Interieurstylist Amsterdam

Van eerste schets tot en met realisatie. Wij zorgen doormiddel van een totaal interieurconcept voor een plek waar jij helemaal jezelf kunt zijn

LookBook Studio Reinder Veenstra

Download hier jouw lookbook

en begin aan het tastbaar maken van jouw droom interieur!

“Reinder is een ontwerper die het totaal van alle zaken die bij een interieur komen kijken in kaart kan brengen.

Daarnaast worden zijn vaardigheden visueel in slimme en stijlvolle oplossingen voor de klant in beeld gebracht.”

– Michiel de Zeeuw, interieurarchitect en presentator

Interieurontwerper Michiel de Zeeuw

Het inrichten van een woning kan bij sommige mensen voor veel problemen en stress zorgen. Dat komt doordat er bij het goed inrichten van een woning meer komt kijken dan veel mensen in eerste instantie denken. Daarom is het voor hen lastig om hun woning op een goede manier in te richten. Het is bijvoorbeeld moeilijk om in te schatten hoeveel tijd en geld dit gaat kosten. Als je hier meer duidelijkheid over wilt hebben, kan het misschien handig zijn om hulp te vragen aan een interieurstylist welke actief is in Amsterdam. Dat is iemand met een professionele kijk op het inrichten van woningen waardoor je veel profijt kunt hebben van zijn hulp.

Impressie van een interieur

Hulp bij het inrichten van je Amsterdamse woning

Als je een woning moet gaan inrichten, is het van belang dat je rekening houdt met de verschillende aspecten die allemaal komen kijken bij het inrichten van de woning. Zo is het bij het plaatsen van de meubels bijvoorbeeld slim om na te denken over de looproutes door het huis. Wanneer hier niet over na is gedacht, kan dat dagelijks voor vervelende situaties zorgen. Daarom moet je van tevoren duidelijk weten hoe je dit soort dingen aan gaat pakken. Er zijn nog een hoop andere dingen die je niet mag vergeten bij het vernieuwen van het interieur. Het kan dan fijn zijn om hulp te krijgen van een interieurstylist.

Detail van een keukenontwerp

Advies

Ik kan je als interieurstylist op verschillende manieren helpen met het inrichten van je woning. Zo is het voor mensen die het liefst zelf de volledige controle over hun interieur behouden soms handig om alleen advies te krijgen over bepaalde zaken die te maken hebben met het interieur van een woning. Deze adviezen kan ik eigenlijk geven over alles wat er met het inrichten van een huis te maken heeft. Zo kunnen mensen die ervoor kiezen om hun huis zelf in te richten advies nodig hebben over waar je allemaal rekening mee moet houden zodat je het optimale resultaat kunt behalen.

Hulp van een interieurstylist in Amsterdam

Er zijn ook mensen die het juist fijn vinden als iemand anders zich ontfermt over het inrichten van hun woning. Dat kan verschillende redenen hebben. Zo zijn er bijvoorbeeld mensen die het zelf lastig vinden om keuzes te maken over hoe zij hun huis zullen inrichten. Daarom is het voor deze mensen fijn als iemand als ik hun helpt bij het inrichten van het huis. Ik kan je namelijk hulp bieden bij alles wat er komt kijken bij het inrichten van een woning. Het is mijn passie om woningen te voorzien van het mooiste interieur wat ervoor deze woning te vinden is. Pas wanneer dit is gelukt, is mijn werk klaar.

Een gesprek met de opdrachtgever

Als iemand mijn hulp nodig heeft om zijn of haar huis in Amsterdam in te richten, ga ik op de volgende manier te werk. Ik vind het fijn om eerst een goed gesprek te hebben met mijn opdrachtgever. Dit gesprek is van groot belang in het behalen van een goed eindresultaat wanneer het interieur helemaal klaar is. Dat komt doordat ik er tijdens dit gesprek achter kom wat er van mij als interieurstylist wordt verwacht. Geen enkele opdracht is hetzelfde en dat is juist wat ik zo leuk vindt aan mijn werk. Hierdoor is geen enkele dag dat ik aan het werk ben hetzelfde en bovendien loop ik met een goed gevoel weg wanneer mijn opdrachtgever blij is met het nieuwe interieur van zijn of haar huis.

Binnenhuisarchitect of interieurontwerper inhuren
Interieurimpressie van een woonkamer

Na het gesprek

Wanneer ik een gesprek heb gehad met mijn opdrachtgever (op locatie of in Amsterdam), kan ik aan de slag met het bedenken van een geschikt interieur voor de ruimte die moet worden ingericht. Het is fijn als we tijdens het gesprek samen al op een aantal leuke ideeën zijn gekomen. De kans dat dit gebeurt is groot aangezien ik het belangrijk vindt om je creatieve geest volledig vrij te laten tijdens zo’n gesprek. Dat is de enige manier waarop je snel tot een goed idee kunt komen. Als deze ideeën serieus zijn, zal ik deze meenemen in het eerste ontwerp. Daarom is dit eerste gesprek erg belangrijk door het behalen van een goed eindresultaat.

Een ontwerp beoordelen

Aan de hand van de informatie die ik heb gekregen tijdens het eerst gesprek, kan ik aan de slag met het maken van een eerste ontwerp. Dit ontwerp kan ik maken met een computer. Het ontwerp is dan in 3D waardoor het eenvoudig is om een beeld te krijgen van het interieur. Dit vind ik als interieurstylist erg handig aangezien ik op die manier gemakkelijker achter de wensen van mijn opdrachtgever kan komen. De opdrachtgever moet het ontwerp beoordelen en feedback geven op de dingen die nog anders zouden kunnen.

Laat mij je inspireren!

LookBook Studio Reinder Veenstra Lichte achtergrond

Wij helpen je aan een stijlvol interieur waarin je de rust, luxe en weelde voelt.

Download hier jouw lookbook en krijg inspiratie en tips!

LookBook Studio Reinder Veenstra Lichte achtergrond