fbpx
Interieurontwerp Urk

Interieurontwerp
nieuwbouw villa

Complete interieurontwerp opdracht voor de gehele woning

Opdracht

Full-Concept Interieurontwerp

Type Woning

Vrijstaande woning

Ruimte

Gehele woning

Interieurstijl

Bold Luxury

Interieurontwerp keuken in Urk

We willen iets unieks

Reinder we vinden jouw stijl prachtig en willen graag dat jij een unieke interieur voor ons ontwerpt. De keuken vinden wij een belangrijke plek en omdat deze aanwezig is in de leefruimte willen we graag dat deze op gaat in de rest van het interieur.

PROJECT

Informatie

Klant

Warm gezin met kinderen. Een echt ondernemers gezin die naast hard werken ook erg kunnen genieten van het leven en van dierbare momenten met de familie

Doel

Een warm en uniek interieur creëren voor hun nieuwbouw villa. Daarnaast willen deze opdrachtgevers, gezien hun drukke bestaan, graag tijdens het gehele traject geholpen en begeleid worden

In het interieurontwerp hebben we goed gekeken naar lichtinval en zichtlijnen. Door hier extra aandacht aan te besteden ontstaat er een spannend geheel. De eethoek ligt in het verlengde van de hal en de schuifpui naar buiten. Tevens fungeert de eethoek als natuurlijke scheiding tussen de keuken en de zithoek.

Interieurontwerp woonkamer Urk

"Er kwam tijdens de gehele bouw zoveel op ons af, dit prachtige interieur was ons zonder begeleiding niet gelukt"

Maatwerk Interieurontwerp Urk

Maatwerk als verbindende factor

Rust en eenheid ervaren in het nieuwe interieur. Dat was de opdracht. Maatwerk oplossingen brengen de nodige rust en in het interieur. Maatwerk zorgt ervoor dat het meubilair volledig op gaat in de architectuur. De natuurlijke materialen brengen daarnaast ook de gewenste rust en warmte in het interieur.

De 3d moeraseiken wandpanelen die we hier hebben toegepast zijn van Wonderwall Studios. Door ze symmetrisch in kaders in de zithoek en de keuken toe te passen zorgen we voor verbinding in de ruimte. Daarnaast prikkelen we hiermee niet alleen zintuig zien, maar ook zeker zintuig voelen!
Hier is ook mooi te zien hoe de prachtige kleur van het moeraseiken warmte toevoegt aan het interieur. Daarnaast brengt de natuurlijke uitstraling van het hout de luxe gevoel in de woonkamer. Onze ervaring is dat je door het toepassen van hout in je interieur je een bepaalde rust ervaart dat je met geen ander natuurlijk product kunt evenaren.
Interieurontwerp Urk detail
Zithoek interieur Urk
Keuken impressie interieurontwerp Urk
4.7/5
Harde en zachte materialen zijn op een prachtige manier gecombineerd. Door hierin de contrasten te zoeken kun je in het zelfde kleurthema toch een heel spannend en rustgevend interieur creëren.
Overzicht interieurontwerp Urk
impressie vanuit keuken interieurontwerp Urk

Wil jij ook relax toewerken naar jouw nieuwe interieur?

Andere Referenties

3d Visualisatie slaapkamer met badkamer en-suite

4.5/5
Wij vinden het vooral erg prettig dat Reinder op een hele realistische manier ons interieurontwerp heeft laten zien. Hierdoor waren wij in staat om sneller de juiste keuzes te maken. Daarnaast was Reinder erg prettig in zijn communicatie.

Interieurontwerp
City Loft Rotterdam

4.5/5
“Het ontwerp waren we erg blij mee. De wens was een witte marmeren vloer. Reinder heeft goed invulling gegeven door de rest van het interieurontwerp hierop aan te laten sluiten.”

Onze website maakt gebruik van cookies. Zo ben jij verzekerd van de beste gebruikers ervaring op onze website. Door akkoord te gaan stem je ook in met onze privacyverklaring.

Beginnen met chatten
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?