3d visualisatie – Studio Reinder Veenstra

3d visualisatie van een moderne keuken
Logo van Studio Reinder Veenstra

3d Visualisatie
Het ontwerp, helder
en visueel gemaakt

Het ontwerp dat ontstaat in mijn verbeelding maak ik visueel door middel van 3d visualisaties. Hiermee krijg je een goede indruk van het mogelijke eindresultaat.

Mijn proces van 3d visualisatie

Vind je het lastig om een goede voorstelling te maken van de nieuwe indeling en de sfeer in een nieuwe ruimte? Doormiddel van fotorealistische 3D beelden geef ik een perfecte impressie van de mogelijkheden. Daarbij is het de beleving en de details die het verschil maken. Dat bespaart jou vervolgens tijd en zorgt dat jij eenvoudig de juiste keuzes maakt.

Voor wie maak ik visualisaties?

Mijn klantenkring is zeer divers met betrekking tot 3d visualisaties. Zo maak ik bijvoorbeeld 3d visualisaties voor consumenten en meubelmakers. Dit zijn vaak visualisaties van maatwerkmeubilair en impressies van bepaalde ruimtes in huis. Dat wil zeggen als men voor een verbouwing staat en graag wil zien hoe de ruimte er uit komt te zien. Daarnaast maak ik ook 3d visualisaties voor collega interieurontwerpers. Bovendien is het ook mogelijk om complete verlichtingsplannen in de 3d visualisatie te verwerken. Daardoor heb je gelijk ook goed beeld wat verlichting in het interieur doet. 

Waar maak ik zoal 3d visualisaties van

Hoofdzakelijk maak ik 3d visualisaties van woninginterieurs. Echter is het ook mogelijk om door mij jouw product of woning in 3d te visualiseren. Ik help je graag met de bedoeling om het voor jou visueel helder te maken. Uiteraard presenteer ik ook mijn eigen interieurontwerpen doormiddel van 3d visualisatie.

Met 3d visualisatie krijg je een foto realistisch beeld van de mogelijkheden van een interieur.

Ook zie je gelijk wat de impact is van bepaalde keuzes voor de betreffende ruimte.

– Reinder Veenstra, interieurontwerper

Interieurontwerper Reinder Veenstra

Ontdek mijn 3d visualisaties

Impressie van een interieur

Laten we samenwerken!

Plan hier jouw GRATIS intakegesprek

Impressie van een interieur

Laten we samenwerken!

Plan hier jouw GRATIS intakegesprek

Impressie van een interieur

Jouw eerste stap naar een fantastisch High-End interieur

Plan hier  jouw GRATIS intakegesprek