Interieurontwerper Zwolle

Van eerste schets tot en met realisatie. Wij zorgen doormiddel van een totaal interieurconcept voor een plek waar jij helemaal jezelf kunt zijn

LookBook Studio Reinder Veenstra

Download hier jouw lookbook

en begin aan het tastbaar maken van jouw droom interieur!

Interieurontwerper nodig in Zwolle? Wij helpen je graag.

Het is voor veel mensen van belang dat hun huis op een mooie manier is ingericht. Dat is logisch aangezien je het grootste deel van de dag naar het interieur van je huis kijkt. Daarom is het fijn om een mooi verzorgd en opgeruimde woning te hebben. Het is dan wel van belang dat dit huis op een mooie manier is ingericht. Als je het zelf lastig vindt om bezig te zijn met de inrichting, is het slim om hier hulp bij te vragen. Daarom kan het fijn zijn om hulp te krijgen van een interieurontwerper welke actief is in Zwolle en omstreken. Een interieurontwerper kan je helpen bij het kiezen van bepaalde aspecten van het inrichten van een huis.

Impressie van een interieur

Verschillende aspecten van het interieur

Als interieurontwerper moet ik altijd rekening houden met alle aspecten van het inrichten van een woning. Dat is belangrijk aangezien al deze aspecten samen kunnen zorgen voor de sfeer in een huis. Daarom is het voor iedereen aan te raden om hulp te vragen aan een interieurontwerper als zij hun huis gaan inrichten. Je moet bij het inrichten van een huis bijvoorbeeld rekening houden met de inval van het licht in de ruimte die je aan het inrichten bent. Dit is van groot belang voor de sfeer in deze ruimte. Daarom moet je rekening houden met het licht wanneer je de kleuren en meubels voor een kamer gaat uitkiezen.

Detail van een keukenontwerp

Verlichting

De verlichting is erg belangrijk voor het creëren van een goede sfeer in je woning. Daarom kan mijn advies hierover erg nuttig zijn. Het is per huis erg verschillend wat voor soort verlichting een verbetering is voor het huis. Je kunt daarom maar beter advies vragen aan iemand die er verstand van heeft. Ik kan je bijvoorbeeld helpen bij het maken van een verlichtingsplan voor jouw woning. Dit zorgt ervoor dat de verlichting in de verschillende kamers in je woning goed bij elkaar aansluit. Bovendien weet je zo zeker dat de verlichting die je in je huis ophangt goed past bij de rest van het interieur.

Meubilair

Het meubilair wat in een ruimte staat is uiteraard erg belangrijk. Je moet immers in je woonkamer wel voldoende meubels hebben om op te zitten, maar ook zaken als het televisiemeubel zijn belangrijk. Al deze verschillende meubels moeten goed bij elkaar passen en moeten bovendien goed afgestemd zijn op de kleur en het licht in deze kamer. Daarom kan het zelfs voor mij als interieurontwerper nog steeds lastig zijn om een woonkamer optimaal in te richten. Uiteindelijk lukt het altijd om een woonkamer zo te ontwerpen dat mijn opdrachtgever hier gelukkig mee is.

Meubels ontwerpen

Als je voor het inrichten van je woonkamer of een andere ruimte in je huis behoefte hebt aan nieuwe meubels, kan het lastig zijn om de meest geschikte meubels voor jouw woning te vinden. Dat komt doordat het in verband met de vorm van sommige ruimtes niet mogelijk is om meubels in de standaard maten in deze ruimte te plaatsen. Daarom is het voor mij als interieurontwerper erg fijn dat ik zelf meubels kan ontwerpen. Als ik tijdens het maken van een ontwerp voor de woonkamer van een van mijn opdrachtgevers merk dat het perfecte meubel voor deze kamer niet op de markt is, maak ik zelf een ontwerp zodat de ruimte toch op de meest optimale manier kan worden ingericht.

Binnenhuisarchitect of interieurontwerper inhuren
Interieurimpressie van een woonkamer

Het vormgeven van een kamer

Wanneer ik een kamer helemaal mag inrichten, is het van belang dat ik goed weet wat de wensen van mijn opdrachtgever zijn. Dat is de enige manier waarop ik rekening kan houden met wat de opdrachtgever voor de inrichting van zijn of haar huis in gedachten heeft. Als we van tevoren geen gesprek zouden voeren over wat zijn of haar voorkeuren zijn voor het interieur van het huis, wordt het voor mij als interieurontwerper erg lastig om rekening te houden met deze voorkeuren. Daarom begin ik elke opdracht met een gesprek (op locatie in Zwolle) met de opdrachtgever waardoor ik direct weet wat er allemaal moet gebeuren met het interieur van de woning.

Laat mij je inspireren!

LookBook Studio Reinder Veenstra Lichte achtergrond

Wij helpen je aan een stijlvol interieur waarin je de rust, luxe en weelde voelt.

Download hier jouw lookbook en krijg inspiratie en tips!

LookBook Studio Reinder Veenstra Lichte achtergrond