prima zelf kunnen doen. Dat is ook zeker mogelijk, maar ik heb al vaak gemerkt dat ik als interieurstylist bepaalde dingen zie die anderen niet zien. Dat komt natuurlijk door het feit dat ik door mijn beroep veel ervaring heb met het inrichten van woningen in onder andere Groningen. Daarom is het voor mij minder lastig om bijvoorbeeld rekening te houden met zaken als de looproute door een ruimte of de inval van het licht. Doorgaans is het voor veel mensen lastig om hier allemaal rekening mee te houden wanneer zij hun eigen woning gaan inrichten.

Detail van een keukenontwerp

Interieuradvies kan je helpen!

Wanneer je het toch niet nodig vindt om het inrichten van je woning volledig uit handen te geven, kan het wel slim zijn om af en toe om interieuradvies te vragen. Ik kan je helpen bij alle problemen die je tegenkomt wanneer je een woning moet inrichten. Het hoeft hierbij niet te gaan om het uitvoeren van specifieke taken, maar je kunt hierbij eerder denken aan het geven van tips en adviezen om bijvoorbeeld meer licht binnen te laten in een kamer. Dit is slechts een voorbeeld van iets waarover een interieurstylist je advies kan geven als je een woning gaat inrichten.

Interieur ontwerpen

Ik kan je als interieurstylist met meer zaken helpen dan alleen het geven van advies. Het liefst ontwerp ik het interieur van een volledig huis voor mijn opdrachtgevers. Op die manier kan ik mijn creativiteit zo veel mogelijk loslaten op de verschillende kamers die ik mag inrichten. Er zijn wel een aantal zaken waar ik altijd rekening mee houdt wanneer ik een woning ga inrichten. Dat komt doordat er veel factoren zijn die meespelen in het bepalen van de sfeer in een woning. Als je enkele van deze factoren negeert, is de kans groot dat de sfeer in het huis niet optimaal is. Daarom ga ik altijd zorgvuldig te werk wanneer ik het interieur voor de woning van een opdrachtgever moet ontwerpen.

De wensen van de opdrachtgever

De woning in Groningen die ik mag inrichten, moet uiteraard helemaal naar wens van de opdrachtgever worden ingericht. Het is echter nog niet zo eenvoudig om alle wensen van een opdrachtgever waar te maken. Dat komt doordat het erg lastig kan zijn om een huis precies zo te maken dat degene die er woont echt gelukkig is met deze verandering. Daarom is het voor mij van groot belang om niet te overhaast te werk te gaan. Dit is een van de dingen waar je altijd voor moet uitkijken als je interieurstylist bent. Wanneer je te snel te werk gaat wanneer je interieur moet ontwerpen, zorgt dit er mogelijk voor dat je allerlei belangrijke aspecten van de inrichting over het hoofd ziet.

Binnenhuisarchitect of interieurontwerper inhuren
Interieurimpressie van een woonkamer

Opdrachtgevers gelukkig maken

Ik vind het persoonlijk erg leuk om interieurstylist te zijn. Dat komt doordat ik in dit werk echt mijn passie kwijt kan. Wanneer ik interieur voor iemand aan het designen ben, doe ik wat ik het leukst vindt. Bovendien kan ik er echt van genieten als een opdrachtgever helemaal tevreden is over het interieur wat ik heb gemaakt. Dit zorgt ervoor dat ik ontzettend veel voldoening uit dit werk kan halen. Iedereen zou toch wel een baan willen waarbij je doet wat je het leukst vindt, terwijl je ook nog mensen blij maakt. Zoek jij een interieurstylist, welke actief is in Groningen? Neem dan direct contact met mij op.

Laat mij je inspireren!

LookBook Studio Reinder Veenstra Lichte achtergrond

Wij helpen je aan een stijlvol interieur waarin je de rust, luxe en weelde voelt.

Download hier jouw lookbook en krijg inspiratie en tips!

LookBook Studio Reinder Veenstra Lichte achtergrond