Interieurstylist Arnhem

Van eerste schets tot en met realisatie. Wij zorgen doormiddel van een totaal interieurconcept voor een plek waar jij helemaal jezelf kunt zijn. Dus bent u op zoek naar een interieurontwerper in Arnhem? Wij helpen je graag!

Wat wij bieden:

Persoonlijk interieur

Dankzij de input van de klant kunnen wij een interieur ontwerpen waar de klant helemaal zichzelf kan zijn.

Ontzorgen van A tot Z

Wij nemen het uitzoekwerk uit handen, zorgen voor overzicht en helpen bij het maken van keuzes.

In heel Nederland actief

Studio Reinder Veenstra is in heel Nederland actief + het noorden van België.

“Reinder is een ontwerper die het totaal van alle zaken die bij een interieur komen kijken in kaart kan brengen.

Daarnaast worden zijn vaardigheden visueel in slimme en stijlvolle oplossingen voor de klant in beeld gebracht.”

– Michiel de Zeeuw, interieurarchitect en presentator

Interieurontwerper Michiel de Zeeuw

Interieurstylist in Arnhem

Een huis inrichten lijkt van tevoren vaak makkelijker dan dat het daadwerkelijk is. Dat komt doordat je van tevoren vaak niet goed nadenkt over wat er allemaal komt kijken bij het vinden van het juiste interieur voor jouw huis in Arnhem. Daarom is het voor sommige mensen erg handig om hierbij hulp te krijgen van een interieurstylist. Met hulp van een expert is het namelijk voor de meeste mensen een stuk minder moeilijk om keuzes te maken voor de inrichting van hun woning. De interieurontwerper kan je dan helpen bij het bepalen van jouw persoonlijke voorkeur.

Impressie van een interieur

Jouw voorkeur bepalen

Als interieurstylist vind ik het soms lastig om erachter te komen wat de voorkeuren van een klant zijn. Meestal gaat het hierbij om klanten die zelf nog niet zo goed weten hoe het interieur van hun woning eruit moet komen te zien. Daarom is het mijn taak om ervoor te zorgen dat duidelijk wordt wat diegene wel en niet mooi vindt. Hier kan ik dan later rekening mee houden wanneer ik het interieur van hun woning voor ze ontwerp. Er zijn verschillende manieren waarop ik je kan helpen bij het bepalen van jouw voorkeur op het gebied van het inrichten van een woning.

Detail van een keukenontwerp

Een gesprek waarop we kunnen bouwen

Wanneer je mij om hulp vraagt bij het inrichten van je woning, is het van belang om te beginnen met het voeren van een goed gesprek (op locatie of in Arnhem). Ook moet ik eerst kennis maken met de woning waar het interieur in moet komen. Tijdens het gesprek wat we hebben, zal ik je vragen naar je voorkeuren en wensen. Als je dan nog niet zo goed weet wat je voorkeuren zijn, gaan we samen op zoek naar inspiratie. Ik kan je dan verschillende afbeeldingen laten zien en jij moet mij vertellen welke van deze afbeeldingen de voorkeur heeft. Op die manier kan ik een beter beeld krijgen van wat voor smaak jij hebt.

Een eerste interieurontwerp van jouw woning in Arnhem

Het gesprek is de basis voor het eerste ontwerp wat ik ga maken. Voor een interieurstylist als ik is het van belang om met een computer duidelijke ontwerpen te kunnen maken. Het is handig om dit te kunnen aangezien je op die manier makkelijker aan je klanten kunt laten zien hoe jij het interieurdesign voor hun woning voor je ziet. Daarom is het ook zo belangrijk dat ik er tijdens het eerste gesprek met de opdrachtgever achter kom wat zijn of haar voorkeuren zijn op het gebied van de inrichting van een woning. Op basis van deze voorkeuren ga ik aan de slag met het maken van een eerste ontwerp.

Nieuwe oplossingen

Tijdens het eerste gesprek met de opdrachtgever komen we meestal al op een aantal goede oplossingen voor het interieur van de woning. Dat is voor mij erg handig aangezien ik tijdens het maken van het eerste ontwerp gelijk aan de slag kan met het uitwerken van deze ideeën. Op die manier kost het ons minder tijd om tot een definitief ontwerp voor het interieur van de woning van de opdrachtgever te komen. Het is voor een interieurstylist erg belangrijk om goede ontwerpen te kunnen maken en om relatief eenvoudig oplossingen uit te kunnen werken. Naarmate ik meer ervaring kreeg met dit vak, ben ik hier steeds beter in geworden.

Binnenhuisarchitect of interieurontwerper inhuren
Interieurimpressie van een woonkamer

Interieurstylist met ervaring in Arnhem

Om interieurstylist te worden heb ik uiteraard moeten studeren. Uiteindelijk heeft deze studie me veel nieuwe kennis en inzichten opgeleverd, maar wanneer je in de praktijk aan het werk gaat leer je het vak pas echt. Daarom merk ik naarmate ik meer ervaring krijg dat ik mijn werk op een steeds rustigere manier kan doen. Je levert de beste prestaties wanneer je rustig te werk gaat en daarom probeer ik zo min mogelijk stress te krijgen van mijn werk. Het is niet moeilijk om weinig stress te krijgen van je werk wanneer je doet waar je van houdt. Ik vind mijn werk ontzettend leuk om te doen en daarom ga ik altijd met plezier naar mijn werk.

Onze diensten

Compleet ontwerp

Het gehele proces: van de eerste schets tot en met het eindresultaat.

Ontwerpsessie (2 uur)

In één creatieve advies sessie gaan we aan de slag met de (her)inrichting van een huisdeel.

Gratis lookbook

Een boek vol waardevolle tips om het echte thuisgevoel te creëren.

Voldoening

Het werken als interieurstylist in Arnhem en omgeving vind ik erg leuk. Dat heeft verschillende redenen. Allereerst is het maken van interieurdesigns echt mijn passie. Daarom vindt ik het sowieso erg leuk om aan het werk te zijn. Bovendien is het mijn taak om mensen blij te maken met hun nieuwe interieur. Mijn taak is pas volbracht wanneer mijn opdrachtgever helemaal tevreden is met het interieur van zijn of haar woning. Als diegene nog dingen aan te merken heeft op het interieur, zorg ik ervoor dat dit wordt opgelost. Het is van belang dat de mensen die gebruik maken van mijn diensten op de best mogelijke manier worden geholpen zodat zij gelukkig zijn met het design van hun nieuwe interieur.

Laat mij je inspireren!

LookBook Studio Reinder Veenstra Lichte achtergrond

Wij helpen je aan een stijlvol interieur waarin je de rust, luxe en weelde voelt.

Download hier jouw lookbook en krijg inspiratie en tips!

LookBook Studio Reinder Veenstra Lichte achtergrond