Interieurontwerper Rotterdam

Van eerste schets tot en met realisatie. Wij zorgen doormiddel van een totaal interieurconcept voor een plek waar jij helemaal jezelf kunt zijn

LookBook Studio Reinder Veenstra

Download hier jouw lookbook

en begin aan het tastbaar maken van jouw droom interieur!

“Reinder is een ontwerper die het totaal van alle zaken die bij een interieur komen kijken in kaart kan brengen.

Daarnaast worden zijn vaardigheden visueel in slimme en stijlvolle oplossingen voor de klant in beeld gebracht.”

– Michiel de Zeeuw, interieurarchitect en presentator

Interieurontwerper Michiel de Zeeuw

De meeste mensen vinden het erg belangrijk dat hun huis er goed uit ziet. Het gaat hierbij zowel om de buitenkant van het huis als om het interieur. Vooral het interieur is voor veel mensen belangrijk aangezien je hier zelf het meest naar kijkt. Je bent immers vaker in het huis dan dat je vanaf buiten naar je huis kijkt. Het is soms lastig om je Rotterdamse woning op een leuke manier in te richten. Als je hier moeite mee hebt kan ik als interieurontwerper hulp bieden bij het inrichten van je huis. Ik ben werkzaam in Rotterdam en kan je op verschillende manieren helpen bij het vinden van het interieur wat goed bij jouw voorkeuren past.

Impressie van een interieur

Hulp krijgen van een interieurontwerper

Wanneer je het lastig vindt om je huis in te richten, kan ik je helpen bij het maken van cruciale keuzes voor de inrichting van je woning. Sommige mensen vinden het fijn om hun volledige woning zelf in te richten. Als je dit het liefst zelf doet, kan het alsnog zijn dat je het lastig vindt om keuzes te maken. Ik kan je dan advies geven over bepaalde meubels of andere aspecten van het interieur. Met deze adviezen kun je doen wat je zelf wilt. Dit kan helpen bij het inrichten van je huis aangezien ik als interieurontwerper op een andere manier naar het interieur van een woning kijk.

Detail van een keukenontwerp

De stijl van je interieur

Je kunt een huis op veel verschillende manieren inrichten. Wanneer je jouw woning gaat inrichten, kun je dit in verschillende stijlen doen. Het is niet noodzakelijk om een woonstijl te kiezen, maar dit kan wel erg fijn zijn. Je hoeft dan niet volledig binnen deze woonstijl te blijven, maar door wel een stijl voor ogen te hebben wordt het makkelijker om te bepalen welke meubels geschikt zijn. Daarom is het voor iedereen die een kamer moet inrichten aan te raden om eens te gaan kijken naar verschillende woonstijlen. Op die manier krijg je een beter beeld van de stijlen die je wel en niet mooi vindt.

Gesprek met de opdrachtgever

Als mensen bij mij komen voor hulp bij het vinden van een geschikt interieur, begin ik normaal gesproken met het maken van een ontwerp. Dit eerste ontwerp maak ik op basis van een gesprek met de opdrachtgever. In dit gesprek hebben we het over zijn of haar wensen voor het interieur van de woning in kwestie. Het is fijn als de opdrachtgever duidelijk kan uitleggen hoe het interieur er uit moet komen te zien, maar als diegene dit nog niet goed weet is het ook niet erg. Ik probeer dan samen met de opdrachtgever te kijken naar de verschillende opties zodat diegene een beter beeld kan vormen van wat hij of zij wel of niet mooi vindt.

Een ontwerp maken

Na het gesprek met de opdrachtgever ga ik aan de slag met het maken van een eerste ontwerp. Het is voor een interieurontwerper als ik erg handig om een ontwerp in 3D te kunnen maken. Met zo’n ontwerp kun je goed aan de opdrachtgever laten zien hoe jij het interieur van zijn of haar woning zou willen veranderen. Daarom is het fijn dat je met een computer relatief eenvoudig een 3D ontwerp kunt maken. Dat zorgt ervoor dat ik duidelijk aan mijn opdrachtgever kan laten zien hoe het interieur van de woning er in de toekomst uit kan gaan zien.

Binnenhuisarchitect of interieurontwerper inhuren
Interieurimpressie van een woonkamer

Feedback op het ontwerp

Wanneer ik het eerste ontwerp af heb, laat ik dit aan de opdrachtgever zien. De opdrachtgever kan dan feedback geven zodat ik weet welke delen van de inrichting zouden moeten worden aangepast. Daarom is het zo fijn om gebruik te kunnen maken van een 3D ontwerp. Op die manier krijgt de opdrachtgever een zo goed mogelijk beeld van de mogelijke inrichting van zijn of haar huis. Als het me uiteindelijk is gelukt om een ontwerp te maken wat naar wens is van de opdrachtgever, is mijn missie volbracht. Bij zo’n ontwerp is het van belang om rekening te houden met alle aspecten van het interieur.

De klant gelukkig maken

Het is als interieurontwerper mijn missie om mijn opdrachtgevers in Rotterdam en omstreken gelukkig te maken met hun nieuwe interieur. Er is natuurlijk niets mooiers dan aan een opdrachtgever merken dat ze echt tevreden zijn met het interieur wat ik voor ze heb samengesteld. Dit lukt alleen wanneer ik rekening houdt met alle aspecten van het interieur van een huis. Het is bijvoorbeeld van belang dat er genoeg daglicht naar binnen kan komen in een kamer. Bovendien moet je als interieurontwerper altijd rekening houden met de looproutes door een huis. Pas als er over al deze zaken is nagedacht is het interieur helemaal klaar en is mijn missie als interieurontwerper geslaagd.

Laat mij je inspireren!

LookBook Studio Reinder Veenstra Lichte achtergrond

Wij helpen je aan een stijlvol interieur waarin je de rust, luxe en weelde voelt.

Download hier jouw lookbook en krijg inspiratie en tips!

LookBook Studio Reinder Veenstra Lichte achtergrond