Social Media

Instagram
Facebook
YouTube
Vimeo

Contact

AG Bellstraat 39-C
7903 AD Hoogeveen

KvK: 80444717
0528-783905
hello@reinderveenstra.com

Interieurontwerper Drenthe

Van eerste schets tot en met realisatie. Wij zorgen doormiddel van een totaal interieurconcept voor een plek waar jij helemaal jezelf kunt zijn. Dus bent u op zoek naar een interieurontwerper in Drenthe? Wij helpen je graag!

Werkwijze Afbeelding 2
Diensten Img 1
Reinder Profiel
Dienst Img 1
Dienst Img 2

Het interieur van jouw villa of appartement in Drenthe laten ontwerpen?​

Je hebt een nieuwe woning gekocht of je wilt gaan verbouwen. Enerzijds denk je het zelf wel te kunnen, maar anderzijds wil je ook dat alles perfect bij elkaar past. Heb je ook last van dit dilemma? Twijfel dan niet en neem gelijk contact met ons op. Wij helpen je graag als Drentse interieurontwerp studio. Onze hulp is erop gericht jullie ter voorzien van een fantastisch mooie en unieke plek waar je heerlijk kunt ontspannen met de mensen die je liefhebt!

Laat alles van a tot z uitvoeren

Jouw interieurontwerp studio in Drenthe​

Binnen Studio Reinder Veenstra richten wij ons op high-end interieurs in Drenthe, maar ook daarbuiten. Intussen zijn wij naast Drenthe momenteel actief in heel Nederland en hebben we projecten in België. Full-concept interieurontwerp trajecten dat is onze specialisatie. Wat houdt dit in?

Full-concept interieurontwerp trajecten zijn volledige interieurontwerp trajecten waarbij wij jou als klant begeleiden van de allereerste schets tot het uiteindelijke eindresultaat. Of je nu een mooie villa hebt of een tof appartement in Drenthe, wij helpen je als interieurontwerp studio graag. Met als gevolg een interieur waar je jarenlang, dag in dag uit van kunt genieten.

Laat alles van a tot z uitvoeren
01

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij helpen je aan een stijlvol interieur waarin je de rust, luxe en weelde voelt.

Plan een afspraak

Wij helpen je aan een stijlvol interieur waarin je de rust, luxe en weelde voelt.

Plan een afspraak
Dienst Img 1
Dienst Img 2

Interieuradvies in Drenthe​

Zelfs als je graag de tijd neemt om je eigen interieur in te richten, staan we voor je klaar met persoonlijk interieuradvies wanneer je ergens tegenaan loopt. Met onze korte ontwerpsessies herwin je jouw enthousiasme voor het vormgeven van je interieur. Denk daarbij aan de indeling, styling, materiaalkeuze, kleurgebruik en verlichting. Als je ergens in jouw project vastloopt, professioneel advies nodig hebt, of als je wilt verkennen of er meer opties zijn, staan wij klaar om je te helpen. Mocht je uiteindelijk concluderen dat je de expertise van een interieurontwerper in Drenthe nodig hebt om je nieuwe plannen uit te werken, dan schrappen we de kosten van deze sessie en helpen we je met het volledige ontwerp en implementatie van je interieur, van het initiële ontwerp tot het realiseren van je droomhuis.

Wil je weten of we je kunnen helpen met je interieurontwerp? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we bespreken graag de mogelijkheden met je

Neem hier contact op

Studio Reinder Veenstra helpt jou van schets tot realisatie

Je wilt een ruimte als warme, fijne plek waarbij de verhoudingen in de ruimte goed zijn. Pas dan voel je je écht op je gemak. Met ons interieurontwerp creëren we een plek waarin je helemaal jezelf bent. Met unieke materialen maken we verbindingen tussen ruimtes. Je krijgt een uniek en stijlvol interieur dat je nergens anders vindt.

Dienst Img 1
Werkwijze Afbeelding 1 (1)

Hoe ik ben begonnen als interieurontwerper in Drenthe​

3 jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de interieuracademie. Een prachtige opleiding. De eerste studie die ik hier heb afgerond is interieurstyling. Samen met mijn eindopdracht en ontwerp heb ik deze studie afgerond met een 10! Vervolgens heb ik de studie binnenhuisarchitectuur gevolgd met de bedoeling een compleet interieurontwerper in Drenthe te worden. Deze studie heb ik afgerond met een 9. Daarnaast heb ik na de studie binnenhuisarchitectuur heb ik freelance opdrachten gedaan voor bekende Nederlandse interieurarchitecten. Onder andere Michiel de Zeeuw en Robin Sluijzer. Van hen, ik noem ze mijn mentoren, heb ik de fijne kneepjes van het vak geleerd. Gevolg hiervan is dat ik een goede basis heb als interieurontwerper in Drenthe. Terugblikkend heb ik in deze jaren mijn eigen interieurontwerp stijl ontwikkeld. Om die reden was het een logische stap om Studio Reinder Veenstra te starten.

Neem hier contact op

Voor mij persoonlijk staat niet alleen persoonlijke aandacht centraal, maar ook jullie écht leren kennen. Ik werk als interieurontwerper puur op gevoel. Doordat we elkaar goed leren kennen, weet ik goed welke kant jullie op willen. Daarbij weet ik dan goed welk gevoel jullie nieuwe interieur moet hebben. Het gevolg hiervan is een interieurontwerp welke uniek is voor jullie en waar jullie jaren lang van kunnen genieten.

 

Mijn stijl als Drentse interieurontwerper

Zelf omschrijf ik mijn interieurontwerp stijl altijd als Soothing Luxury. Dit betekend rustgevende luxe. Soothing Luxury is bijvoorbeeld terug te zien in de keuzes die ik maak als interieurontwerper. Keuzes zowel in materialen als vormen. Daarbij houd ik van niet alledaagse keuzes en dat maakt onze interieurs spannend. Bovendien creëren we daarmee ook unieke interieurs voor jou als opdrachtgever. Tijdens onze projecten in Drenthe blijf ik als interieurontwerper uiteraard betrokken. Daarnaast staat onze studio klaar om jullie te helpen met al jullie vragen. Tijdens dit mooie en intensieve traject, maar uiteraard ook daarna. Spreekt onze interieurontwerp stijl jou ook aan neem dan gerust contact met ons op en plan een intakegesprek.

Laat alles van a tot z uitvoeren