fbpx
Interieurontwerp van een Vrijstaande woning Bruinisse

Interieurontwerp
Vrijstaande villa

Eenheid brengen in een compleet nieuw interieur

Opdracht

High-End Interieurontwerp

Type Woning

Vrijstaande villa

Ruimte

Begane grond en Master Bedroom

Interieurstijl

Roman Luxury

Interieurontwerp impressies

We willen graag verbinding in ons interieur

Dat was de opdracht van deze opdrachtgever. Nu is de ruimte allemaal met losse elementen ingedeeld, wat zorgt dat de verbinding en samenhang ontbreekt, met als gevolg dat het interieur onrustig wordt. Dit hebben we goed op kunnen lossen

PROJECT

Informatie

Klant

Hardwerkende ondernemers met uitwonende kinderen

Doel

Rust en eenheid en licht brengen doormiddel van een uniek en luxe interieur.

Door te kiezen voor 1 kleurthema met daarin verschillende tinten zorg je ervoor dat jouw interieur rustig blijft. Mocht je toch kleur willen toepassen, dan kan je dit heel goed doen door middel van accessoires. Hier hebben we gekozen voor verschillende grijs tinten met als accent kleur bruin. Dit vind je terug in de fauteuil en in het maatwerkmeubilair.

Impressie zithoek

We waren enorm verrast door de keuzes die Reinder heeft gemaakt. We kijken enorm uit naar de uitvoering

Impressie van een interieurontwerp

Een goed lichtplan is essentieel

Door ook gelijk rekening te houden met een goed lichtplan zorgen we ervoor dat het nieuwe interieur goed uitgelicht wordt. Hierdoor creëren we diepte in het interieur en voorkomen we donkere plekken in het interieur. Hierdoor voelt de ruimte prettig en warm aan en kun je de sfeer aanpassen door te spelen met de intensiteit van het licht.

Een eethoek is een belangrijk onderdeel van het interieur. Deze hebben we dichtbij de keuken geplaatst, wel zo praktisch. We hebben gekozen voor voldoende ruimte om rond de eettafel te lopen. Zo kun je heerlijk genieten van heerlijke diners met jouw dierbaren en voelt het ook nog prettig en praktisch.
Impressie van de eethoek
Impressie openhaard
Master Bedroom
4.8/5
Nieuwe Master Bedroom Met Badkamer Ensuites
Nieuwe Badkamer Ensuite

Wil jij ook relax toewerken naar jouw nieuwe interieur?

Andere Referenties

Interieurontwerp
vrijstaande woning

4.8/5
“Wij vonden de meerwaarde van Studio Reinder Veenstra echt in de begeleiding. Het ontwerp zelf was al prachtig, maar het is zo ontzettend fijn dat je iemand bij je hebt die samen met ons de belangrijke elementen van het ontwerp laat ervaren, adviseren en bestellen. Dit heeft ons veel kopzorgen en daarnaast ook veel tijd én geld bespaard.”

3d Visualisatie slaapkamer met badkamer en-suite

4.5/5
Wij vinden het vooral erg prettig dat Reinder op een hele realistische manier ons interieurontwerp heeft laten zien. Hierdoor waren wij in staat om sneller de juiste keuzes te maken. Daarnaast was Reinder erg prettig in zijn communicatie.

Onze website maakt gebruik van cookies. Zo ben jij verzekerd van de beste gebruikers ervaring op onze website. Door akkoord te gaan stem je ook in met onze privacyverklaring.

Beginnen met chatten
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?