Interieurstylist Apeldoorn

Van eerste schets tot en met realisatie. Wij zorgen doormiddel van een totaal interieurconcept voor een plek waar jij helemaal jezelf kunt zijn

LookBook Studio Reinder Veenstra

Download hier jouw lookbook

en begin aan het tastbaar maken van jouw droom interieur!

“Reinder is een ontwerper die het totaal van alle zaken die bij een interieur komen kijken in kaart kan brengen.

Daarnaast worden zijn vaardigheden visueel in slimme en stijlvolle oplossingen voor de klant in beeld gebracht.”

– Michiel de Zeeuw, interieurarchitect en presentator

Interieurontwerper Michiel de Zeeuw

Het is voor sommige mensen lastig om hun woning in te richten. Dat kan door verschillende redenen komen. Zo zijn er bijvoorbeeld mensen die moeite hebben met het kiezen van geschikte kleuren waarin zij hun woning kunnen inrichten. Dit is uiteraard wel een erg belangrijk onderdeel van het interieur van een woning. Daarom is het van belang om de kleuren waaruit het interieur van je huis bestaat zorgvuldig uit te kiezen. Ik kan mensen die hier moeite mee hebben helpen bij het vinden van de juiste kleuren die bij hen passen. Door mijn ervaring als interieurstylist in Apeldoorn en omgeving kan ik deze mensen hier goed bij helpen.

Impressie van een interieur

Kleurcombinaties

Er zijn veel mensen die het lastig vinden om de juiste kleurencombinaties te vinden voor het inrichten van hun woning. Dat is ook niet gek aangezien de meeste mensen zich hier niet dagelijks mee bezig houden. Ik heb jaren ervaring als interieurstylist en daarom kan ik je helpen bij het kiezen van de kleuren die goed in jouw huis passen. Dit zorgt ervoor dat het voor jou een stuk minder moeilijk wordt om je woning in te richten. Bovendien kan ik je ook bij de andere aspecten van het inrichten van je woning helpen. Eigenlijk kun je mij raadplegen voor hulp bij alle problemen waar je tegenaan loopt tijdens het inrichten van je woning.

Detail van een keukenontwerp

Advies bij het ontwerpen

Ik kan je helpen bij het inrichten van je Apeldoorns huis. Dat kan ik op verschillende manieren doen. Het werk van een interieurstylist is heel gevarieerd en dat is juist de reden dat het voor iedereen die zijn of haar huis anders wil inrichten mogelijk is om mij te raadplegen. Ik kan je bijvoorbeeld helpen met adviezen en tips over hoe je een woning het best kunt inrichten. Dit is handig voor mensen die het liefst hun woning zelf inrichten, maar toch behoefte hebben aan het advies van een interieurstylist. Het is dan handig om de situatie eens vanuit een ander oogpunt te bekijken waardoor je tot nieuwe inzichten voor de inrichting van je woning kan komen.

Een gesprek met een interieurstylist in Apeldoorn

Wanneer je mijn hulp nodig hebt, beginnen we altijd met een gesprek. Dat is van belang omdat ik erachter moet komen wat jouw wensen zijn op het gebied van interieur. Bovendien moet ik ook weten wat jouw voorkeuren zijn op dit gebied. Als ik weet wat voor woonstijlen jij bijvoorbeeld wel en niet mooi vindt, kan ik hier rekening mee houden wanneer ik het huis ga inrichten. Er zijn erg veel verschillende stijlen waarin je een woning kunt inrichten en daarom is het van belang dat ik goed op de hoogte ben van de wensen van mijn opdrachtgever. Dit is de enige manier waarop ik ervoor kan zorgen dat het huis op de juiste manier wordt ingericht.

Ontwerp van het interieur

Een belangrijk onderdeel van mijn werk als interieurstylist is het maken van ontwerpen. Wanneer ik een gesprek heb gehad met een opdrachtgever (in Apeldoorn of op locatie), ben ik op de hoogte van zijn of haar wensen voor het interieur van de woning. Dat is handig aangezien ik op basis van de uitkomst van dit gesprek een ontwerp kan maken van het mogelijke interieur van de woning. Het is fijn als we tijdens het gesprek al op enkele ideeën zijn gekomen die ik dan vervolgens kan gaan uitwerken tijdens het maken van het eerste ontwerp.

Binnenhuisarchitect of interieurontwerper inhuren
Interieurimpressie van een woonkamer

Verschillende aspecten van het inrichten van een woning

Wanneer ik een woning ga inrichten, houd ik rekening met de verschillende aspecten die van belang zijn voor het optimaliseren van het interieur van een woning. Dit zijn aspecten waar de meeste mensen niet aan denken wanneer zij hun eigen woning gaan inrichten. Daarom kan het voor veel mensen fijn zijn om hierbij hulp te krijgen van een interieurstylist. Dingen waar je rekening mee moet houden wanneer je een woning gaat inrichten zijn bijvoorbeeld de lichtinval en de looproutes door de ruimtes. Veel mensen denken hier niet aan als ze een woning gaan inrichten, maar dit is zeker van belang.

Verlichting van de woning

Het is van belang om tijdens het vormgeven van het interieur van je eigen huis in Apeldoorn goed na te denken over wat voor soort verlichting je hier op wilt hangen. Dat komt doordat de verlichting een zeer bepalende factor is voor de sfeer in een ruimte. Ik kom tijdens mijn werk vaak mensen tegen die niet goed weten wat voor soort lampen goed bij hun woning passen. Als je moeite hebt met het kiezen van de juiste verlichting kan ik je hierbij helpen. Er zijn veel verschillende soorten lampen in alle soorten en maten. Daarom moet het voor iedereen mogelijk zijn om een geschikte lamp voor in zijn of haar huis te vinden.

Laat mij je inspireren!

LookBook Studio Reinder Veenstra Lichte achtergrond

Wij helpen je aan een stijlvol interieur waarin je de rust, luxe en weelde voelt.

Download hier jouw lookbook en krijg inspiratie en tips!

LookBook Studio Reinder Veenstra Lichte achtergrond