balletje op website

Interieurstyling – Studio Reinder Veenstra

stoel in een ruimte met interieurstyling
detail in interieurstyling
Logo van Studio Reinder Veenstra

Interieurstyling,
een sfeer die
helemaal bij je past

Een sterke basis, evenals verrassende indelingen, originele routingen. Of wat te denken van creatieve oplossingen, spannende materialen. Kortom een sfeer die bij jou past. Dat is mijn doel met interieurstyling.

balletje op website
Interieurstyling afbeelding met een vooraanzicht van een bankstel in een interieur

Op het gebied van interieurstyling is zoveel mogelijk. Daardoor zien mensen vaak door de bomen het bos niet meer. Ik help je de juiste keuzes maken”

– Reinder Veenstra

Interieurstyling

Soms hebben kleine aanpassingen in de styling van je interieur al grote impact op de uitstraling. Neem bijvoorbeeld een andere indeling van meubilair. Evenals het mixen van materialen en ook het toevoegen of juist achterwege laten van kleur. Echter zijn deze interieurstyling mogelijkheden soms niet voldoende. Daarom is soms een volledig nieuw interieurontwerp de oplossing.

Jouw stijl, mijn visie

Mijn interieurontwerp stijl laat zich het best omschrijven als modern, verrassend en rustgevend. Daarnaast niet alledaagse oplossingen en toepassingen in interieurstyling. Samen creëren we de sfeer die jij zoekt. Kortom een omgeving waar je trots op bent. Waardoor jij maximaal kunt genieten van jouw nieuwe interieur

Maar hoe creeër je met interieurstyling een sfeer waar je telkens weer blij van wordt?

Met interieurstyling vertaal ik jouw persoonlijkheid naar een eigen sfeer. En het is juist die eigenheid dat van jouw huis een thuis maakt. en waardoor je die werkplek krijgt die inspireert.

balletje op website

Hoe ga ik aan het werk

Eerst maak ik kennis met jouw / jullie wensen en het pand. Uiteraard luister ik daarbij zorgvuldig. Vervolgens vormen we samen de eerste interieur ideeën. Deze ideeën worden uitgewerkt en technisch onderbouwd. Daarnaast worden ze waar nodig aangevuld met meubelontwerp, een installatieplan, verlichtingsplan en interieurstyling.

interieurontwerp proces

Een blik op mijn ontwerpproces

Vind je het lastig om een goede voorstelling te maken van de nieuwe indeling en de sfeer in jouw woning?

Doormiddel van fotorealistische 3D visualisatie geef ik een perfecte impressie van de mogelijkheden. De beleving en de details die het verschil maken in de styling van jouw interieur. Dat bespaart tijd en zorgt dat jij eenvoudig de juiste keuzes maakt.

Werk hard om te slagen

Wanneer de basis goed is, zorgt dit voor rust en balans. De basisinrichting moet daarom goed en functioneel zijn. Die functionaliteit heeft te maken met indeling, maatvoering, lichtinval, looproutes, kleuren en materialen. Vervolgens maakt interieurstyling het geheel af.

Dit is een intensief traject waar ik al mijn energie in steek. Hierdoor ben je verzekerd van het beste resultaat.

Het interieurontwerp en interieurstyling moeten kloppen en goed voelen. Pas wanneer mijn klanten dat gevoel hebben, is mijn werk echt af.

Blijf op de hoogte

Krijg updates van mijn werk en via mail.

Of volg me op Instagram of Pinterest

Impressie van een interieur

Jouw eerste stap naar een fantastisch High-End interieur

Plan hier  jouw GRATIS intakegesprek