Interieurontwerper Haarlem – Studio Reinder Veenstra

Interieurontwerp rietgedekte villa
Logo van Studio Reinder Veenstra

Foto in mijn studio door Antim Fotografie

Op zoek naar een
interieurontwerper
Haarlem

Als High-End interieurontwerper ben ik altijd opzoek naar de balans tussen functie en comfort. Mijn werk kenmerkt zich door heldere lijnen, verfijnde details en rijke, natuurlijke materialen.

Laten we samenwerken

Of bel mij

Laten we samenwerken

Of bel mij

“Reinder is een ontwerper die het totaal van alle zaken die bij een interieur komen kijken in kaart kan brengen.

Daarnaast worden zijn vaardigheden visueel in slimme en stijlvolle oplossingen voor de klant in beeld gebracht.”

– Michiel de Zeeuw, interieurarchitect en presentator

Interieurontwerper Michiel de Zeeuw

Als je je huis op een andere manier wilt inrichten, kan het lastig zijn om keuzes te maken over de inrichting van je huis. Een huis inrichten is een hele klus en hierbij moet rekening worden gehouden met een heleboel verschillende aspecten van het interieur. Hierbij kan het gaan om zaken die behoorlijk voor de hand liggen, maar het kan ook gaan om zaken waar de meeste mensen niet meteen aan zouden denken. Daarom is het voor veel mensen die hun woning opnieuw willen inrichten slim om mij om hulp te vragen. Ik ben een interieurontwerper en kan je daarom helpen bij het inrichten van jouw woning in Haarlem.

Impressie van een interieur

Je Haarlemse huis zelf inrichten

Er zijn veel mensen die hun huis het liefst zo veel mogelijk zelf inrichten. Voor deze mensen is het fijn om voldoende tijd te hebben om te bedenken op wat voor manier zij hun huis zouden willen inrichten. Bij het kiezen van een inrichting voor je huis, moet je ook altijd rekening houden met het budget wat je jezelf hebt gegeven. Dat is de enige manier waarop jij ervoor kunt zorgen dat je niet te veel geld uitgeeft aan het nieuwe interieur. Ook hierbij kan het fijn zijn om hulp te krijgen van een interieurontwerper. Ik heb veel ervaring met het werken met een bepaald budget waardoor ik hier goed mee om kan gaan.

Detail van een keukenontwerp

Opleiding

Ik ben natuurlijk niet zomaar interieurontwerper geworden. Hiervoor heb ik uiteraard eerst een opleiding moeten volgen. Ik ben afgestudeerd in interieurarchitectuur, design en interieurstyling. Op deze opleiding heb ik veel geleerd, maar het echte vak heb ik toch meer in de praktijk geleerd. Het is fijn dat ik veel heb kunnen samenwerken met andere interieurontwerpers waardoor ik meer ervaring heb gekregen met het vak. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik altijd gefocust kan zijn op het ontwerpen van een interieur wat precies binnen de wensen van mijn opdrachtgevers past.

Laten we samenwerken

Opdrachtgevers

Ik probeer al mijn werk op zo’n manier uit te voeren dat mijn opdrachtgevers helemaal tevreden zijn. Dat is de enige manier om tijdens het werk steeds beter te worden in wat ik doe. Bovendien is het sowieso voor iedere interieurontwerper van belang om altijd te proberen de klant gelukkig te maken. Mijn werk is pas klaar wanneer ik zie dat de klant blij is met het nieuwe interieur van zijn of haar Haarlemse huis. Het is dan van belang dat deze niets meer op het ontwerp kunnen aanmerken en dat alles precies zo is als zij het zich hadden voorgesteld. Dat is fijn aangezien je op die manier enkel tevreden klanten hebt.

Een eerste gesprek met een interieurontwerper

Als jij ervoor kiest om mijn hulp in te schakelen bij het ontwerpen van een geschikt interieur voor jouw woning, is het van belang dat we van tevoren een goed gesprek hebben. Tijdens dit gesprek moet voor mij duidelijk worden wat jouw wensen zijn voor het inrichten van je woning. Het is per persoon ontzettend verschillend wat voor zaken zij mooi vinden om een huis mee in te richten. Daarom is het van belang om van tevoren een goed gesprek te hebben over jouw wensen voor de woning. Op die manier kan ik hier rekening mee houden wanneer ik de eerste ontwerpen ga samenstellen van hoe jouw woning er mogelijk uit kan komen te zien.

Binnenhuisarchitect of interieurontwerper inhuren
Interieurimpressie van een woonkamer

Een ontwerp maken

Wanneer wij een eerste gesprek hebben gehad en ik begrijp wat jouw wensen zijn voor het interieur van je huis, kan ik een eerste ontwerp gaan maken. Dit ontwerp maak ik met een programma waarmee ik een 3D ontwerp kan samenstellen. Dat zorgt ervoor dat ik altijd duidelijk aan mijn opdrachtgevers kan laten zien hoe ik het interieur van hun woning in gedachten had. Het is voor een interieurontwerper erg fijn om gebruik te kunnen maken van zo’n computerprogramma. Op die manier kan ik veel makkelijker aan mijn opdrachtgevers duidelijk maken hoe hun huis in Haarlem en omgeving ingericht zou kunnen worden. Dat helpt enorm bij het versnellen van het proces van het inrichten van een woning.

Klaar voor de expertise van
Studio Reinder Veenstra?

Bel mij voor meer informatie of laat een bericht achter en dan neem ik contact met je op.

Adres
Nieuwstraat 13
7927 PJ Alteveer

Interieurontwerp

Raak geïnspireerd, raak enthousiast, bekijk hier op je gemak de projecten waar ik met hart aan ziel aan werk.

Impressie van een interieur

Laten we samenwerken!

Plan hier jouw GRATIS intakegesprek

Impressie van een interieur

Laten we samenwerken!

Plan hier jouw GRATIS intakegesprek

Impressie van een interieur

Jouw eerste stap naar een fantastisch High-End interieur

Plan hier  jouw GRATIS intakegesprek