Het Vergeten Kind – Studio Reinder Veenstra

afbeelding moeder en kind Stichting het vergeten Kind
Logo van Studio Reinder Veenstra

Stichting Het Vergeten Kind

Ieder kind
heeft recht op
een veilige omgeving

Ik vind kinderen fantastisch en vind het enorm belangrijk dat ieder kind de mogelijkheid heeft om in een veilige en inspirerende omgeving op te groeien. Helaas is dit niet altijd het geval, daarom zet ik mij met mijn studio in voor Stichting Het Vergeten Kind.

Stichting Het Vergeten Kind

Nederlandse kinderen behoren tot de gelukkigste kinderen ter wereld, zo blijkt uit onderzoeken. Maar helaas geldt dit geluk niet voor alle kinderen in ons land. Nog te vaak gaat het fout, soms zelfs heel erg fout.

Duizenden kinderen in Nederland kunnen niet meer thuis wonen. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Ze zijn gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst, omdat ze niet meer veilig waren. De trauma’s laten diepe sporen na. Het maakt onzeker, bang en boos. Ook zijn er veel kinderen die wél thuis wonen, maar die dagelijks geconfronteerd worden met ernstige problemen.

Verslavingen, grote schulden, psychische problemen en onvermogen van ouders kunnen zorgen voor een negatief klimaat waardoor de kinderen niet de positieve aandacht krijgen die ze zo hard nodig hebben. Zo worden ze eenzaam, komen in een sociaal isolement en hun ontwikkeling komt in de knel. Op latere leeftijd lopen ze een verhoogd risico om op het criminele pad te raken, werkloos te worden, zelf hun kinderen niet goed op te kunnen voeden of zelfs helemaal geen duurzame relatie aan te kunnen gaan.

Daarom Stichting Het Vergeten Kind. Zij zetten zich in voor kinderen die opgroeien in een onveilige en/of instabiele thuissituatie. Kinderen die voor velen onzichtbaar zijn.

– Reinder Veenstra

Wat doet de stichting

Voor kwetsbare kinderen organiseert Stichting Het Vergeten Kind activiteiten en projecten die nu een directe invloed hebben op hun leven. Ook ontwikkelen ze impactvolle programma’s om de situatie van kwetsbare kinderen in ons land duurzaam en structureel te verbeteren.

Minister Hugo de Jonge voor Stichting het vergeten Kind

Minister Hugo de Jonge ontvangt een petitie

Impressie van een interieur

Laten we samenwerken!

Plan hier jouw GRATIS intakegesprek

Impressie van een interieur

Laten we samenwerken!

Plan hier jouw GRATIS intakegesprek

Impressie van een interieur

Jouw eerste stap naar een fantastisch High-End interieur

Plan hier  jouw GRATIS intakegesprek