Interieurontwerper Groningen

Van eerste schets tot en met realisatie. Wij zorgen doormiddel van een totaal interieurconcept voor een plek waar jij helemaal jezelf kunt zijn

LookBook Studio Reinder Veenstra

Download hier jouw lookbook

en begin aan het tastbaar maken van jouw droom interieur!

“Reinder is een ontwerper die het totaal van alle zaken die bij een interieur komen kijken in kaart kan brengen.

Daarnaast worden zijn vaardigheden visueel in slimme en stijlvolle oplossingen voor de klant in beeld gebracht.”

– Michiel de Zeeuw, interieurarchitect en presentator

Interieurontwerper Michiel de Zeeuw

Een woning inrichten is een hele klus. Vooral wanneer je bijvoorbeeld net klaar bent met een verbouwing of wanneer je net verhuisd bent naar Groningen kan dit je zwaar vallen. Dat komt doordat er veel tijd en energie gaat zitten in het inrichten van een woning. Daarom is vooral lastig om een woning in één keer volledig in te richten. Dit kan een hoop stress opleveren omdat je met veel verschillende dingen rekening moet houden wanneer je een woning gaat inrichten. Als je er liever voor kiest om dit door iemand anders te laten doen, is het slim om op zoek te gaan naar een goede interieurontwerper die je kan helpen bij het inrichten van je woning.

Impressie van een interieur

Keuzes maken

Wanneer je een woning moet inrichten, is het van belang dat je keuzes maakt. Veel mensen die hun eigen woning gaan inrichten, twijfelen veel over of zij het wel goed doen. Eigenlijk is dit vrij logisch aangezien je natuurlijk niet iedere dag een woning hoeft in te richten. Daarom is het voor veel mensen erg fijn om hierbij hulp te krijgen van een interieurontwerper. Ik ben een interieurontwerper die je kan helpen bij het inrichten van je woning in Groningen. Wanneer je het lastig vindt om keuzes te maken voor het interieur van je woning, is het fijn om hier advies over te krijgen. Dit zorgt ervoor veel mensen voor dat het minder moeilijk is om keuzes te maken.

Detail van een keukenontwerp

Advies krijgen van een interieurontwerper Groningen

Het is voor sommige mensen lastig om het inrichten van hun huis volledig uit handen te geven. Dat komt doordat zij liever zelf zo veel mogelijk betrokken zijn bij het kiezen van de juiste meubels en alle andere aspecten die er komen kijken bij het inrichten van een woning. Als je het fijn vindt om zelf het overzicht te bewaren, kan ik je alsnog bijstaan met advies. Het kan fijn zijn om advies van mij als interieurontwerper te krijgen aangezien je dan de mening van iemand die met andere ogen naar een woning kijkt hoort. Hier kun je rekening mee houden bij het inrichten van je woning.

Tips krijgen

Het is per persoon erg verschillend in hoeverre zij behoefte hebben aan het advies van een interieurontwerper. Dat komt doordat sommige mensen heel goed weten hoe zij hun woning willen inrichten, terwijl anderen juist erg veel behoefte hebben aan inspiratie. Daarom is het niet zo dat ik aan iedereen dezelfde soort adviezen geef. Sommige mensen hebben enkel behoefte aan een aantal tips over zaken waar zij rekening mee moeten houden wanneer zij hun huis inrichten. Dat terwijl er anderen zijn die mij het liefst een volledig nieuw interieur voor hun woning laten ontwerpen zodat zij zelf niet voor deze lastige keuzes staan.

Opdrachtgevers tevreden maken

Het is mijn missie om al mijn opdrachtgevers gelukkig te maken met het interieur wat ik voor ze ontwerp. Daarom is het van belang dat ik nooit te overhaast te werk ga. Allereerst moet ik een gesprek voeren met degene voor wie ik een woning of ander pand moet gaan inrichten. Tijdens dit gesprek krijg ik meer duidelijkheid over de wensen van mijn opdrachtgever. Het is van belang dat ik na dit gesprek een beter beeld heb van hoe de kamer of kamers er uit moeten komen te zien. Als ik hier een duidelijk beeld van heb, kan ik aan de slag met het maken van een eerste ontwerp.

Binnenhuisarchitect of interieurontwerper inhuren
Interieurimpressie van een woonkamer

Het eerste ontwerp is belangrijk

Wanneer ik een eerste ontwerp ga maken, maak ik hiervoor gebruik van een computer. Op deze computer kan ik met een speciaal programma zorgen dat ik een duidelijk en mooi 3D ontwerp samenstel. Het is voor een interieurontwerper als ik erg handig om gebruik te kunnen maken van een computerprogramma voor het maken van een ontwerp. Dit ontwerp helpt mij bij het achterhalen wat de verdere wensen van de klant zijn. Wanneer het ontwerp klaar is, kan ik het aan mijn opdrachtgevers laten zien en vervolgens kunnen zij hier commentaar op geven.

Extra aspecten van de inrichting van een huis

Bij het inrichten van een woning moet je met verschillende zaken rekening houden. Zo is het bijvoorbeeld van belang om goed na te denken over de manier waarop je een bepaalde ruimte kunt verlichten. Hier kun je het best zo snel mogelijk een plan voor maken aangezien je op die manier rekening kunt houden met het licht wanneer je meubels uitkiest voor in je Groningse huis.

Laat mij je inspireren!

LookBook Studio Reinder Veenstra Lichte achtergrond

Wij helpen je aan een stijlvol interieur waarin je de rust, luxe en weelde voelt.

Download hier jouw lookbook en krijg inspiratie en tips!

LookBook Studio Reinder Veenstra Lichte achtergrond