fbpx
High-End Keuken ontwerp

Interieurontwerp en 3d visualisatie maatwerk keuken

Uniek keukenontwerp voor heerlijke dagen met familie en vrienden

Opdracht

Interieurontwerp keuken

Type Woning

Vrijstaande villa

Ruimte

Keuken

Interieurstijl

Soothing Luxury

Luxe keuken interieur ontwerpen

Verbeelding naar tekentafel

Een keuken die tot de verbeelding spreekt! En daarnaast een zeer spannende en inspirerende ruimte. Dat was wat ik mee kreeg bij deze opdracht. Voordat ik ben begonnen met schetsen heb ik mijn verbeelding volledig zijn gang laten gaan.

PROJECT

Informatie

Klant

Doel

Bij dit keukenontwerp heb ik gekozen voor sombere lijnen. Vervolgens heb ik deze gecombineerd met spannende en natuurlijke materialen. Denk daarbij aan hout, beton, staal, leer en marmer. Deze materialen dragen daar aan bij, tenzij je het teveel gebruikt. Want overdaad schaad.

Symmetrie brengt rust. Doordat er qua materialen flink uitgepakt is in dit keukenontwerp, hebben we het design van de keuken rustig gehouden door symmetrie toe t

Luxe maatwerk keuken

"Te gek ontwerp! Écht een keuken die je niet snel ergens anders ziet.

Luxe keuken interieur

De menselijke maat

Door in het ontwerp goed rekening te houden met de menselijke maat, ontstaat er een ontwerp dat naast visueel aantrekkelijk ook praktisch is. We gaan in een keukenontwerp altijd uit van de gebruiksruimte die nodig is om goed in de ruimte te kunnen functioneren.

We nemen uitgebreid de tijd voor het bepalen van de uiteindelijke materialen. Door hier de mooie combinaties in te zoeken en te kiezen kom je tot een prachtig eindresultaat.
luxe keuken interieurontwerp
Luxe Keuken verlichting
Keuken luxe
4.9/5
“Het is mooi om te zien hoe Reinder met zijn groep van vakmensen werkt aan ons uiteindelijke droominterieur.”
luxueuse keuken
Interieur ontwerp van een luxe keuken

Wil jij ook relax toewerken naar jouw nieuwe interieur?

Andere Referenties

Interieurontwerp
van een penthouse

4.9/5
We hadden een penthouse gekocht en wilden het interieur gelijk goed aanpakken. We zochten iemand die ons volledig kan begeleiden. We hebben inmiddels wel geleerd dat wat je niet goed zelf kunt het best kunt uitbesteden aan een professional. En een dat is Studio Reinder Veenstra. We zijn goed geholpen

Interieurontwerp
rietgedekte villa

4.5/5
Wij liepen er samen tegenaan dat we niet wisten hoe we ons nieuwe interieur het beste vorm konden geven. Reinder luistert goed en stond echt naast ons. Dat gaf ons het gevoel dat we er niet alleen voor stonden. Daarnaast vonden we het erg prettig dat Reinder samen met ons op pad is geweest om de meubels uit te zoeken en te bestellen. Erg fijne samenwerking!

Onze website maakt gebruik van cookies. Zo ben jij verzekerd van de beste gebruikers ervaring op onze website. Door akkoord te gaan stem je ook in met onze privacyverklaring.

Beginnen met chatten
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?