fbpx
Interieurontwerp Woonboerderij Friesland

Interieurontwerp
Woonboerderij

Een interieurarchitectuur ontwerp voor de begane grond

Opdracht

Interieurontwerp Woonboerderij

Type Woning

Woonboerderij

Ruimte

Begane grond

Interieurstijl

Modern Luxury

Woonkamer inrichten woonboerderij

We willen het graag zien

De opdrachtgever van dit project vond het vooral lastig om de ideeën die ze hadden visueel te maken. Er was veel twijfel of hun wensen wel haalbaar waren en of het wel de juiste keuzes waren. Samen hebben we toegewerkt naar een prachtig interieurontwerp. Omdat de hele verdieping opnieuw is ingericht en ingedeeld hebben we de kant extra geholpen doormiddel van 3d visualisaties van onze plannen.

PROJECT

Informatie

Klant

Ondernemers gezin met uitwonende kinderen. Houden van gezelligheid en genieten van de fijne dingen van het leven

Doel

Een warm interieur waar ze samen met familie en vrienden kunnen genieten, maar ik zelf tot rust kunnen komen

We hebben een heerlijke haard als centraal middelpunt in de ruimte geplaatst. Rondom de haard een heerlijk zithoek waar je kunt genieten van een heerlijk warm haardvuur, maar ook nog kunt genieten van het oogverblindende weidse uitzicht.

We hebben de kleuren rustig gehouden en gekozen voor warme natuurlijke tinten. Hierdoor ontstaat er connectie met de buiten ruimte en valt het groen buiten extra mooi op.

Interieur woonkamer woonboerderij

"Reinder is een persoon die dicht bij zijn klant staat. De brainsessies waren voor ons erg waardevol waardoor een plan tot stand komt en het "tastbaar" wordt.

Interieurontwerp woonkamer woonboerderij

De eethoek is voor ons belangrijk

De eethoek is een plek waar de opdrachtgever graag gebruik van maakt. Een plek om lekker de ochtend te starten. Vanaf deze plek heb je ook een mooi overzicht over de gehele ruimte en is praktisch geplaatst bij de keuken. Door voldoende loopruimte om de eethoek te houden voelt het heel natuurlijk aan en blijft het gebruik ook praktisch.

Door de trap op een andere plek te plaatsen hebben we extra ruimte in de keuken kunnen creëren. Hierdoor konden we invulling geven aan een grote wens van de klant. Namelijk een dubbele wijnklimaatkast. Door deze op hoogte te plaatsen hebben we ook aan het gebruiksgemak gedacht.

Daarnaast hebben we deze in een nis kunnen plaatsen, waardoor we ook een ruimer kookeiland konden plaatsen.
Keukenontwerp woonboerderij
Interieurimpressie woonboerderij
Interieurontwerp tv kamer woonboerderij
4.6/5
“Door de samenwerking met Reinder zijn wij nu in staat makkelijker te communiceren met onze aannemer. Het vertalen van onze wensen in een goed (bouw)plan en daarmee de start naar de verwezenlijking van onze wens is daarmee gegarandeerd.”
Interieurontwerp kantoor aan huis
Kantoor aan huis

Wil jij ook relax toewerken naar jouw nieuwe interieur?

Andere Referenties

Interieurontwerp
nieuwbouw villa

4.7/5
“We waren erg verrast door het prachtige ontwerp. We willen graag een uniek interieur en dat gaat met dit ontwerp zeker lukken. We vinden het een warm en stijlvol interieurontwerp. We kunnen niet wachten tot alles klaar is!”.

Architectuur en interieurontwerp vrijstaande villa

4.5/5
Voor deze woning hebben we een esthetisch ontwerp gemaakt voor de buitenzijde. Op een later moment zullen we ook het interieurontwerp verzorgen van de binnenzijde.

Onze website maakt gebruik van cookies. Zo ben jij verzekerd van de beste gebruikers ervaring op onze website. Door akkoord te gaan stem je ook in met onze privacyverklaring.

Beginnen met chatten
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?